פרמייר ליג - מחזור 16

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 16

על מה שלמדנו באמצע השבוע מוואן חאל, וונגר ומוריניו, ועל מה שמצפה לנו בסוף השבוע: עמוד המחזור

מוזמנים כרגיל לדון כאן.

שתפו נא.

רז 1978

New member
מה יהיה עם צ'לסי?

מצד אחד מסיימת בראש בית בליגת האלופות אך בליגה מקרטעת ומפסידה לבורנמות בבית ומסתבכת בתחתית

הפסד ללסטר המוליכה יסבך אותה עוד יותר בתחתית

אני כמובן בעד לסטר. הלוואי והקבוצה הקטנה הזאת תמשיך להוליך את טבלת הפרמייר ליג כל עוד היא יכולה להפתיע

ifa1111

New member
לסטר צ'לסי

בעונה שעברה לסטר ניצחה בכל משחקיה מהמחזור ה-30 מלבד שניים. אחד מאותם שני משחקים בהם לא ניצחה, ולמעשה ההפסד היחיד שלה באותה ריצה היה נגד האלופה שבדרך, צ'לסי.
&nbsp
המשחק בעל העניין הרב ביותר לציבור הוא לדעתי בין אסטון וילה לארסנל שייפגשו לקרב קצוות (מקום אחרון נגד מקום שני).
הוויולה הכושלים הצילחו לסחוט תיקו מהסיטי, והפסידו רק בהפרש שער ליונייטד, לליברפול וללסטר כך שאולי גם לארסנל אחרי ההצגה מול אולימפיאקוס (ז'ירו בתפקיד ואן פרסי) לא מצפה טיול של אחר הצהריים.
&nbsp

GentlePunter

New member
הפעם נראה לי שאני צודק

מספר פעמים העונה טעיתי (לשמחתי) כאשר חשבתי שצ'לסי חוזרת לעצמה. אני שוב סבור שהם יחזרו במחזור הזה, לא יפסידו בלסטר ואולי אף ינצחו. ללסטר עד כה, מעבר לכדורגל המצויין והחכם, היה את המזל של לפגוש את מירב יריבותיה בעיתוי מושלם מבחינתה. הפעם לעניות דעתי זה אינו המצב, מה שאמור גם להשתקף בתוצאה. ואחרי כל זה אשמח מאד לטעות שוב.

אף כחול

New member
מיעוט השערים פשוט מחלה בליגה הזו

מזל שיש ברייטון שלא מפסידה כבר 20 מש' בצ'מפיונשיפ למרות שהיה שקוף שדרבי תשווה

ifa1111

New member
הרצף הסתיים באופן קצת מפתיע

טוטנהאם שלא הפסידה מאז המחזור הראשון מפסידה דווקא לזברות.
ליברפול לא רוצה להתקרב לצמרת וסוחטת רק תיקו מאוחר מברומיץ' בזכות שער של אוריגי.

אף כחול

New member
אם לסטר מובילה שם,בהחלט

וגם ויגו נותנת 5 חתיכות לניוקסל בלי למצמץ
&nbsp
אפילו אם יש כרגע מתח מדומה זה עדיין לא אומר שהליגה ברמה ביחס לכסף שמתגלגל שם

למעלה