פרסום ברשת

natali katal21

New member
ריד מיי ליפסטיק: גאל פותחת

נמשכת בריחת המוחות מהוילה של "היפה והחנון": גאל אלקסלסי חגגה בשישי בצהריים את כניסתה לעולם הביזנס, כשותפה למספרת A2Z בכיכר המדינה וכאחראית על מחלקת הקוסמטיקה. בתחילה יהנו לקוחותיה של גאל מטיפולה האישי והמסור ולאחר מכן היא כבר תעבור לעמדת פיקוח והנהלה. או שמא הנעלה. נעמה קיסרי, מאחורייך התמונות פה: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/783/782.html

natali katal21

New member
דניאל מ"היפה והחנון" והחבר שלה כבר לא

לפי המקורבים ליפה, היא נזרקה ודי מבואסת מהמצב מאת: רואי עוזרי-איקו 08.09.08 לא רצינו לעשות את זה, אבל בעקבות פניות רבות למערכת Eonline, לא נותרה לנו ברירה אלא לחשוף את האמת. דניאל רוט, בת 21 מתל אביב, היא אחת המתמודדות המתקדמות בריאליטי "היפה והחנון" והיא אלופת הארץ בקליעה. סתם, לא באמת האמנתם שבשביל זה הבאנו אתכם עד לפה. יפה, פנויה ומבואסת. צילום: יוסי צבקר אבל, לחלק מכם הפרטים האלה יכולים להיות מאוד חיוניים. כי לפי המקורבים לדניאל, מערכת היחסים האחרונה שלה, זו שהייתה בתוקף עם עליית הריאליטי לאוויר, כבר לא רלוונטית. לפי אותם המקורבים, החבר שהיה לה החליט שדי והשאיר אותה בודדה באפלת החנונים. הייתכן? דווקא עכשיו, כשהיא סלבריטאית לפחות עד סוף העונה הראשונה? ייתכן ועוד איך. אותם המקורבים לדניאל גילו ל- Eonline שהיא די מבואסת מהרווקות החדשה, וקצת בשוק מכך שגבר זנח אותה ולא להיפך. ואם נסתמך על המקורות האלה, אז דניאל פשוט חשבה שבשל היותה מפורסמת היא זו שתצטייד בחבר חדש במקום הקיים. אך המציאות חשבה אחרת. לא נורא, היא תלמד גם את החוקים החדשים. את תגובתה של דניאל לא היה ניתן להשיג עד לפרסום ידיעה זו הכתבה עם תמונתה פה: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=41875&sid=15

natali katal21

New member
בחורה קולעת

דניאל רוט, היפהפיה האינטיליגנטית (יחסית) מ"היפה והחנון", ביקרה בכפר סבא לסיבוב מייק-אפ באירוע השקה של חנות חדשה. אולי הפעם זה ייגמר בקמפיין המיוחל? קרן נתנזון פורסם: 08.09.08, 10:45 לפעמים, לקראת הימים הנוראים, המדור מפשיל את שרווליו מעל למרפקיו האולטרה-משומשים ופועל למען מטרות נעלות - צדק פואטי, שלום עולמי וכו'. לא בטוח שהמניפסט הבא עונה על ההגדרות, אבל גם להן מגיע. תראו את כל מתמודדות "היפה והחנון", שבאו בזכות הגנים, הצליחו להפוך גיקים למצרך נגיש, אבל לא זכו לקבל עד כה אפילו קמפיין אחד לנחמה. בזמן שכל חנוונית מ"הדוגמניות 3" או מודליסטית כושלת שלוהקה ל"הישרדות" כבר גזרו קופונים, אחת כמו דניאל רוט , הביוטי החכמה יחסית מבין קולקציית המאותגרות ויקיפדית (אם מתעלמים מקביעתה האלמותית שבית המקדש חרב ב-1967), עדיין מכתתת רגליה מאירוע לאירוע. כך למשל, בשבוע שעבר היא נסעה במיוחד לכפר סבא בשביל לאסוף מייק אפ בהשקה של חנות M.A.C בעיר ולעבור התאמת גוונים. בסיום סשן גלוס ובניו היא פינתה את עצמה לכיוון המצלמות, בתקווה שאולי הפעם. אולי באמת? הכתבה עם התמונות פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3593300,00.html

../images/Emo207.gif גיליתי משהו XD../images/Emo29.gif

מסתבר שאחותי למדה בשכבה עם טל וייס(הישן) באורט בנימינה

שירי116

New member
../images/Emo28.gifתודה :]

אמ לא יודעת, נראה לי שדניאל קצת תופסת מעצמה הרבה, לא רק בגלל הכתבה הזאת, היא שיבחה את עצמה די הרבה בכללי... היא חמודה והכל, אבל קצת שוויצרית...

NJS

New member
נאחס

חבל שלא ידעתי לפני הייתי קופץ לראות אותה הייתי מזמין אותה לדרינק פיצוי על היום שאף אחד לא הזמין תמסכנה XD

falfilu8888

New member
לדעתי היא צנועה ובכלל לא שוויצרית.

אני בטוח שלא תהיה לה בעיה למצוא מישהו אחר. מעניין אם יש קשר בין זה שהוא עזב אותה לבין התוכנית. בכול מיקרה הידיעה הזאת קצת עצובה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהיא צנועה :)

וחמודה גם... לכל אחד יש צדדים פחות טובים ואף אחד לא מושלם, בסה"כ אני אוהבת אותה :]

falfilu8888

New member
מעניין תודה

ראיתי שהוא ונמרוד גם מתמצאים במוזיקה, כשהם היו בחדר הניפוי בתוכנית השניה.

בטטהמן

New member
חחחח

כמו בכל תוכנית, נתנו לכל המתמודדים קלסר עם חומר לימוד רלוונטי. כל השאלות שנשאלות בחדר הניפוי מבוססות על חומר הלימוד שנמצא בקלסר. אף אחד מהשניים לא בעל "ידע נרחב במוזיקה". הם פשוט למדו יום לפני מהקלסר.

falfilu8888

New member
גם אני חשבתי על האפשרות הזאת,

אבל אני בכול זאת מאמין שיש להם ידע נרחב במוזיקה. אני מאמין אבל לא בטוח. אולי טעיתי וסתם התלהבתי. אולי אתה צודק ואולי לא. אין לי אפשרות לדעת. אני זוכר שפיני נשמע מאוד מופתע מהתשובות וזה לא קרה בשאר התוכניות. אני יודע שבחלק מהתוכניות הם קיבלו חומר לימוד אבל אני לא יודע אם גם לפני התוכנית הזאת הם קיבלו חומר לימוד.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמאיפה לך שלא??

נכון, הם מקבלים חומר לימוד והם בוודאי שיננו אותו. אבל זה שהם "חנונים" לא אומר שהם לא מבינים כלום במוזיקה... דווקא אותי התשובות שלהם לא כ"כ הפתיעו.

בטטהמן

New member
אולי הם כן מבינים במוזיקה

אבל באותה מידה אפשר לומר שאולי הם גם מבינים בארכיאולוגיה, נצרות או וואטאבר. הנקודה היא שהשאלות שנשאלו התבססו על חומר הלימוד ולא על ידע מוקדם. ולמגיב שמעלייך: אם לא שמת לב, פיני תמיד נראה מופתע מהתשובות וגם כשמישהו טועה פיני מתנחמד אליו ואומר לו שהתשובה שלו הייתה מקסימה ומעניינת אבל לא נכונה... אגב, אם כבר בחדר הניפוי עסקיננו, שמתם לב שהרמה של השאלות לא אחידה בעליל? לפעמים השאלות מטופשות לגמרי ואפשר לנחש את התשובה רק לפי השאלה ולפעמים הם קשות מאוד (למשל, שאלות בנושא אופנה שאפילו הבנות הודו שהן לא יודעות). יש לי חשד קל שהשאלות מותאמות למתמודדים ע"י ההפקה ושאין שום משמעות למספר שהמתמודדים בוחרים.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifכן, באמת זה תלוי איזה מספר השאלה

וגם שאלות עם כמה אפשרויות תמיד יהיו יותר קלות כי אפשר לנחש אם לא יודעים. ולא כשהשאלה פתוחה... אבל לגבי הנושא הספציפי של מוזיקה נראה לי שםה כן מבינים :) אבל באמת שהידע בחדר הניפוי תלוי בכמה לומדים... איליה לא ממש רצה להשאר בתוכנתי ולכן לא טרח ללמוד את החומר של חדר הניפוי באותו יום, או לפחות כך זה היה נראה.

למעלה