פרמוט המחשב

karinush4

New member
פרמוט המחשב

יש לי מחשב נייד IBM T42 ובזמן באחרון יש לי הרבה בעיות איתו (בעיקר עם תוכנות שמותקנות עליו, ולא עם המחשב עצמו) הבנתי שאת הפרמוט עושים דרך access ibm, אבל כשאני מנסה להיכנס לשם זה לא נטען וגם הכפתור של זה במקלדת לא עובד. איך בכל זאת אני יכולה לפרמט את המחשב? ומה אני צריכה לשמור/לגבות (בלי קשר לקבצים ולתוכנות שאני משתמשת בהם)? תודה מראש

יאיר B

New member
כשאת רואה את הלוגו של IBM, לחצי על המקש

הכחול. הוא אמור להכניס אותך למצב של Recovery. אם זה לא קורה, יש בעיה עם התוכנה (הכנת סט CD מראש?) לגבי מה לשמור בגיבוי: 1. כל המסמכים שכתבת/הורדת/השגת (וכולל שירים/ סרטים/ PDF/ מסמכי אופיס שונים [DOC/PPT/XLS]) 2. קבצי הגדרות שונות (למשל המועדפים מ-IE או פיירפוקס, רשימות מוזיקה, הגדרות של תוכנות שנמצאות בשימוש אצלך). 3. אם יש פאלם/PPC - לבצע שמירה של הספריה עם החומר שלך. 4. אם יש תוכנת יומן (אווטלוק/סאנבירד/EsentialPIM וכל מני כאלה דברים), לשמור את קבצי התוכנה (לכל תוכנה זה שונה). את התוכנות שאת משתמשת בהם כרגע לא שומרים - מתקינים מחדש אחרי הפירמוט. זה אומר שאת צריכה למצוא/להשיג/לקנות את כל קבצי ההפעלה של התוכנות הללו (להוריד מהרשת או לשיג/לקנות CD תלוי בתוכנה).

karinush4

New member
הכפתור לא עובד!

ניסיתי להכנס מהתחל, אבל אני רואה מסך לבן, ורק למעלה יש את שורת הפקודות, אבל לא קורה כלום כשאני לוחצת עליהם (לא recover, help וכו') סליחה על הבורות, על איזה סט מדובר????

ali052

New member
יש לי ניסיון עם הדגמים של T-4*‎

ברוב המחשבים זה לא עובד....(אין לי כח כרגע לכתוב למה כי אני גולש מPOKT-PC.‎

karinush4

New member
זה עבד פעם...

עדיין, איך אני מוצאת את האופציה של הפרמוט?

Lethal Acid

New member
תגובה

ראשית כל תבדוק אם יש לך מחיצה נסתרת על המחשב. היא בגדול של כ10GB. עדכן אם יש לך אותה.

karinush4

New member
ראשית כל

אני בחורה שנית יש לי 40GB רק בדיסק, אז לא נראה לי שיש תקייה כל כך גדולה, ואם כן אין לי מושג איך לחפש אותה..

Lethal Acid

New member
יכול להיות ואין לך את המחיצה

זאת לא תקייה את לא רואה אותה. אם כפי שאת אומרת שיש לך 40GB בדיוק ולא 36 GB זאת אומרת שאין לך מחיצה נסתרת ולכן לא תוכלי להיעזר בכפתור הכחול ולפרמט את המחשב. תבדקי את הדבר הבא רק כדי לוודא שאני לא טועה: כפתור ימני על המחשב שלי אחרי זה תלכי לMANAGE משם ל DISK MANAGMENT שם תראי אם יש לך שתי מחיצות בגודל של 6 GB ו 32 בערך.

Lethal Acid

New member
האם לחיצה על כפתור

THINKVANTAGE בעת העלייה של המחשב מוביל אותך לתפריט שרות לפני שWIN עולה?

למעלה