פרמייר ליג - מחזור 5

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 5

פצועים, מושעים, תחזית ושיר טוב - כאן.

מוזמנים לדיון כאן בפורום.

רז 1978

New member
מבלי לשים לב יש לנו משחק עונה באנגליה

בין הראשונה לשנייה

טוב זה רק מחזור רביעי ואני גם משער שקריסטל פאלאלס עוד תרד בדירוג שלה אבל זה בהחלט משהו מרענן ונחמד לראות אותם מדורגים במקום גבוה אפילו שזה רק פתיחת עונה

הפעם האחרונה שהם דורגו גבוה בסיום עונה היה אםא ני לא טועה בסיום עונת 1990-91 אז הם דורגו במקום השלישי בסיום העונה

רז 1978

New member
כמובן שהמשחק המעניין של המחזור יהיה באולד טראפולד

מקווה למשחק טוב ומעניין עם שערים רבים

ifa1111

New member
כיף גדול

המחצית השניה של המשחק הייתה טובה מאוד.
זה היה ניצחון שלא הוטל לרגע בספק, גם כאשר לוזרפול צימקה (שער ענק של בנטקה!) לא היה חשש ממשי שהניצחון יברח.
יונייטד הציגה לפרקים כדורגל לא רע בכלל שכמובן השער של מסריאל מעל כולם. לא יכול היה לחלום על גול בכורה יפה יותר. גם הראשון של בלינד בא כתוצאה מתרגיל שעבד בצורה הטובה ביותר שניתן לדמיין.
&nbsp
לא מפתיע שהמשחק הטוב העונה הגיע ללא רוני שעד עכשיו להוציא את הגומלין מול ברוז' בעיקר מפריע. בעניינו אני לא מאוד מודאג הוא עוד יכנס לעניינים. מקווה שנראה יותר רגעים כמו החצי השני ופחות כמו הראשון, וכמובן עוד נצחנות שכאלה!
&nbsp
לגבי ליברפול... יש לרוג'רס הרבה עבודה.

ועדיין

יש לנו בעיה גדולה ביצירת מצבים. אני אוהב את מה שוואן חאל עשה את הקבוצה, את העובדה שהפכנו מחבורה של שחקנים שמעיפים את הכדור כל הזמן קדימה לכאלו שמסוגלים להחזיק בו, זה טוב, זה חיובי, אבל צריך לחדד מאוד את השאלה מה עושים איתו בחלק האחרון של המגרש.

רוני של תחילת העונה לא היה אובדן גדול, ואפילו להציב במקומו את פלאיני לא שינה יותר מדי, ועדיין, זה לא מספיק. אנחנו צריכים שם חלוץ.

ובכל מקרה, נורא מאושר בשביל מרסיאל, אחרי מה שעשו ממנו רק בגלל תווית המחיר המנופחת. כנראה שלא ממש בחרנו ילד אקראי מהרחוב בהיסטריה של סוף החלון.

ifa1111

New member
הבעיה הזו תלווה אותנו כל העונה

יש לנו בעיה בהתקפה, בעיקר בעומק הסגל בחלק הקדמי ובכלל בלייצר מצבים.
לגבי מרסיאל אני כן חושב שהרכישה שלו היא פאניקה של סוף חלון העברות, רק מקווה שזו פאניקה שהביאה אלינו בחור מוכשר מאוד בעל אופי חזק.
&nbsp
ואיזה כיף היהלראות את דה חאה שוב בשער.

בזמן שאנחנו יכולים להציג בחוד

שחקנים טובים יותר מפלאיני וגם מרוני, אני לא בטוח שזה יהיה שדרוג משמעותי. יש לי תחושה שכשאנחנו משחקים כמו בפתיחת העונה, לא משנה מי יהיה בחוד, זה לא ייראה ממש טוב.

השינוי צריך לבוא מתוך הקבוצה, אני רק לא יכול לשים את האצבע על הבעיה המדויקת. יש שם שחקנים טובים, שחקנים עם יכולת יצירה (למרות שממפיס מאוד מאוד בוסרי ברמות הללו ורואים את זה מדי משחק).

רז 1978

New member
הימורים שלי

אברטון - צ'לסי 2-0
קריסטל פאלאס - מנצ'סטר סיטי 1-0
ארסנל - סטוק 0-3
מנצ'סטר יונייטד - ליברפול 0-1
נוריץ' - בורנמות 0-0
ווסט ברומיץ - סאות'המפטון 1-1
ווטפורד - סוונסי 2-0
סנרדלנד - טוטנהאם 0-1
לסטר - אסטון וילה 0-1
ווסטהאם - ניוקאסל 2-2

רז 1978

New member
איזה פתיחת עונה נוראית לצ'לסי

4 נקודות בלבד לבלוז מ 5 משחקים
מתי הבלוז פתחו ככה את העונה?

אני מתקשה להיזכר אבל זה בטח היה לפני עידן רומן אברמוביץ'

אנחנו בשלב כ"כ מוקדם של העונה אבל הסיטי יכולים להתחיל לחייך (הלוואי וארסנל תתן פייט על האליפות ואף תזכה בו אבל לצערי סיטי לדעתי תזכה באליפות)

ifa1111

New member
לא להכל יש הסבר

יכול להיות שזו שאננות, יכול להיות שזו פשוט תקופה לא טובה שבה שום דבר לא הולך. לא הייתי מספיד את צ'לסי, אפשר לומר די בוודאות שהיא לא תזכה בקלות באליפות כמו אשתקד לא יותר מזה.

GentlePunter

New member
אכן הפעם האחרונה בעונת 85/86

קשה לי להאמין שימשיכו כך. יש להם את ארסנל בשבוע הבא אחרי שירמסו את מכבי תל אביב, ואנחנו בדרך כלל מאד נדיבים איתם. מקווה בסתר הלב להמשך מה שאולי התחיל במשחק מגן הצדקה העונה. ארסנל שיחקה מצויין היום, אבל משחק שהיה חייב להיגמר 0-5 לפחות בקושי נגמר 0-2. אני לא מחדש לאף אחד שוולקוט וג'ירו זה לא חלוצים שאפשר להגיע איתם רחוק מדי, אבל בכל זאת החליטו שוב להתבנקר ולהסתפק בהם ובוולבק שיחזור רק בשנה הבאה.

רז 1978

New member
מזל טוב לווטפורד העולה החדשה

שמשיגה ניצחון ראשון העונה 0-1 על סוונסי

רז 1978

New member
ובליגת המשנה ברייטון ותומר חמד ממשיכים לככב

ברייטון משיגה ניצחון 0-1 על האל בקרב הצמרת הראשונה נגד השנייה ערב המחזור ומי כובש את השער?
תומר חמד בדקה ה 5

הצמרת אחרי 6 מחזורים (2 הראשונות עולות לפרמייר ליג מקומות 3-6 משחקות בפליאוף על הכרטיס השלישי)

1.ברייטון 16 נקודות
2.קרדיף סיטי 12 נקודות
---------------------------------

3.מידלסבורו 11 נקודות
4.ברמינגהאם 11 נקודות
5.ברנגלי 11 נקודות
6.האל סיטי 10 נקודות
-------------------------------
7.ק.פ.ר 10 נקודות
8.איפסוויץ 10 נקודות

GentlePunter

New member
אמש: עוד שער ועוד נצחון לברייטון

1-2 ביתי על רות'רהאם נועלת הטבלה.

אף כחול

New member
ואם במוליכת הצ'מפיונשיפ עסקינן

מה דעתכם על האקסית של מרטין ביין עם עשר מעשר בכל המסגרות עם 38 שערים כשאף אחד מהם לא בנגיחה

אף כחול

New member
ואם באקסים עסקינן

אז עוד X היה שותף לנצחון קבוצתו ונקובר וייטקאפס על אולימפיה ההונדורית
&nbsp
רוברט ארנשו X מכבי

למעלה