פרסום הפורם+מגנט=?

hadasbaril

New member
פרסום הפורם+מגנט=?

"בני המושבים תמיד בתנועה www.hatbam.co.il" זה המגנט שכרגע יושב על רגלי השמאלית...... בנוסף לכך יש את הסמל שלנו, חולצה כחולה וסמל של תנובה(!!!!!) שי, מכיר? או שאני אשלח לך אחד. כול המקרר בחדר מדצים מלא בהם. אחלה דרך. בכול מקרה אני חובת שצריך לנסח פלייר ולה]פיץ אותו בין כולם. בשביל לעשות אתזה אני רוצה שתענו לי שעל שאלה: לאיזה צורך אתם משתמשים באתר?

kedeman

New member
מה דעתכם על פרסום בכנס פעילים?

אני חשבתי על משהו בסגנון הזה: מפגש של חברי הפורום בכנס ולחלק לאנשים פלאיירים (שכרגע אין לי מושג איך להשיג בשבילם דפים) ככה גם כל מי שרוצה מחברי הפורום יוכל לתרום לפרסום הפורום והאתר

אני יעזור בשמחה!

אני איתכם בכל מה שתחליטו! וגמו שהדס רשמה קודם כנראה שאחת מהספונסרים של התנועה היא תנובה(הייתה תקופה שהיה סמל של תנובה גם על החולצות כחולות...) שי-יש לי רעיון טוב להשגת הדפים-אבל זה צריך להיות רק באיסיקיו-אז נדבר על זה אח"כ.

אני יעזור בשמחה!

אני איתכם בכל מה שתחליטו! וגמו שהדס רשמה קודם כנראה שאחת מהספונסרים של התנועה היא תנובה(הייתה תקופה שהיה סמל של תנובה גם על החולצות כחולות...) שי-יש לי רעיון טוב להשגת הדפים-אבל זה צריך להיות רק באיסיקיו-אז נדבר על זה אח"כ.

fresh mishmesh

New member
משהו לשי ומשהו להדס

שי- אני לא כ"כ בטוחה שפלאיירים יעזרו, כי רוב האנשים פשוט יקפלו וישימו בכיס (במקרה הטוב), או יזרקו לפח בלי התעניינות (במקרה הפחות טוב). לפרסם בכנס פעילים זה רעיון מצויין, בהנחה שהכנס יתקיים בכלל. השאלה היא איך לפרסם אותו בצורה הטובה ביותר... אולי גם לעשות שלט גדול וגם לחלק פלאיירים?.... לא יודעת... צריך לחשוב על זה... הדס- יש סיכוי שתשיגי לי מגנט? אני לא חושבת שהם הגיעו לבצרון...

kedeman

New member
אין כרגע משהו אחר...

היה פעם שלט (מי שזוכר מיוסי יפה וטיול חנוכה) אבל אבדו עקבותיו אחרי טיול חנוכה (מהמנהלה אמרו לי שהביאו אותו למחסן של עמק חפר ובעמק חפר לא מצאו אותו) ולי כרגע אין איך להשיג שלט כדי להכין... אם למישהו יש אתם בהחלט מוזמנים.... אני לא חושב שאפשר לעשות משהו חוץ מפלאיירים או שאפשר גם לעשות שם רעש כדי לפרסם חוצמזה אני לא בטוח שיש עוד משהו שאפשר לעשות יש הצעות?? ובקשר לסמל של תנובה מן הסתם תנובה בטח סיבסדו אותנו אז הם קיבלו את הסמל שלהם על המגנט אם שמתם לב אז כל המגנט בצבעי תנובה

Princess 1

New member
אממ הדס?

יש סיכוי קטן קלוש ומינימאלי שתוכלי להשיג לי מגנט? אני כלכך רוצה אחד כזה!!!
ואין פה... כאילו הם נגמרו...

מאיושית

New member
רעיון מצוין../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה יהיה ממש טוב לפרסם את האתר. פלאיירים באמת נראה לי קצת לא אקטיבי, כי אנשים בדרך כלל לא טורחים לקרוא. אבל אולי כמה שלטים גדולים. אני יודעת שאני ושי יכולים להשיג מתפוז כרטיסי ביקור עם הכתובת של הפורום. אבל של הפורום לא של האתר. שיהיה לכולם יום נעין

מי שרוצה מגנט..

אז יש לי בוחטה שקיבלתי באדיבות המד"ב שלי... (אופיר, אם אתה קורא, אל תדאג, יש מספיק לכל הפרסים..) אז מי שרוצה שיגיד לי ואני אביא לו לכנס פעילים. סלעית, התערבנו מזמן על יומן.... נכון? רוצה להחליף יומן במגנט..? דרך אגב, למי שתהה איך לתנועה יש כסף להפיץ עשרות אלפי מגנטים ברחבי הארץ- תנובה שילמה את כ-ל הכסף על המגנטים (ובגלל זה הלוגו הבולט).

Princess 1

New member
שרונה אנחנו עושות טרייד בכנס פעילים

ותבואי לבד האאא :)) סתם סתם

שקסי

New member
היום שאלתי את אייל הוא אמר

שאני יבוא ויחפש לו בארון... וגם הוא אמר שאמורים להגיע...

hadasbaril

New member
מגנטים ומגנטים.....

ככה-המדב שלי מתכננת למחזר אותם : למחזר תמגנט עצמו. אני לקחתי שנים לשימושי ותציקו למדב שלכם. והבנות של ביצרון- אני אשים אחד בתיק אז בואו לחפש אותי כי אין לי מ8שג איך את נראית... ואם אני מגיעה לכנס אני אשמח לעזור.

לחפש מגנטים בארון שלו?

נו באמת אפילו על דברים חדשים הוא לא זוכר שהוא מקבל.

למעלה