פרמייר ליג - מחזור 7

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 7

דף המידע למחזור, יתעדכן מספר פעמים עד לתחילת המשחקים. תיהנו!

מוזמנים כרגיל לדון כאן בפורום על ההתרחשויות.

רז 1978

New member
הפעם האחרונה שלסטר ניצחה את ארסנל

היה ב 1994

ואוו כמה זמן עבר מאז
הייתי אז בן 16 חחח

ifa1111

New member
מביא להם מזל

לא רק שלסטר לא ניצחה את ארסנל כבר הרבה מאוד זמן היא גם מרבה לקבל ממנה תבוסות.
לי יצא להיות בשני משחקים בין השתיים, הראשון 3-3 מדהים בשנת 97 עם שלושער של ברקאמפ כאשר כל שער יותר יפה מקודמו. ארסנל כבר הובילה 2-0 ולסטר חזרו למשחק.
השני היה גומלין בגביע לאחר שבמשחק הראשון באייבורי התוצאה הייתה 0-0 גם במשחק שבו אני הייתי התוצאה נשארה מאופסת למשך 120 דקות וזאת למרות שבהרכב של ארסנל שיחקו דאבור שוקר ותיירי הנרי. לסטר ניצחה בפנדלים.

הפעם לא אהיה באצטדיון ככה שיש לאוהדים של לסטר סיבה להיות מודאגים.

זה התקציר של המשחק הראשון שהזכרתי https://www.youtube.com/watch?v=J1WAz5ynQpQ

ifa1111

New member
במציאות

ווסטהאם שיחקה עוד 5-6 משחקים עד שירדה באופן רשמי לליגת המשנה. לאותו משחק יונייטד הגיעה כשהיא מגיע ביתרון 5 נקודות על ארסנל כך שהיא בהחלט הייתה צריכה את הנקודות. אותו אירוע רק אולי הגביר אצל פרגי את המוטיבציה...
&nbsp
אני דווקא זוכר מקרה בסוף עונת 2007 כשווסטהאם התארחה באולד טראפורד שהיונייטד כבר הבטיחו את האליפות והפטישים היו צריכים לא להפסיד כדי להישאר בליגה. את אותו משחק ווסטהאם ניצחה...

ifa1111

New member
יכל להיות סיפור קלאסי

ליברפול ניצחה את בלקבורן ויכלה להעניק את האליפות לשדים האדומים אם אלה היו עושים את העבודה.. בכל מקרה כנראה שעל העונה ההיא היה כתוב מלמעלה אלן שירר.

Cade Foster

New member
צריכים שאני אגיד את זה שוב? אז אני אגיד את זה שוב:

מנצ'סטר סיטי ל-א מ-ס-פ-י-ק ט-ו-ב-ה.

רז 1978

New member
שמח שסיטי הפסידה

רק לא מזמן התבטאתי ששום דבר לא ימנע מסיטי עוד אליפות
עכשיו אני מקווה לאכול את הכובע בסוף העונה ולראות גם מאבק צמוד על האליפות

DRORIKO8

New member
אני מההתחלה הייתי סקפטי

אנחנו זוכרים שעונה שעברה היא גם התחילה בסערה והתפוגגה באמצע. מה שכן לא ציפיתי שהנפילה תהיה בשלב כל כך מוקדם. אגב שלא יהיו ספיקות,סיטי עדיין יכולה לקחת אליפות,גם בעונה בינונית. הכל שאלה מה האחרות יעשו. כרגע אני לא רואה בליגה קבוצה גדולה ברמה של צ'לסי עונה שעברה. היחידה שיכולה להיות כזאת זאת צ'לסי עצמה,השאלה אם היא תחזור לעצמה.

ifa1111

New member
משחקי השבת

השבוע נפתח בניצחון מתוק מבחינתי 3-0 על סנדרלנד.
מרשיאל שוב היה טוב מאוד, גם מאטה, דרמיאן וקאריק היו לא רעים בכלל. רוני וממפיס היו רחוקים מלהבריק אבל כבשו שערי בכורה בפרמייר ליג העונה והענן הזה הוסר מעליהם. מקום ראשון בליגה! מקווה שלא בפעם האחרונה העונה.
ולנסיה כמגן ימני זה לא מספיק טוב.. מקווה שימצאו הפתרונות. הפציעה של שואו קצת סיבכה אותנו.
&nbsp
היה נחמד מאוד שארסנל- לסטר וליברפול- וילה שוחקו במקביל ככה היו הרבה פריצות לשערים. כפי שאמרתי לך בלעדיי לסטר לא יכולים על התותחנים.
&nbsp
סיטי טוטנהאם היה משחק הרבה יותר שקול מאשר התוצאה מראה. נכון שטוטנהאם הייתה טובה יותר אבל לא בפער של להביס. סיטי בסה"כ חוזרת לגודלה האמתי לאחר התוצאה היום, קבוצת צמרת גבוהה לגיטימית אבל לא כזו שמשאירה אבק לכל הליגה.

למעלה