פרנקנטהל חצוף

פרנקנטהל חצוף

אתם יודעים מה שמעתי? הרי עובדי העיריה קיבלו רק 66% מהמשכורת החודש וכן עובדי החברה הכלכלית. אתם חושבים שזה כי אין כסף? מה פתאום! יש ויש! אלא שפרנקנטהל מעניש את העובדים על כך שהם לא מוכנים לעבור ולהיות עמותה ולכן 3 חודשים הוא יתן רק 66 אם בכלל. וזה כאשר מדובר בערב חג שכל פרוטה היא אויר לנשימה. אני מזועזע מפרנקנטהל. פלא שצבי הרשקוביץ מסנן עליו קללות נמרצות מאחורי הגב, וצבי הוא ישר כסרגל. פרנקנטהל הביתה ומיד!

ואני שמעתי

שאת דמי ההבראה מהחופש שמשרד החינוך העביר לגננות דרך העיריה הוא החרים לעובדים לטובת הבראת העיריה וזו לא שערוריה

חבר`ה, זה מזעזע!

אם מה שאתם אומרים כאן נכון זה צריך להרעיש מוסדות תבל. איש שולי, מנין לך המקור לידיעה זו? וכהן יעקב, נדמה לי שאתה טועה כי דווקא לי ידוע שעובדות החברה הכלכלית קיבלו החודש דמי הבראה?!

סיפר לי אברך

מבני ברק שאשתו עובדת בסמינר וגם היא קיבלה כי יש ועדי עובדים שהוא מפחד להתחיל איתם אבל הגננות לא קיבלו כי אין לו ממי לפחד

מה שברור

שבזמן קרליץ היה רגוע וטוב. מי ביקש בכלל מאגודה לדחוף את פרנקנטל?? למישהו בב"ב זה הועיל משהו? הכל פוליטיקה? שום דבר כבר לא יכול להיות קצת לטובת התושבים?? אגב, לי נראה שקרליץ עוד יהיה חבר כנסת, אא"כ הוא לא ירצה כי הוא לא חזק בדיבורים, מה שכל ח"כ צריך...

אל תשכח

שיש לקרליץ המון מתנגדים בקטע של וועדת כינרת . ובאמת חבל שאיש כ"כ מוצלח לא יהיה ח"כ בגלל כמה פוליטיקאים שאורבים לו בסיבוב

פרנקנטש הביתה מוצץ...

ולישון. מי לא מתגעגע לקרליץ לא היה אז אף מריבות והעיריה התנהלה על מי מנוחות, להזכירכם זה היה לפני כמה חודשים.

למעלה