פרמייר ליג - מחזור 19

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 19

מחזור האמצע של הליגה הוא גם המחזור האמצעי של טרילוגיית סוף השנה האזרחית.

לסטר מעדה באנפילד בבוקסינג דיי, אבל ארסנל כמו ארסנל נרדמה בעמידה. עכשיו תור מנצ'סטר סיטי לטפל בלסטר בדרכה לקטוף את הפרי שאיש לא רוצה לאכול - כמו לפני שתי עונות.

ובאולד טראפורד, פעם תיאטרון החלומות של פרגוסון היום תיאטרון הסיוטים של וואן חאל, תועלה הקומדיה הטראגית "יונייטד מול צ'לסי". רוחו של מוריניו תרחף לה מעל.

למידע המלא: עמוד המחזור

רז 1978

New member
כמעט שכחתי מהמחזור הזה

ובזכותך אני נזכר בו
תודה רבה לך שבזכותך אני זוכר

רז 1978

New member
לסטר - סיטי איזה משחק

קרב צמרת אמיתי
זה סוג של מבחן אמיתי עבור הקבוצה הזאת
נגד קבוצות כמו מנצ'סטר יונייטד, ליברפול, טוטנהאם וארסנל הם לא ניצחו העונה (נגד ארסנל הם חטפו חמישייה בבית)
אין לי ציפיות לראות אותם לוקחים אליפות אבל כדי להצדיק את מיקומם בצמרת הם צריכים לפחות פעם אחת לנצח קבוצה הקרובה אליהם בטבלה

GentlePunter

New member
הרכבים: ראניירי שולף שפן, קון חוזר בסיטי

גוקהאן אינלר לראשונה בהרכב הפותח של לסטר אם אני זוכר נכון. יהיה לו הרבה, אולי יותר מדי, מה להרוס. משחק מעניין לפנינו.

somone1411

New member
סיטי לא תהיה אלופה בלי קון בשיאו

בוני לא ברמות האלה.
כמו כן, לא רואה שסטרלינג ודה ברויינה שידרגו את סיטי. הם תותחים, אין על כך עוררין, אבל אולי צריך לגבש שיטה אחרת שתגרום להם להיות יותר יעילים.
&nbsp
דויד סילבה לא חזר טוב מהפציעה, מקווה שהוא יתעשת ומהר. היחיד עד כה מבין הבכירים שבאמת נותן עונה טובה הוא יא יא טורה. חייב לציין שגם אוטמנדי לא משהו.
&nbsp

אף כחול

New member
מישהי צריכה להיות אלופה

גם אם הליגה כבר לא מה שהיתה
ואם לסטר לא,אז סיטי נראית המועמדת הטבעית

אף כחול

New member
וה-3-4 האדיר של אינברנס בהמילטון

דווקא המש' האלה שאפחד לא מצפה לכלום עשויים להפתיע לטובה וזה כולל כמובן גם את ה-3-4 של סטוק באברטון
&nbsp
המשחק היחיד שהבטיח וגם קיים היה כמובן ה-2-4 במשחק העונה בצ'מפיונשיפ הסקוטית לעיני 50K-5 במבצר מה שהשיב את פער 3 הנק' בפסגה

למעלה