פרל ג'ם תתרום 100 אלף דולר

Jagged chaos

New member
פרל ג'ם תתרום 100 אלף דולר

לכל מיני ארגונים למען איכות הסביבה... כל זה בגלל שהם גילו שבכל סיבוב הופעות שלהם נפלט החוצה 5,000 טונות פחמן דו חמצני. היא תתרום ל-9 ארגונים כאלה. לאדי וידר יש קעקוע באחת הידיים שהוא מסמל ארגון קיצוני לאיכות הסביבה. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/742619.html

J92

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo45.gifצ'ינג' צינג'..גדול..

איך 5000 טונות של פחמן דו חמצני? פי יא.

איכות הסביבה זה שטויות

במקום לעזור לעצים או לאוויר או לוואטאבר שיעזרו לאנשים. ממילא ההתחממות הגלובלית בלתי הפיכה.

cold metal ass

New member
איכות הסביבה זה בכלל לא שטויות !!

הירוקים לשלטון ! אה , כבר אין בחירות ...

one pearl

New member
הירוקים סתם מדברים הרבה

שטויות... ככה, אין קשר בין ההתחממות של כדור הארץ, למעשיו של האדם. האדם הוא כל כך קטן וחסר חשיבות לנוכח היקום הגדול. האמת היא שניתן לראות במהלך השנים והתקופות של קיום כדור הארץ שהיו בו "רגעי" התחממות והתקררות, עוד הרבה לפני שלאדם הייתה יכולת השפעה כל שהיא, והרבה לפני שהוא עשה הופעות ענק של פרל גאם וחבריהם. כמובן שטוב ויפה לשמור על איכות הסביבה, וכך לשפר את איכות החיים שלנו ושל היצורים הסובבים אותנו. הכסף הזה, שהם תורימים מאהבה (לפירסום, ולסביבה) יכול כמובן היה לעזור רבות לאנשים במצוקות רבות, "דחופות" אולי יותר מאשר של איכות הסביבה. אבל יחד עם זאת, מי אנחנו שנשפוט אנשים אשר תורמים ועוזרים לסביבה. במיוחד כשכל יום מתגלים דברים חדשים ואין לדעת מה יביא מחר... אוהבת את כולכם, ובתקווה שנזכה למחר (ואם אפשר גם אחד טוב יותר) לילה טוב

הוד11

New member
איכות הסביבה זה אחד התחומים

החשובים ביותר שיש היום בעולם ולצערי בגלל בצע כסף וחוסר מוזעות אנשים מזניחים אותו. כל פעולה שקשורה לאיכות הסביבה היא פעילות ברוכה ואני מאוד גאה בפרל ג'אם על התרומה שלהם לאיכות הסביבה

cold metal ass

New member
../images/Emo24.gif Welcome home

אני חושבת שאנשים צריכים להיות יותר מודעים למה שקורה להם מתחת לאף , הרבה אנשים בשנה חוטפים מחלות ושלא נדע מתים כתוצאה מזיהום אוויר , אז ככה שאם חברי פרל ג'אם החליטו לעשות משהו בנידון מי לעזאזל אנחנו שנמנע זאת מהם ? וחוץ מזה זה לדעתי דבר מצוין שהם לוקחים אחריות על מה שקורה ולא מתעלמים מזה .

Jagged chaos

New member
שיבוא הבנאדם שיתרגום לי 450,000 שקל

אפילו לחלק את זה ב-9 שזה ייצא 50,000 שקל ואני אקרא לו קמצן....

Wine

New member
האנשים מליונרים כבדים

בסיבוב ההופעות הקודם שלהם הם הרוויחו|סדגש (אחרי כל ההוצאותשל הסיבוב) לנמעלה מ - 60 מילון דולר כך שאם הם כבר פולטים 5,000 טון פחמן דו חמצני לאוויר, הם יכולים לתרום קצת יותר כסף למען המטרה הקדושה הזו. מה ההבדל כבר בין 100,000$ ל - 1,000,000$ לאנשים שיש להם מיליונים? אנחנו שנאבקים ב - 5000-6000 ש"ח מינוס בבנק הכסף הזה נראה משמעותי מאוד, אבל למי שיש מליונים ההבדל בכיס כלל לא מורגש.

cold metal ass

New member
אני באמת מציעה לך לא להיכנס לדברים

כאלה כי זה סתם מתסכל , כל אחד יעשה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה וחוץ מזה אני מתערבת איתך שכל ה 60 מיליון דולר שהם עושים , הם רואים מזה הרבה הרבה הרבהה פחות ..

למעלה