פרמייר ליג - מחזור 15

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 15

מנצ'סטר יונייטד, ארסנל וצ'לסי לפני הכרעה באמצע השבוע באלופות - נוקאאוט או גלות ימי חמישי.

מנצ'סטר סיטי, טוטנהאם וליברפול נינוחות יותר ומשחרות לטרף.

לסטר סיטי תנסה להמשיך לחטוף מכל הבא ליד.

עמוד המחזור

שתפו נא.

רז 1978

New member
כתבה מאד מעניינת בוואלה

לקראת המשחק מחר בין ניוקאסל לליברפול אתר וואלה מעלה נוסטלגיה קטנה
http://sports.walla.co.il/item/2912131

בעוד 4 חודשים ינלאו 20 שנים למשחק בין ליברפול לניוקאסל שנגמר ב 3-4

לניוקאסל היה סיכוי לא רע לזכות באותה עונה באליפות בל הם בעטו בדלי ולבסוף השדים אדומים זכו באליפות באותה עונה

עידן 8888

New member
הניצחון של סטוק לא מפתיע אותי

סיטי לא נראים טוב ורק לפני שבועיים הם קיבלו בראש מליברפול

הלוואי והליגה תישאר צמודה ומרתקת עד סוף העונה

אף כחול

New member
מתח מדומה

בסופו של דבר אחת הקב' העלובות מתחתיה תיקח
אפשר להניח שהיא תגיע ממנצ'סטר אחרת זו באמת סנסציה

ifa1111

New member
עונה נהדרת חבל שאני לא יכול להינות ממנה

מלבד הכדורגל הזוועתי שמייצרת מנצ'סטר יונייטד יש רק מילים חמות להגיד על העונה הזאת של הפרמייר ליג.
&nbsp
כשקבוצה אחת או שתים כותשות את הליגה אז אומרים אין תחרות, לא מעניין וכו' וכו'
פתאום כשיש מאבק מרובה בין הרבה קבוצות אז אומרים אין רמה, קבוצות הצמרת חלשות וכו' וכו'
כדאי שיפנימו אין אפשרות שחצי ליגה תרוץ לאליפות והכדורגל של כולן יהיה שוטף ומלהיב.
&nbsp
אחרי קצת יותר משליש עונה, לא מעט אבל עדיין לפני החלק המרכזי שלה שלאחריו התמונה קצת יותר מתבהרת. במצב העניינים הנוכחי יש לדעתי 6 קבוצות שיכולות לקחת אליפות ואמנה אותם לפי הסיכויים כפי שאני מעריך אותם: סיטי, ארסנל, יונייטד, טוטנהאם, לסטר וליברפול.
צ'לסי, האלופה, עמוק בתחתית זה כאילו לקוח ממחזה או מסרט אימה תלוי לאיזה חוג אוהדים אתם משתייכים. מי יכל להעלות על הדעת שלו דבר כזה.

אף כחול

New member
הכל היה סבבה

אם קב' הצמרת בממלכה היו פקטור ביבשת
&nbsp
אבל הן רחוקות מכך כמרחק מזרח ממערב

ifa1111

New member
מה אתה מגדיר פקטור?

ריאל, באיירן וברצלונה הן ליגה בפני עצמן. לשאר הקבוצות אני חושב שצ'לסי, יונייטד, סיטי וארסנל יכולות לתת פייט טוב.
נכון הרמה העונה בליגה פחות טובה מבשנים עבורו ועדיין הדרמה מפצה על זה. זה לא שהפמייר ליג היא ליגת העל הישראלית פתאום.

אף כחול

New member
גם דורטמונד סבייה וולנסיה עולות על רוב קב' ה-PL

מהכסף שהן מייצרות הן חייבות להיות הרבה יותר הישגיות
&nbsp
זה לא מכבי שבאה משומקום

תסתכל מה קורה באירופה...

צ'לסי במאבק ראש בראש עם פורטו ודינמו קייב, יונייטד עלולה לסיים אחרי וולפסבורג ופ.ס.וו וארסנל מתמודדת על עלייה עם אולימפיאקוס ונמצאת בנחיתות לקראת המחזור האחרון. סיטי עלתה, אבל כנראה תסיים אחרי יובנטוס, שלקח לה הרבה מאוד זמן להיכנס לעונה הזו.

לא לעבור את באיירן, ריאל וברסה זה בסדר. אבל האנגליות מתקשות גם נגד קבוצות הרבה פחות גדולות. הליגה האנגלית מרתקת, אבל הרמה של הצמרת פשוט לא טובה. זה נחמד במידה מסוימת, אבל מדאיג כי לא נראה שזה משתפר, רק מחמיר.

ifa1111

New member
לא מדאיג

אלו בהחלט שנים חלשות של האנגליות בזירה האירופית אך יבואו גם שנים טובות יותר. זה שנפלה לנו עונה כזאת שהצמרת חלשה ויש תחרות זה מעולה מבחינתי. אני חושב שבשנים הקרובות האנגליות יחזרו להיות דומיננטיות.
&nbsp
גם אם יצא מצב שלפרמייר ליג תהיה בשמינית נציגות רק של קבוצה או שתיים זה עדיין לטעמי די מקרי. אם נסתכל על הכמה שנים האחרונות 3-4 נציגות בשמינית עם עוד 1-2 ברבע זה מה שהפרמייר ליג שווה כרגע.

zה ani

New member
זהו שלא, בשנים האחרונות אין 1-2 אנגליות ברבע

2012 - 1
2013 - 0
2014 - 1
2015 - 0
2016 ?

זה מאזן מחפיר אם אתה שואל אותי בנוגע למספר אנגליות כל עונה ברבעי הגמר

ומחר נדע סופית כמה אנגליות יעברו משלב הבתים לשמינית הגמר - 1 בוודאות (סיטי), 2 (הכי סביר שצ'לסי תעשה לפחות תיקו בבית אבל לך תדע - יש לה כבר 4 הפסדי ליגה ביתיים העונה) , או 3 . אם זה יהיה 1 או 2 זה עוד שפל חדש לאנגליות, כי עד השנה באמת לפחות 3-4 הגיעו כל השנה לשמינית (כלומר המינימום זה לעבור שלב בתים)

אף כחול

New member
לפחות ארסנל הצילה קצת את הכבוד האבוד

וכפיצוי היא תקבל הדחה מוקדמת בשמינית

zה ani

New member
מסכים. זו כבר מגמה של חצי עשור

ראה המספרים שציינתי הודעה אחת למטה

למעלה