פרמטרים לwindows appliction

bafoboy

New member
פרמטרים לwindows appliction

האם יש אפשרות לעשות פרמטרים לwindows appliction או אפילו console aplliction בvb.net לדוגמה להריץ תוכנית
c:\myWinApp.exe /par1 /par2​
אם יש כזאת אפשרות אז מישהו יכול בבקשה להגיד איך?

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

כדאי לקרוא כאן הרעיון הוא בעצם שבפונקציית ה Main אתה מקבל מערך של string, שבו כל תא מכיל פרמטר... הוא מבדיל בין פרמטרים ע"H הרווח ביניהם ושם כל אחד בתא אחר...

bafoboy

New member
בדקתי וזה ככה..

Module MyModule Sub Main(ByVal args As String()) Dim str As String For Each str In args Console.WriteLine(str) Next End Sub End Module​
הנה דוגמה שתדפיס את כל הפרמטרים לתוכנית

bafoboy

New member
עוד שתי שאלות...

1. אני רוצה לעשות כפתור שיהיה אפשר לבטל פעולה באמצע לדוגמה באמצע העתקה של קבצים שיהיה אפשר לנטוש את הפעולה (abort,cancel) מישהו יש לו מושג איך עושים את זה או מאמר בנושא גם יעזור... 2. אני רוצה להוסיף משימות ל"Scheduled Tasks" מצאתי משהו בmsdn Library ולא הבנתי כלום... מישהו יודע על מידע/דוגמה/מאמר בנושא רצוי בעברית או באנגלית פשוטה יחסית?

Zeliran

New member
תשובה ל 1

אני מניח שהרעיון הוא ליצור Thread חדש שיבצע את פעולת ההעתקה, ואם המשתמש לוחץ על כפתור מסויים, אז אתוכנית סוגרת את ה thread

bafoboy

New member
../images/Emo35.gif

כאילו לעשות proccess חדש... אנ'לא מקצוען אז לא הבנתי מה זה thread בדיוק..

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

כפי שאמרתי, אני לא בטוח ב100% שזהו הפתרון האידאלי אבל בכל אופן אתה יכול לקרוא קצת כאן או לחפש פשוט בגוגל על multithreading

bafoboy

New member
../images/Emo127.gif

wow Zeliran אתה כמו אלוהים בשבילי... חצי ממה שאני יודע למדתי פה בפורום... חולה לך על התחת!!

למעלה