פרמידות מט"ח

פרמידות מט"ח

אהלן... נתקלתי לא מזמן בתחום של האסטראטגיות האוטומטיות ע"י פרסומת של www.strategybank.co.il שטוענים כי ניתן לעשות כסף ע"י תוכנה אוטומטית.... לפני שאני משקיע...רציתי לדעת האם מישהו התנסה במסחר אוטומטי....?האם יש למישהו תוכנה שעובדת..?...מה האינטרס של אנשים להפיץ תוכנה "חינם"בטענה שהיא רווחית למרות שהיא מפסידה.... כמה קשה ללמוד לתכנת בשפה הזו? קיצר יש לי המון שאלות... אשמח אם תתנו קצת מנסיונכם... תודה מראש

raanans

New member
הרבה שאלות

התוכנות הכי פופולריות למסחר אוטומאטי הם: MetaTrader Tradestation שניהם עובדות. מה שחשוב לך זה לא אם התוכנה עובדת, אלא האם יש לך אסטרטגיה שמרויחה. "מה האינטרס של אנשים להפיץ תוכנה "חינם"בטענה שהיא רווחית למרות שהיא מפסידה" יש אסטרטגיות שמרוויחות, ויש שמפסידות ויש שלפעמים מרויחות ולפעמים מפסידות. אם יש לך אסטרטגיה כזו, ואתה מוצא אנשים שישקיעו אצלך, ואתה מקבל אחוז מהרווחים, במידה ויהיו רווחים - אבל הסיכון נופל על הלקוח? במידה וויהיה רווח - בעל האסטרטגיה ירוויח אחוזים.. במידה ויהיה הפסד - הלקוח יפסיד. - לי אישית יש נסיון עם tradestation זה לוקח כמה חודשים ללמוד לתכנת באופן סביר. פעם קראתי כתבה האקונומיסט, שבממוצא - קרנות שמתעסקות עם אסטרטגיות אוטומאטיות מרויחות 7% בשנה יותר מקרנות שלא.

מסחר אוטומטי

תודה על התשובה.... עשיתי בירור וגיליתי שהתוכנה שציינת "טריידסטיישן" עולה כסף... בעוד שהאחרות חינמיות... אני רואה שיש לך נסיון בתחום....האם נתקלת ברווחיות?...אולי תתן קישורים תודה מראש.

raanans

New member
תשובה

פיתחתי מספר אסטרטגיות שנותנות רווח של כ- 40% לשנה. וזה פחות או יותר מה שעשיתי ב- 2006. כך שבתשובה לשאלתך - רוחיות אכן אפשרית. עד היום השתמשתי ב- TradeStation רק לצורך פיתוח אסטרטגיות, ובדיקתם על נתוני עבר. (סחרתי ידנית בעזרת ברוקר אחר) התוכנה יכולה להיות חינם, אם אתה סוחר דרכם מעל 10 פעמים בחודש. אני שוקל לעשות זאת. MetaTrader היא חינמית. אני לא עבדתי איתה, כך שאני לא יכול להמליץ, אבל שמעתי ביקורות טובות. והיא גם מאפשרת בדיקת אסטרטגיות על נתוני עבר, שווה לנסות.

מטא טריידר

תוכנה טובה מאוד, אני למדתי אותה קצת למרות שלא היה לי שום מושג בתיכנות לפני כן, היא קלה מאוד ללימוד ויש הרבה פורומים וקבצים חינם להורדה מהרשת. באשר לbacktester זה מאוד תלוי בנתוני העבר שיש ברשותך, אם יש ברשותך ברים של כל טיק וטיק של תקופה מסויימת אני מניח שהבדיקה תהיה מדוייקת יותר. ובאשר לאסטרטגיה מרויחה, זה תלוי בך, אני עובד כרגע על אחת כזאת אבל לוקח זמן לבדוק אותה לכל מצבי השוק, יש אסטרטגיות שמתאימות יותר למצבי דשדוש ויש מתאימות יותר לתנודות חזקות.

למעלה