פרמייר ליג - מחזור 12

רז 1978

New member
אגב שאלה על מוריניו בבקשה

הבנתי שהוא מושעה מהמשחק היום בסטוק ואסור לו אפילו להיות היום ביציע
אם כך ואם הבנתי נכון אז איפה הוא יהיה בזמן המשחק?

ifa1111

New member
תקווה לראות כדורגל

אני נמצא במצב די מוזר בו אני די מאמין בואן חאל מצד אחד אך מיואש מהכדורגל של יונייטד מצד שני.
שמחתי על המינוי של ואן חאל כי חשבתי שהוא אחד המאמנים הפנויים הטובים בשוק שיכול לעזור לנו לחזור לצמרת, אני עדיין חושב שהוא מאמן טוב. עם זאת הכדורגל שמנצ'סטר יונייטד מציגה תחתית הוא מהמשעממים שיותר שאני זוכר מהקבוצה, ואני דווקא לא מאלה שעושים אידיאליזציה לשנים האחרונות של פרגי וזוכר היטב שהכדורגל כבר אז היה לרוב לא סוחף.
&nbsp
אז בכדי לשאוף עידוד ראיתי אתמול משחק של קבוצה של ההולנדי, לא מעידן הדינוזאורים אלא מ2010 משחק בו ניצחה באיירן 3-1 את דורטמונד המתחדשת של יורגן קלופ.
באותו משחק באיירן בדומה לשדים האדומים כיום התמסרה כמעט כפליים מיריבתה, דייקה מעל 80% מהמסירות ולא בעטה הרבה לשער. השוני הוא כמובן באפקטיביות, בשטף ובמהירות שהדברים קרו באותו משחק בונדלסיגה לעומת מה שקורה אצלנו.
&nbsp
לפעמים טוב לראות בעיניים ולא רק לשלוף מהזיכרון. עכשיו אני כבר בהחלט מקווה שנצליח להבקיע לברומיץ' יותר משער אחד.

GentlePunter

New member
ברומיץ' ניצחו ב-OT כבר שנתיים רצוף

נצחונות משום מקום, בפרט זכור לי הסלאלום של השיכור הצרפתי אמאלפיטאנו לפני שנתיים.

וואן חאל? גאון מטעם עצמו ומטעם "מביני עניין" כאלה ואחרים. כפי שאתה מרמז, עדיין יתכן והוא ינצל סיטואציה מסויימת ויביא ליונייטד את התואר ואז כולם ישכחו לו את הכדורגל המשמים, את משחקי האגו ואת ההתעללויות הסאדיסטיות בשחקנים שלא נשאו חן בעיניו.

ifa1111

New member
בכלל יש להם מאזן טוב

אני חושב שלברומיץ' יש את אחד המאזנים הטובים ביותר נגד מאן יו מבין קבוצות הפרמייר ליג. מעניין לבדוק את זה כי כרגע אני מדבר על סמך תחושה...
&nbsp
אכן נוצחנו על ידם פעמיים ברציפות בטרפורד הזקן פעם בסוף העונה ופעם בתחילת העונה. אבל לי המפגשים איתם באופן טבעי מזכירים דווקא משחק שהתקיים בחוץ הלוא הוא ה5-5 במשחקו האחרון של סר אלכס.

guy636

New member
מתחילה להיווצר בעיה מסוימת בינו לבין האוהדים

אם בעונה שעברה, היו מוכנים לקבל כדורגל עלוב רק על מנת לחזור לטופ 4, העונה היא סיפור אחר לגמרי.

כבר כמה משחקים ברצף שהקהל צועק לו "התקפה התקפה התקפה", שורק לעיתים בוז לחילופים שהוא מבצע, לאחר שפול סקולס העביר ביקורת על הכדורגל המשעמם שלו, ואן חאל באחת המסיבות העיתונאים התייחס אישית לסקולס ואמר כמה דברים....במשחק שלאחר מכן הקהל קיבל את ואן חאל בשירה לכבוד אותו פול סקולס...

וכל זה כמובן מתווסף לביקורת ההולכת וגוברת של האוהדים(במגרש וברשת) לייבוש של הררה ולאחרונה גם ממפיס.

בקיצור, עם כל הכבוד לעובדה שואן חאל עדיין יכול לגנוב אליפות עקב היעדר תחרות רצינית בצמרת, עושה רושם שהקהל האדום מתחיל לאבד את הסבלנות כלפיו.

ifa1111

New member
ביקורת על המאמן זה חדש לנו כאוהדים

"לגנוב אליפות עקב היעדר תחרות רצינית" זה משפט שמתאים אולי לליגה הסקוטית או האוסרית לא לליגה האנגלית. קבוצה שמצליחה לזכות בפרמייר ליג זו קבוצה טובה. הדרך של יונייטד לשם עוד ארוכה...
&nbsp
הקהל אכן שינה גישה לגבי ואן חאל בתקופה האחרונה כי קשה לראות את הכדורגל הזה, הוא נורא משעמם. עדיין אני לא חושב שהחיכוכים יגיעו לרמות גבוהות במיוחד ואם לא יקרה איזה משבר יוצא דופן מאוד סביר להניח שואן חאל גם יסיים את העונה כמנג'ר הקבוצה כך שהשפעה של ממש קשה לי לראות בזכות הקריאות והשירים.
&nbsp
הבקענו שני שערים היום, ניצחנו, אפשר להיות קצת מרוצים.

ifa1111

New member
אז איזה ליגות כן נחשבות איכותיות בעיניך?

אוסטרלית? יוונית? תורכית? אוזבקית?
&nbsp
אני לא מתווכח האם הפרמייר ליג היא הטובה באירופה, אבל קשה לי להאמין שיש עוררין על כך שהיא בטופ 4..

ifa1111

New member
נו אז מה

אתה לא מתייחס למה שכתוב... ובכלל נראה לי לא מפעיל את הראש. נגיד וספרד גרמניה ואיטליה עולות על הליגה האנגלית, עדיין לזכות באליפות בליגה הרביעית בטיבה זה הישג לא מבוטל.

ifa1111

New member
חחחחח גדול

לא הבנתי מזה הקישור הזה..
&nbsp
אני כמעט ולא שם לב לכינויים פה ולכן יש משתמשים בודדים שאני יודע שהם איכותיים או שהם נוראיים ולכן אני עונה לכולם פחות או יותר בכבוד ובאותה הצורה.

אף כחול

New member
לא לליגה שמתיימרת להיות "הטובה בעולם"

וממותגת ככזו בערוצים שמשדרים אותה שמפמפמים כל מפגש אמצע טבלה כ"ענק" ושנציגותיה מבזות עצמן ואת הליגה על בסיס קבוע כבר שנים במיוחד על רקע סכומי הכסף חסרי הפרופורציה שמתגלגלים בה וזה שרמי מתעלם מהעובדות וקורא לי טרול לא משנותן כהוא זה

GentlePunter

New member
תן לי לעזור לך

אם:

1. יש לך יותר מניק אחד.
2. בכל 100 הודעות שלך ניתן למצוא פחות מ-5 דיעות שונות (במקרה שלך ספרתי 3 מוטיבים שחוזרים על עצמם על פני אלפי הודעות במשהו כמו 10 ניקים).

אז:

1. אתה טרול.

אף כחול

New member
1.באיזה עוד ניק אני כותב פה ?

2.תן דוגמא(ומזה "פחות מ-5 דעות שונות" אם אינך מביע 200 דעות שונות על כל נאד ברשת זה אומר שאתה
)

ifa1111

New member
תקשיב לעצות של עצמך

ובואו נעצור את זה כאן. ברגע שאין שום התייחסות עניינית אין טעם לקיים דיון.

אף כחול

New member
בוא נאמר כך

כעת משודר בספורט 1 משחק ליג 2 בין פומפי לוימבלדון
&nbsp
אם סטוק-סנדרלנד היה במקום,לא ניתן היה להבחין בשום הבדלי רמות
&nbsp
זה הפלוס וגם המינוס הגדול באנגליה

GentlePunter

New member
מסוג המחזורים שגורם לך להאמין שוואן חאל יגנוב אליפות

סיטי ללא סילבה וקון מגיעה לווילה פארק ומשוטטת שם 90 דקות.

הבלמים של ארסנל נותנים לקיין מתנה, ג'ירו לא מפסיק להחמיץ נגיחות מ-2 מטר, עד שמגיע גיבס משום מקום ומראה לו איך צריך לסיים בישולים של אוזיל.

תיקו פה, תיקו שם, ויונייטד 2 נק' ממקום I. לגבי לסטר, מי שיטרח להסתכל על המשחקים שלהם במחזורים 14-19 יבין שלא נראה אותם יותר במקום בו הם נמצאים עכשיו (בזכות גדולה, כל הכבוד לראניירי ולשחקנים שרק לפני שנה נחלצו מירידה במסע של המחזורים האחרונים).

רז 1978

New member
צ'לסי ממשיכה להידרדר

איזה פתיחת עונה קטסטרופולית
הפסד שביעי העונה
שליש עונה בקושי עונה וכמות ההפסדים של צ'לסי עד כה היא יותר ממה שיש לה לרוב בעונה שלימה

מעניין מתי היה לה כמות הפסדים כזאת בעונה שלימה (7 הפסדים)

איזה מזל יש לה שיש לה בליגה קבוצות כמו סנדרלנד ואסטון וילה אבל מתישהוא אחת מהשתיים יצברו לדעתי נקודות ויתאוששו מפתיחת העונה הנוראית שלהן ו'לסי אם תמישך כמו שהיא משחקת עוד תמצא את עצמה במאבקי תחתית

למעלה