פרמקאלצ'ר, מישהו?
אני יודעת שמהות הפורום היא הורות, אל תצעק עלי....
חפרתי את האינטרנט ובסוף חזרתי לפה. בשבועיים האחרונים יש לי ג'וק שלא יוצא מהראש, למרות שבנזוגי כבר מוכן להנסות להוציא אותו עם קוטל חרקים. אני רוצה לבנות בית אקולוגי (עשוי מחומרים מתכלים לפחות ברובו, עם מערכת לטיהור מים אפורים, פנלים סולריים וכו') וגם לעבור לאורח חיים שמאפשר לי לגדל לפחות חלק ממה שאני אוכלת - ועל הדרך גם לנסות חינוך ביתי. ממה שהבנתי אלו בדיוק ההגדרות של פרמאקלצ'ר ולכן מאוד הייתי רוצה ללמוד את התחום: איך בונים מאדמה, איך מתכננים בית "ירוק", איך מתכננים (ומפעילים) גינה, קומפוסטר ובכלל... כרגע המגבלות הגדולות שלי הן העובדה שאין לי שטח אדמה אלא מרפסת מאוד גדולה (ומחופה) והגבלות תקציב: הווי אומר שאני לא יכולה להוציא אלפי שקלים על סדנאות וקורסים (ובטח לא להצטרף לסדנה בת שבועיים עד 7 שבועות באמצע שום מקום ללימוד פרקטי, עד כמה שהייתי רוצה).
מה עושים? איפה מתחילים? עם מה מתחילים? אדניות לגידול עגבניות בגינה? קומפוסטר? זה בכלל יעיל ללמוד את הדברים הללו באקלים מסוג אחד ובאדניות אם הכוונה היא לעבור למקום אחר ולפצוח בהכל מהתחלה באדמה אחרת?
מנטורים טובי לב ואוהבי אקולוגיה יתקבלו בברכה...
אני יודעת שמהות הפורום היא הורות, אל תצעק עלי....
מה עושים? איפה מתחילים? עם מה מתחילים? אדניות לגידול עגבניות בגינה? קומפוסטר? זה בכלל יעיל ללמוד את הדברים הללו באקלים מסוג אחד ובאדניות אם הכוונה היא לעבור למקום אחר ולפצוח בהכל מהתחלה באדמה אחרת?
מנטורים טובי לב ואוהבי אקולוגיה יתקבלו בברכה...