פרמייר ליג - מחזור 14

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 14

⚽ פרמייר ליג - מחזור 14 - עדכונים לאורך היום ונוסטלגיה ניאו-פסיכדלית

מוזמנים לשתף ולדון בהתפתחויות.

רז 1978

New member
אין לי מושג מה יהיו התוצאות

אבל דבר אני רוצה לומר

זה מאד מרגש אותי לראות את לסטר בפסגה

יכול להיות שמחר אחרי משחקה מול מנצ'סטר יונייטד השניהי היא כבר לא תאחוז במקום הראשון אולי היא אפילו תרד גמה מקומות לאיזור המקום ה 3-4 אך גם אם זה יקרה עצם זה שהם היו אפילו פעם אחת קמום ראשון משמח אותי

זה מזכיר לי קצת את עונת 1992-93 עונת הפרמייר ליג שנוריץ' הוליכה את הטבלה לזמן קצר

ההימור שלי למשחק הזה הוא תיקו ללא שערים אבל אני גרוע בהימורים

GentlePunter

New member
וארדי (28)... ב-2010 שיחק בליגה שישית

תוכלו למצוא ברחבי הרשת אנשים יורדים על לסטר שרכשו אותו ב-2012 מפליטווד טאון תמורת מיליון ליש"ט.

עשה היום היסטוריה של ממש. איזה סיפור יפה.

טוב, לפעמים מגיע רגע השבר. הוא הגיע.

ואן חאל אמר אחרי המשחק שהוא החליף את רוני בגלל שהוא היה קצת פצוע, ושאחרת אולי היה מחליף את מרסיאל.
אם אתה לא רואה שרוני גמור או אין לך את האומץ לעשות משהו בעניין, לך הביתה.

ifa1111

New member
דווקא אתמול

ראיתי אתמול רק את רוב המחצית השניה והקבוצה באופן יחסי שיחקה טוב יותר. מה זה אומר שיחקה טוב יותר? הרי לא יצרנו מצבים או חלילה הבקענו שערים, פשוט במקום פוזשן מייאש לרוחב השחקנים ניסו לשחק קדימה. זה עלה בהמון איבודי כדור כי כנראה שהם פשוט קצת שכחו את זה אבל זה היה נראה יותר כמו כדורגל...
&nbsp
אני בטח לא זוקף את השינוי הזה לואן חאל או חושב שיש פה תחילתה של איזושהי מגמה זה פשוט היה נחמד לראות לשם שינוי.
לגבי מרסיאל כמו ממפיס אחרי פתיחה די סוערת הוא יחסית מאכזב.. לא שם גולים...

אף פעם לא היתה לי בעיה

עם הרצון של הקבוצה לשחק קדימה. הבעיה היתה ונותרה חוסר המושג שלה באיך עושים את זה באופן טוב ואפקטיבי.

אין לי שום אכזבה ממרסיאל, הוא נשאר נקודת אור יחידה בחלק הקדמי, אבל יש גבול מה אפשר לעשות בקבוצה שכל כך לא מתפקדת התקפית.

ifa1111

New member
לאף אחד מהאוהדים אין בעיה כזו

הבעיה שהקבוצה בחלק גדול מהמשחקים לא מנסה לשחק קדימה, לא- לא מצליחה אלא לא מנסה ולכן המשחק אתמול מבחינתי יותר הזכיר כדורגל מהרבה משחקים קודמים שלנו העונה.
&nbsp
לגבי מרשיאל הכל טוב ויפה אבל שישים גולים.

למעלה