פרמייר ליג - מחזור 8

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 8

פצועים, מורחקים, אקו והבאנימן - דף מידע מתעדכן.

פוסט מיוחד לקראת הדרבי הליברפולי : שאנקלי, כדורגל, חיים ומוות.

תיהנו ותשתפו.

שומו

New member
אהבתי מאוד את הפוסט על הדרבי של מרסיסייד

ופרסמתי אותו (ואת הבלוג בכללי, כמובן
) בקבוצת הפייסבוק של חוג האוהדים הרשמי של ליברפול בישראל.
כרגיל, פשוט תענוג לקרוא אותך

אף כחול

New member
העדיפות הפעם לאייאקס-PSV

יותר מעניין מדרבי מרכז טבלה במרסיסייד

GentlePunter

New member
תודה שמר, שמח לקרוא!

שמתי לב שהיו יותר כניסות מהרגיל היום, הקרדיט מגיע לך

אתם מגיעים לדרבי הזה במצב רעוע מאד, יהיה מעניין לראות כיצד הקבוצה תגיב למה שקורה ולשמועות סביב עתידו של רודג'רס...

רז 1978

New member
האם סיטי תצא מהמשבר?

הקבוצה הזאת ממש לא נראית טוב לאחרונה וזאת למרות שהיא ניצחה ביום רביעי בליגת האלופות את מנשנגלדבאך הרי שבפרמייר ליג היא עם שני הפסדים רצופים כולל תבוסה לטוטנהאם

מהצד השני ניוקאסל טרם ניצחה העונה והיא במקום הלפני האחרון
מתישהוא צריך לבוא הניצחון הראשון והתפוצצות

בסופו של דבר לדעתי הסיטי תנצח וניוקאסל תחפש את ניצחון הבכורה שלה במשחק אחר

מי שמאד מפתיעה אותי עד כה היא ווסטהאם והיא מזכירה לי את סאות'המפטון של תחילת העונה שעברה שגם הייתה מדורגת במקום גבוה מאד בצמרת

כמו ניוקאסל גם סנדרלנד טרם ניצחה העונה אך שום תוצאה לא הייתי פוסל כאן

בדרבי של ליברפול אני מקווה לניצחון של ליברפול ואילו במשחק בין ארסנל למנצ'סטר יונייטד אני מקווה מצד אחד למשחק רב שערים שיסתיים בניצחון של התותחנים אך מנגד אני רוצה לראות את ארסנל חוזרת לזכות סוף סוף באליפות אחרי תריסר שנים (גם את ליברפול אני רוצה לראות זוכה באליפות) קצת משעמם לראות את תואר האליפות נע סביב בשנים האחרונות סביב הציר סיטי-יונייטד-צ'לסי

רז 1978

New member
איזה התפוצצות

אמנם זה בא על חשבון קבוצת תחתית אבל בכל זאת עדיף זה מכלום
ולגבי ניוקאסל אני מקווה שהיא תדע מתישהוא למצוא את הניצחון הראשון שלה לעונה בקרוב

אני לא רוצה שהיא תרד

רז 1978

New member
בקצב הזה עד הגומלין של צ'לסי נגד מכבי תל אביב

כבר יהיה לצ'לסי מאמן אחר שיעמוד על הקווים נגד מכבי ת"א
פתיחת עונה זוועתית שכמותה לא נראתה כבר 30 שנים

צ'לסי יותר קרובה לקו האדום מאשר למקום ששווה כרטיס לליגת האלופות לעונה הבאה

ifa1111

New member
אולי יורגן קלופ יקצר את השבתון שלו

גם קאפלו עלה כמועמד מאוד מעניין. אני כמובן בעד להשאיר את מוריניו, הוא מאמן טוב מאוד.

רז 1978

New member
מדהים לראות קבוצות

כמו קריסטל פאלאס,לסטר, ווסטהאם מדורגות בצמרת וחלקן במקומות ששווה כרטיס לליגת האלופות/פליאוף ליגת האלופות

אני לא שוכח שגם סאותהמפטון הייתה אשתקד בצמרת ודורגה בסוף מקום שביעי אבל גם אם זה רק זמני זה נחמד לראות קבוצות כאלו בצמרת הגבוהה

ifa1111

New member
משחקות טוב

כל הקבוצות שציינת משחקות כדורגל טוב מפתיחת העונה ואני חושב שגם הקדושים עוד ייתנו פייט יפה על מקום בטופ 7. לא בחסד הן נמצאות בצמרת של הליגה.

GentlePunter

New member
כצפוי, מאמן ראשון הולך הביתה - אדבוקאט

ההולנדי הותיק שבקושי הסכים להישאר בסנדרלנד הודיע היום על התפטרותו מאימון הקבוצה אשר ביחד עם יריבתה המושבעת ניוקאסל נותרו היחידות שטרם ניצחו העונה.

מועמד להחליפו שון דיץ' הממשיך לאמן את היורדת ברנלי בצ'מפונשיפ.

רז 1978

New member
לא מפתיע ואף צפוי

אגב בעוד שני מחזורים שתי הקבוצות שטרם ניצחו ניוקאסל וסנדרלנד ייפגשו בינהן
אם שתי הקבוצות לא ינצחו במחזור הקרוב אולי במשחק הזה אחת מהשתיים תזכה בניצחון בכורה?

רז 1978

New member
אגב שאלה בבקשה

האם משחק בין מידלסבורו לבין אחת משתי הקבוצות הבאות (סנדרלנד או ניוקאסל) גם נחשב לאותו סוג של דרבי איזורי? כלומר מידלסבורו באה מאותו איזור?

GentlePunter

New member
וואו שאלה יפה!

שלחת אותי לזכרון ילדות (בילדותי אהדתי את מידלסבורו), אבל מכיוון שהוא לא היה מספיק חזק - שלחת אותי גם לגוגל

לדרבי בין ניוקאסל ומידלסבורו קוראים Tyne-Tees Derby, ולזה של סנדרלנד ומידלסבורו Tees-Wear Derby (וזאת במקביל לדרבי המפורסם של ניוקאסל מול סנדרלנד הנקרא על שם הנהרות העירוניים - Tyne-Wear Derby).

GentlePunter

New member
ועכשיו השני - רודג'רס מפוטר מליברפול

שני המאמנים עליהם דובר שלא ימשיכו לאחר הפגרה - אכן בחוץ.

somone1411

New member
נתנו לו צ'אנס הוגן

נכשל בהכל, בעיקר ברכש המזוויע שהביא.
אני האמת לא יודע מי האיש שמקבל את ההחלטות לגבי שחקני רכש, אבל ברור שזה בתיאום עם רודג'רס. בכל מקרה, ההנהלה אמנם השקיעה המון כסף, אבל גם לה יש חלק גדול בתוצאות הגרועות.
&nbsp
קשה להספיד את רודג'רס, למרות הכל. אני מאמין שהוא עוד ילמד מהשגיאות שלו ויהיה מאמן טוב בליגה הזו.

למעלה