פרמייר ליג - מחזור 17

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 17

עיקר העניין יהיה במשחקי יום ראשון - הטיין-ווייר דרבי ואחריו ארסנל מגיעה לאנפילד על מנת לנסות ולמחוק את חרפת המשחק המקביל מן העונה שעברה.

עמכם הסליחה, שוב לא אוכל לפרט על משחקי המחזור כבכל שבוע.

שעה ראשית: שבת 17:00

מנצ'סטר סיטי - קריסטל פאלאס (14:45)
1-3
אסטון ווילה - מנצ'סטר יונייטד
2-0
האל - סוואנסי
1-0
ק.פ.ר - ווסט ברומיץ'
1-2
סאות'המפטון - אברטון
1-1
טוטנהאם - ברנלי
1-2
ווסט האם - לסטר
2-2
ניוקאסל - סנדרלנד (ראשון, 15:30)
1-1
ליברפול - ארסנל (ראשון, 18:00)
1-1
סטוק סיטי - צ'לסי (שני, 22:00)
2-2

מתן2766

New member
נייג'ל פירסון ספג הרחקה ממשחק אחד

וקנס של 10,000 ליש"ט בעקבות קטטה עם אוהד לאחר ההפסד 3-1 לליברפול לפני שבועיים וחצי.
לסטר במצב אנוש, כבר 11 משחקים ללא ניצחון. אתה באמת חושב שהם יצליחו להוציא מווסטהאם תיקו? כי אם כן זו תהיה הפתעה גדולה.

DRORIKO8

New member
למה ואן חאל העביר את אשלי יאנג לצד ימין?

הוא היה כל כך טוב באגף שמאל, מאז שהוא עבר אגף הוא תוקע את כל ההתקפות של מנצ'סטר

somone1411

New member
דאונינג וקארול

שני שחקנים שנזרקו מליברפול כמו כלבים והושמצו, מובילים את ווסטהאם עם רבע תקציב לצמרת. איפה ליברפול ואיפה הם. העיקר שהחליפו את דאונינג בללאנה ואני שואל - מי שחקן יותר טוב? מרקוביץ'?
&nbsp
איזה גול של דאונינג, פשוט שחקן נהדר, קארול חזר מפציעה ומוסיף המון לפטישים, שכבר עמוסים בחלק הקדמי עם קול ו-ולנסיה. שאפו לסאם השמן, ליכלכתי עליו אבל אני יודע לפרגן כשצריך. אין ספק, עם הסגל שיש לו (רק חיזוק בהגנה בינואר דרוש) ווסטהאם חייבת להיאבק על כרטיס לאירופה.
&nbsp
&nbsp

GentlePunter

New member
מאד לא אהבתי את ההשתלחות בהם בזמנו

מבלי להיכנס למה בדיוק לא עבד שם בליברפול, ועד כמה הם אחראים לכך (שורה תחתונה לדעתי רוב האחריות מוטלת על המערכת המקצועית של ליברפול ולא על השחקנים, אבל מוכן לקבל דיעות אחרות), הביטול שלהם והזלזול כלפיהם מצד אוהדי ליברפול היה נמוך מצח וכמו שהם שוב מוכיחים הם היו שחקני פרמיירשיפ ראויים ומעלה לפני, וגם אחרי, התקופה השחורה שלהם בליברפול.

מצטרף גם לשאפו האדיר לביג סאם שמוכיח למי ששכח כי הוא יודע לבנות גם קבוצות אטקרטיביות. הפעם זה מתחבר לו באופן יוצא מן הכלל, ואני שמח בשבילו שמצליח לשבור את הסטיגמה. משחק מעניין יהיה המשחק המוקדם בשבת הבאה בסטמפורד ברידג'.

somone1411

New member
השתלחות של מי? אוהדי ליברפול בישראל

אף אחד לא באמת סופר אותם.
אני בטוח שיושבי אנפילד היו שמחים להחזיר אותם עכשיו.

GentlePunter

New member
דקה 25 ואנחנו כבר ב-4

המוזר הוא שקאטרמול טרם חטף (למרות שביצע עבירה כבר אחרי 20 שניות). לעומתו טיוטה כן קיבל.

האדום בדרך.

רוסב

New member
איזה משחק

לעומת דנדיונייטד-סלטיק 1-2 לערבים עם אינספור מצבים קורות והצלות
&nbsp
אם זה משחק PL טיפוסי אז הליגה אובריייטד

רוסב

New member
אם יהיה גול

זה יהיה בגדר נס חנוכה
&nbsp
כמו שהמשחק הזה נראה

ifa1111

New member
מחצית מעולה באנפילד

סיום מחצית מהסרטים ליברפול עולה ליתרון מוצדק משער של קוטיניו ובהתקפה לאחר מכן סופגת שער של דבושי ממצב נייח.
קצב מעולה ליברפול משווועת לחלוץ ושוער

ifa1111

New member
ומי מככב במחצית?

במחצית מראים את הדו קרב בין בניון לארשבין ב4-4

ifa1111

New member
משחק מעולהn

שוויון בתוספת הזמן, 4 שערים סה"כ ואדום לשחקן מחליף. גם העונה המשחק בין שתי המאכזבות לא אכזב.

למעלה