פרנטל בהריון

daniel354

New member
פרנטל בהריון

שלום, אני בשבוע 15 לפני ההריון לקחתי חומצה פולית להכין את הגוף ועכשיו אני רוצה להתחיל לקחת פרנטל. חברה שלי אמרה לי שזה מאוד מומלץ. אני יכולה לקבל מרשם מרופא לפרנטל? וכמה זה באמת מומלץ?

פרנטל

שלום רב, אני ממליצה בחום על נטילת מולטי ויטמין לנשים הרות בתקופת ההריון וההנקה. תקופת ההיריון מצריכה תוספת תזונתית איכותית, עשירה בכל אבות המזון, בוויטמינים ובמינרלים החיוניים להתפתחותו התקינה של העובר. פרנטל של סולגאר הוא מולטי-ויטמין טבעי לנשים בתקופת ההיריון וההנקה.הפרנטל פותח תוך התייחסות לצורכיהן הייחודיים של נשים בתקופה זו, הן מבחינת המינונים הדרושים של כל רכיב תזונה, והן בהרכבו ובקשירתו – תוך כדי דגש בשימוש ברכיבים טבעיים בלבד. פרנטל מהווה תוספת תזונתית איכותית, המספקת ויטמינים ומינרלים החיוניים להתפתחותו התקינה של ההיריון ובתקופת ההנקה. הוא מכיל מינון גבוה של ברזל עדין בצורתו האורגנית, המאופיין בזמינות ביולוגית גבוהה ואינו גורם לתופעות הלוואי במערכת העיכול. המוצר מכיל מינון גבוה של חומצה פולית – שנטילתה חיונית בתקופת טרום ההיריון ובחודשים הראשונים להיריון, בשל יכולתה להפחית ב-50%–70% את הסיכון להופעת מומים בתעלה העצבית במוח התינוק ובעמוד השדרה שלו. מכיל מינון גבוה של סידן ומגנזיום שנועדו להבטיח התפתחות תקינה של עצמות העובר, להפחית סיכון לאוסטיאופורוזיס של האם ולמנוע התכווצויות בשריריה. מכיל כרום פיקולינאט החיוני למניעת הופעת סוכרת הריונית. הנחיות: 3-4 טבליות ביום, עם הארוחות. נטילת 4-3 טבליות ביום מבטיחה את פיזור ההשלמה התזונתית באופן שיבטיח הגנה מפני חסרים תזונתיים העלולים להיווצר עקב הקאות מרובות או ממושכות. איני יודעת אם הרופא יכול לתת לך מרשם על המולטי ויטמין הספציפי הזה. את מוזמנת להתקשר למחלקת ההדרכה שלנו, 1-800-350-333 על מנת לקבל מרשם הנחה למולטי ויטמין. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

למעלה