פרמייר ליג מחזור 14

רז 1978

New member
פרמייר ליג מחזור 14

פרמייר ליג מחזור 14
היום:
ברנלי - ניוקאסל
סוונסי - ק.פ.ר
לסטר - ליברפול
מנצ'סטר יונייטד - סטוק
ווסט ברומיץ - ווסטהאם
קריסטל פאלאס - אסטון וילה

מחר:

ארסנל - סאות'המפטון
סנדרלנד - מנצ'סטר סיטי
אברטון - האל
צ'לסי - טוטנהאם

דיל בגרופון למשחק בחג המולד

http://www.groupon.co.il/deals/trav...source=GPN&utm_campaign=200080&mediaId=200822
&nbsp

ליברפול מחברת ניצחון שני, נשמע קיקיוני

אבל רק ככה יוצאים ממשברים וחוזרים למסלול, בקרוב אצל דורטמונד.

ifa1111

New member
יונייטד- סטוק

אתחיל מהסוף, והסוף במקרה הזה כמו במקרים אחרים העונה הוא דוד דה חאה שהיה מצוין! לא קל להביא נקודות בתוספת הזמן כשב-90 הדקות כמעט ולא נגעת בכדור. בעיקר בשביל הקבוצה אני מקווה שיהיה טוב אבל גם בשבילו, כי זה בדיוק הזמן לקחת את המקום בהרכב מקסיאס באופן קבוע.
&nbsp
לגבי היכולת, זה לא היה כדורגל סוחף וגם לא תוצאה גבוהה אבל כן היו הרבה נקודות אור במשחק.
חואן מאטה כבר משחק שני רצוף משחק כדורגל טוב מאוד. הוא יורד יותר לאחור לארגן את המשחק, באופן כללי מעורב יותר וגם נחוש יותר לנצח בעימותים הפיזים למרות שהוא בעמדת נחיתות (בטח מול שחקניו של יוז).
הקישור עם קאריק, פלאיני והררה מוכיח את עצמו לפחות מבחינת הלחץ. אנחנו זוכים בכדורים בשטח המגרש של היריבה הרבה פעמים במהלך משחק וכמעט תמיד אחד מהשלושה גם מצטרף קדימה כשהכדור באגפים. כמובן שיש מעט מדי יצירתיות בקישור שכזה ולא מעט איבודי כדור בשטחים מסוכנים.
ואחרונה היא רביעיית ההגנה, אני לא יודע אם אלו סמולינג ורוחו שמתעלים או ולנסיה ויאנג שהשתדרגו קצת אבל עם רביעיה אחורית שלמעשה כוללת שני קיצונים שהורגלו לשחק הרבה יותר למעלה, ההגנה שלנו לא נראית כמו מסננת, זה בהחלט ראוי לציון.
&nbsp
ויאללה שפלקאו ייתן כבר איזו הצגה!

somone1411

New member
מה עובר על לסטר?

מאז ההצגה נגד יונייטד, היא פשוט מתפרקת! מה הולך שם לעזאזל? אני זוכר את וארדי והחלוץ השני מפרקים את הגנת השדים, קמביאסו הרשים. ממש לא מובן לי ההתרסקות הזו..
&nbsp
צ'רלטון שיהיו בריאים, צ'לסי-טוטנהאם גארבג' טיים מחצית שלמה, בעוד המתח נמצא באמירויות עם קרב צמרת והם מתעקשים לחזור לגשר. מה הקטע הזה בדיוק?

&nbsp
ס'וטון עם לוח משחקים אכזרי, בזו אחר זו היא פוגשת קבוצות חזקות ממנה. אבל אין לי ספק שקומאן יחזיר אותה למסלול הנכון די מהר.

רוסב

New member
אין מצב בייקום שהם יסיימו בטופ 4

קומן או לא קומן
&nbsp
מלסטר אין מה לצפות כמו מרוב העלות החדשות

למעלה