פרמייר ליג - מחזור 27

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 27

מחזור מקוצץ ראשון מני רבים, וראשון מבין שלושה בשבוע הקרוב.

הדרבי הליברפולי והמשחק של מנצ'סטר סיטי בניוקאסל נדחו עקב גמר גביע הליגה ביום ראשון.

גם לאחר ההפסד הדרמטי באמירויות, המפתח נשאר אצל השועלים אשר פוצחים בסדרה ארוכה של משחקים מול קבוצות תחתית ומרכז טבלה.

מוזמנים כרגיל לדון ולשתף.

המידע המלא בעמוד המחזור

tristis

New member
ושוב רגע האמת של לסטר... והמועמדות לירידה

אכן המפתח אצל לסטר, והסכנה הגדולה היא שהוא ישבר במאבקי הירידה. שלושת משחקי הבית הקרובים של לסטר הם מול יורדות פוטנציאליות: נוריץ', ווסט ברומיץ' וניוקאסל. עם קצת מזל יתכן שווסט ברומיץ' תנצח מחר את פאלאס ותגיע למשחק מול לסטר עם 35 נקודות ליגה והרבה יותר נינוחה.
על כל פנים, ללסטר יש מפגשים קרובים עם 5 מועמדות לירידה ובמסורת של הליגה האנגלית אלו המפגשים שיקבעו את האליפות. יתר המשחקים של לסטר הם פרווה, ואין לה משחקים נגד טוענות לאליפות.
עם כל הכבוד לטוטנהאם וארסנל (מפגש ביניהן בשבת הבאה), היורדות הן אלו שיקבעו השנה אם לסטר תהיה אלופה או לא.

אף כחול

New member
הלוואי שלסטר או ספרס יקחו

ואמש גם נציגות הממלכה הביאו סחורה לשם שינוי

GentlePunter

New member
כמה נשמות יש לשועלים?

נראה שהם ממשיכים להשתמש בהן היום, כשהפעם הדקה ה-90 חוזרת להיטיב עימם.

ליאונרדו אוז'ואה עמד העונה בצילם של ואהרז אבל הוא חלוץ באמת נפלא, ואין מילים על הקרוס של אולברייטון.

השער

tristis

New member
האם הלונדוניות יעמדו בלחץ היורדות?

לסטר הצליחה היום עם נוריץ' ונשארו לה עוד כמה מוקשים רציניים.
אבל גם לטוטנהאם וארסנל, יש לכל אחת 5 מפגשים עם יורדות פוטנציאליות, וזה עוד חוץ מהמפגש ביניהן בשבת הקרובה. אז נכון שככל שנתקרב לסוף העונה יהיו לא מעט קבוצות חזקות (כמו סיטי ויונייטד) שלא יהססו לקלקל לכל אחת מהלונדוניות את החגיגה, אבל המבחן האמיתי שלהן, כמו גם של לסטר יהיה מול הנאבקות בירידה.
לסטר עברה היום מכשול אחד, ומחר יש אחד כזה לטוטנהאם.

רז 1978

New member
מקווה שלסטר תתאושש מההפסד לארסנל

לסטר היא העדיפות הראשונה שלי במאבק הקבוצות ששנאבקות עלה אליפות.
אם לסטר לא תזכה באליפות אני לא אצטער ואף אשמח אם התואר יעבור לארסנל או לטוטנהאם אך רק לא מנצ'סטר סיטי

הם כבר זכו בשתי אליפויות בשנים האחרונות וזאת הסיבה שאני אל רוצה שהתואר יהיה של סיטי

אם לא לסטר אז אניר וצה שהתואר יגיע לקבוצה שלא זכתה הרבה שנים באליפות ומתאים לי שזאת תהייה ארסנל או טוטנהאם

somone1411

New member
יום אדיר של כדורגל אנגלי

יונייטד ארסנל היה פנטסטי, ארסנל איכזבה מאוד מול הנוער המחוזק של יונייטד. אם השנה בליגה כזו ונגר לא מתקרב לתואר, אזי מתי? אכזבה גדולה.
&nbsp
המנה העיקרית הייתה כמובן גמר גביע הליגה, וסיטי לוקחת אחרי מאבק אדיר. ליברפול נתנה פייט ראוי ביותר וכל הכבוד לה, חבל רק שקלופ מתעלם מבנטקה והעדיף גולם כמו אוריגי.
&nbsp
קבז'ארו כמובן הגיבור, כבר מהעצירה הראשונה ידעתי שהוא מלך בפנדלים, יש לו אינסטינקטים מעולים.
&nbsp
תואר ראשון לסיטי, נקווה שלא האחרון.
&nbsp
&nbsp

שומו

New member
בנטקה מזעזע העונה

הוא בפורמה נוראית, חסר כל בטחון עצמי ונראה שהוא יחמיץ גם מול שער בגודל של הראש של עודד בן-עמי. קלופ הריץ אותו בגביע מול קבוצות נחותות במטרה להכניס אותו לעניינים, אבל הוא לא הפסיק להביך את עצמו ולכן אוריגי (שלושער מול סוטון) כרגע מועדף על פניו.

somone1411

New member
יש לו עדיין יותר גולים העונה

בנטקה חלוץ ליגה מעולה, הוא כבש לא מעט שערי ניצחון חשובים.
זה שהוא מחמיץ - קורה. לפחות הוא מגיע למצבים, אוריגי גמלוני וכבד, לא יודע מה לו ולרמות האלה. מאמן טוב יודע להוציא שחקן טוב מתקופה פחות טובה, הוא לא גומר לו עוד יותר את הביטחון. זה שחקן שעלה מעל 30 מיליון פאונד, ליברפול עוד תצטרך אותו כי אין לה מישהו יותר טוב. גם לא סטארריג' החרסינה.

שומו

New member
בנטקה פתח טוב את העונה

אבל כשאוריגי, אינגס (שגמר את העונה) וסטארידג' נפצעו, הלחץ גמר אותו והוא קרס. ותג המחיר הדרקוני שעל גבו בטח לא מוסיף לביטחון שלו.

אף כחול

New member
אין שום סיבה להעדיף את סיטי כאלופה

על לסטר וספרס
&nbsp
בייחוד לחובבי הגיוון שבינינו
&nbsp
אם אתה מתכוון לתואר אירופי,אז יתקבל בשמחה any1 but barca

somone1411

New member
לסיטי לא מגיע

על סמך הפוטנציאל שיש לה בסגל היא הייתה צריכה להיות ב-8-10 נק' פער מהיתר, ובאמת שיש בי חלק שמעדיף לראות את לסטר חוגגת את התואר, אבל אני עדיין אוהד של סיטי ומה לעשות שהיא עדיין במירוץ.
&nbsp
אגב רק אותי זאב זלצר משעשע? הבנאדם אשכרה קורא לפלגריני מאמן מצוין שעשה עבודה אדירה בסיטי. בגלל זכיה בקרלינג קאפ ?

שומו

New member
עליי ז'לצ'ר יורק

הוא יודע ומבין כדורגל, אבל אנשים עם דיקציה כמו שלו לא יכולים לשדר בטלוויזיה.

Faria

New member
נו באמת

אז הוא אומר ס וצ לא בצורה מושלמת. הוא עדיין יותר רהוט מ90% מהפרשנים, מבין יותר כדורגל מ90% מהפרשנים ולעומת הרוב, לא מזיין את המח לשווא.
לדעתי הוא הפרשן הכי טוב בארץ, בתור אחד שהליגה המועדפת עליו היא הגרמנית, חבל לי שהוא עבר לפרשן את הליגה האנגלית והשאיר אותנו עם האידיוט הזה מאירי.

שומו

New member
כאמור, אין עוררין על כך שמדובר במוח כדורגל חריף שמבין עניין

אבל בעיות הדיקציה הקשות שלו גורמות לפרשנות שלו להיות פשוט בלתי נסבלת.

GentlePunter

New member
מזל שאני אוהד גם את הפועל ב"ש

הסנילי הזה אוכל כל חלקה טובה בשמחת החיים שלי

somone1411

New member
יש לו החלטות הזויות

אני לא הבנתי למה ג'ירו לא פתח נגד יונייטד, ראו באופן מובהק שלארסנל אין שחקן מטרה מה שכל הזמן אילץ אותה לשחק לרוחב.
&nbsp
מה שכן ההגנה של ארסנל פשוט זבל.

GentlePunter

New member
הזוי זו מחמאה בקשר לשילוב של וולקוט

וולקוט מתחיל להידמות לאשלי יאנג בפאתטיות שלו, כל מה שיש לו כעת אלו מניירות שחוקות של נער שחי בסרט שהוא כדורגלן. אבל אי אפשר להפריע לסנילי עם העובדות.

בפעם השנייה בשני משחקים חילוף מיותר של קשר אחורי בקשר אחורי במצב של פיגור. למה? ולמה קמפבל שסוף סוף נמצא בכושר טוב לא מקבל הזדמנות במשחקים האלה, אפילו מהספסל?!

לא ברור מתי יגמר הסיוט הזה. אנו חיים בעידן שבו בעלי קבוצות מעלים על נס את הישגי המאזן התפעולי ושמים קצוץ על האוהדים ועל ההישגיות במגרש.

למעלה