פרנץ'

spoon3

New member
פרנץ'

עשיתי מניקור והכל טוב ויפה חוץ מהפרנץ, זה יצא עקום ולא ישר ונראה כאילו עשיתי לעצמי.. עלה 40 שקל.. שעושים פרנץ' זה אמור להראות ככה? =\ אין דרך לעשות את זה ישר?

שיריק2

New member
ברור שיש דרך

אם זה יצא עקום למה שילמת כזה סכום? בכזה סכום אני חושבת שזכותך לחזור - ומיד, ולדרוש תיקון.

spoon3

New member
האמת ש..

זאת פעם ראשונה שעשיתי מניקור..ולא חשבתי על להגיד לה שתתקן את זה.. בכל מקרה, אני לא אלך אליה יותר.. פשוט הרבה אנשים אמרו שהיא עושה טוב מניקור והסכום זול יחסית כי שאר המקומות בקניונים זה עולה בסביבות 50-60.. היא עושה בחנות פרטית שלה ..

שיריק2

New member
האמת ש..

פיספסתי את הקטע של המניקור- אז אני אתקן- 40 ש"ח למניקור זה מאד מאד זול אז בהתייחס לחלק הכספי של הלק בו- אפשר להבליג-במידה כמובן אם את מרוצה מהמניקור עצמו. במידה והציפורניים נראות טוב גם ללא לק הרי שקיבלת תמורה כספית מאחר ועל ציפורן טבעית זה גם ככה לא מחזיק יותר מיומיים שלושה. פשוט תלמדי לא לשלם אם התוצאה איננה לשביעות רצונך אלא להעיר בנימוס ואני בטוחה שיהיה בסדר.

spoon3

New member
זה אפשרי להגיד שזה מזעזע ולא לשלם?

זה נראה לי מוזר ונראה לי שיתחילו צעקות בגלל זה ובלגנים... בכל מקרה תודה שענית :)

שיריק2

New member
למה להיות בוטה?

בדר"כ כבר בציפורן השנייה והשלישית רואים אם זה יפה או לא. מותר ובהחלט רצוי שכבר אז תעירי את תשומת הלב ותבקשי תיקון. אם מעירים בנימוס על ההתחלה זה לא מעצבן ולא נראה לי שמישהי בגלל הערה בונה שמעירים בנימוס תעשה בלגנים וצעקות- לי נראה מוזר ששותקים ועוד משלמים ואחר כך מתלוננים.......

יעל י

New member
עוד שאלה על פרנץ' אבל בבנייה...

מה הדרך הנכונה/המקובלת/הרצוייה/הנוחה לעשות אותו?

שיריק2

New member
אין הבדל בין בנייה לציפורן טבעית- עושים באותן

טקכניות ויש כל מיני- כל אחת בוחרת את זו שהתוצאה בה יוצאת לה הכי טוב. מקובלת או נוכה- כל אחת בוחרת לעצמה- וצריך להתאמן כדי להגיע לדיוק. זה תלוי בשליטה במכחול של הלק מידת היציבות של היד המורחת, סוג הלק עצמו והסמיכות שלו ואחר כך בטכניקה עצמה. יש כאלה שמורחות פס ומתקנות על מקל אזניים, או שמושכים מצד אחד כלפי האמצע ומצד שני כלפי האמצע ואז מורחים משיכה אחת כדי לאחד -- יש כאלה שעושות פרנץ' משולשים ואז באמצע מחברות לפרנץ' משולש- בקיצור - כל מיני דרכים.

יעל י

New member
תודה שירי,אבל

הכוונה הייתה איך טכנית. האם לעשות בנייה,פרנץ עם לק ואז שקוף או סילר קריסטל או...???

שיריק2

New member
אוקיי

כמובן יש כמה דרכים לפרנץ בבנייה- 1. לפני הסילר במכונה-או לפני סילר קריסטל למרוח פרפקט פרנץ.אם זה סילר קריסטל אפשר גם מעל כל לק רגיל לבן. 2. בתוך הבנייה לפני המילוי עם פרפקט פרנץ או אבקה לבנה 3. למרוח כשלב אחרון אחרי הסילר/החלקה/הברקה- את הפרנץ כקישוט עם לקים.

למעלה