פרנצ'סקה בשבת...
לפרנצ'סקה הגענו אתמול כדי לחגוג ארוע משפחתי. בפיש כבר היינו כמה פעמים ,ומכוון שכך החלטנו לנסות את פרנצ'סקה שממוקמת מתחתיה. מבחינת מראה המסעדה - לפיש מראה יותר נאה וזורם,לעומת פרנצ'סקה שנותנת תחושה המונית יותר.בהחלט פחות אינטימית. בנוסף גם הניקיון וגם השירות בה ברמה פחותה מהמסעדה שמעליה. התחלנו במזטי למיניהם. הלחם,יש לציין,שופצר לדרגת ג'בטה לא רעה בכלל. מהלך נכון. השום האפוי היה מתוק ומעולה. הטעם ממכר. המשכנו במנות פתיחה- (בהפרש של 15 שעה בהגעה בין שתיהן)
כבד אווז על קרוסטיני וריבת בצל . מה אגיד...חבל על האווז המסכן שפיטם את עצמו וכל זה בשביל מנה בינונית ביותר. הכבדים עשויים מידי, לא ממש איכותיים. הקרוסטיני קשה מאוד (דרש ניסור ממושך כדי לחתוך)... ריבת הבצל בעלת טעם דומיננטי שגורם לשיעול..מבאס מאוד
לעומת זאת מנת הפטריות הממולאות הייתה קלילה ובעלת טעמים מרעננים . מנה סבבה. לעיקריות-
דאבל דג מוסר עם ירקות קלויים. הדגים טעימים , הירקות מתובלים במידה נכונה והמנה כולה יפה וטעימה.
פרוסות סינטה ותפוחי אדמה לאח שלי...ממממ... אני אישית לא הייתי בוחר במנה כזו ,מכוון שהפרוסות דקיקות והן נצלות קלות על הגריל,מה שהופך אותן לדיי מדיום וול . תפוחי האדמה לא עשו לי את זה. הזכירו לי במראה מנות מוגשו שמגישים בצהריים במקומות עבודה
מולים בחמאה שום ויין - ביקשתי שיגיעו בלי עגבניות שרי. המלצרית אמרה 'אין בעיה' , ובכ"ז קיבלתי את המנה מלאה בעגבניות שרי .לי אישית יש בעיה איתן בחיבור של המנה...לא יודע,עגבניות ומולים לא עושה לי את זה.לא אמרתי כלום למלצרית.סה"כ המנה הייתה בסדר גמור.בגוצ'ה היא יותר טעימה. לקינוח - מרקיז שוקולד שהיה ממש במקום...טעים בטירוף . מדובר בגוש שוקולדי שממוקם על צלחת מוצפת סירופ שוקולד,ומעל קצפת...אני לא מחובבי השוקולד כלל וכלל ,אבל המנה הזו עשתה לי את זה . לסיכום הייתי ממליץ לכולם ללכת על פיש ולא לפרנצ'סקה. המנות שם יותר מעניינות. הרבה שילובים קלאסיים שתמיד כיף להזמין.שם לזכרוני השירות יותר יעיל . פעם הבאה אנג'י,ששם המבחר אמנם מצומצם אבל האיכות גבוהה,המוסיקה סבבה,האלכוהול מצויין והשירות אחלה בחלה...וכמובן-המיקום שלה...נווה צדקקקק
לפרנצ'סקה הגענו אתמול כדי לחגוג ארוע משפחתי. בפיש כבר היינו כמה פעמים ,ומכוון שכך החלטנו לנסות את פרנצ'סקה שממוקמת מתחתיה. מבחינת מראה המסעדה - לפיש מראה יותר נאה וזורם,לעומת פרנצ'סקה שנותנת תחושה המונית יותר.בהחלט פחות אינטימית. בנוסף גם הניקיון וגם השירות בה ברמה פחותה מהמסעדה שמעליה. התחלנו במזטי למיניהם. הלחם,יש לציין,שופצר לדרגת ג'בטה לא רעה בכלל. מהלך נכון. השום האפוי היה מתוק ומעולה. הטעם ממכר. המשכנו במנות פתיחה- (בהפרש של 15 שעה בהגעה בין שתיהן)