פרמייר ליג - מחזור 1

GentlePunter

New member
פרמייר ליג - מחזור 1

90 ימי המתנה יבואו אל קיצם ביום שבת ב-14:30 שעוננו כאשר על הדשא בהאל יעלו המארחת שכרגע נראה שסתם מבזבזת מקום בליגה, והאורחת שהדהימה את עולם הספורט בעונה שעברה וכולם מחכים לראות את הכיוון שתתפוש בליגה המתחזקת מאד של העונה הזו.

ביום ראשון באמירויות, שתי קבוצות מתחילות עונה בנוהל הרגיל עם מצבת מרשימה של פצועים וחסרים.

פריידיי נייט פוטבול יחל במחזור הבא, בינתים יש לכם את מאנדיי נייט פוטבול הישן והטוב עם דרבי לונדוני קטן בסטמפורד ברידג'.

המידע המלא - בפוסט פתיחת העונה של סטנגה ובדף המידע למחזור 1

Alexis Sanchez

New member
הייתי שמח לדעת מאיזה אתר אתה לוקח הרכבים...

יש הרבה סימני שאלה לגבי הרבה שחקנים חדשים שהגיעו לפריימרליג. האם נוליטו יפתח?
האם באטשוואי יפתח??
אני מניח שהרבה שחקנים שהיו ביורו יקבלו מנוחה - אוזיל, פאייה ג'ירו וכו'??
&nbsp
&nbsp

GentlePunter

New member
לגבי הרכבים..

כל המידע הגלוי מתעדכן באופן רציף לפני כל מחזור בדף המידע בבלוג שלי ואני יכול רק להמליץ לעקוב.

יש לא מעט אתרים שמתיימרים לומר לך מה יהיו ההרכבים אבל מנסיוני כל אחד בכוחות עצמו יכול להגיע למסקנות לא פחות טובות בעזרת נסיון, מחשבה ושימוש בנתונים הגלויים. מיותר לציין שכולם טועים לא מעט כי תמיד יש גורם שידוע למעט מדי אנשים כדוגמת פציעה מאוחרת, הימנעות מסיכון רפואי, נסיבות אישיות או שיקול טקטי נקודתי של מאמן.

pgprince

New member
עד מתי, ונגר, עד מתי?

GentlePunter

New member
זה הדבר היחיד שלא עמד למבחן

אין לנו משהו יותר טוב. חמדנות הבעלים, הכבשים ביציעים שהולכות לטבח אחרי כל גניבת דעת, 20 הזכיות בוונגר קאפ - הכל ברור וידוע. רק כשלון (על פי הגדרת הבעלים) לא נוסה עד כה.
ובינינו - לבלי קשר לרצון שלי, נראה לי שסוף כל סוף הגיעה העונה בה יש מספיק מועמדות טובות מאיתנו לאכלס את 4 המקומות הראשונים.

somone1411

New member
מסתפק משידורי האינטרנט

מצ'רלטון התנתקתי כי האמת שהאנגליות לא ריגשו אותי בפגרה. בעיקר סיטי עם הקיץ השערורייתי שלה.
&nbsp
ואכן סיטי במשחק ראשון רע, פפ הולך להיכשל בגדול, לא נראה לי שהוא מודע לאיפה הוא נמצא. גם יונייטד לא נראית מוכנה, אבל איברה זה איברה. מוזר לראות אותו בפרמייר ליג.
&nbsp
לגבי ארסנל-ליברפול, שתי קבוצות עם הגנות עלובות, בספק אם אחת מהן תתברג למעלה. הרכבים די בינוניים, מלבד אולי קוטיניו ואלכסיס. כשהסתכלתי על ההגנה של ארסנל לפני המשחק תהיתי WTF? זו הגנה של קונטנדרית? לא שמרטסאקר יותר טוב ממה שפתח.
&nbsp
גם צ'לסי לא תתקדם לדעתי, חסר לה רכש.

למעלה