פרל ג'אם נהיו ממוסחרים?

InMyTree

New member
פרל ג'אם נהיו ממוסחרים?

זאת שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון.. במשך השנים אנחנו שומעים איך פרל ג'אם מתפתחים במוזיקה ונהיים לאט לאט יותר שקטים עד 2002 ואז הפסקה. ב2006 מוציאים את הדיסק פרל ג'אם עם הגאנג' שאליו כל כך התגעגענו אבל השאלה היא האם מה שאנחנו אוהבים זה מה שפרל ג'אם צריכים להוציא או שמה שהם מוציאים זה מה שאנחנו אמורים לאהוב?

InMyTree

New member
שלא תבינו לא נכון

אני חולה על פרל ג'אם פשוט שאלה שמעסיקה אותי קצת ורציתי לשתף אתכם

Soon Forget

New member
הממ

דבר ראשון - אני לא מסכימה עם הטענה שהאלבום החדש הוא "חזרה לימי הגראנג'" או משהו כזה, בעיני גראנג' לא בדיוק נחשב סגנון מוזיקלי מוגדר (כי דוגרי, אפשר לכלול את פרל ואת נירוונה באותה הגדרה? הקשר מזערי לחלוטין). בכל אופן, גראנג' הוא משהו שהיה ונגמר באמצע הניינטיז. בטח ובטח שלא יצא היום אלבום גראנג'. ושנית - עם כמה שזה קשה להכנס למוח של הלהקה, אני באמת לא חושבת שמדובר בצעד כדי לרצות את הקהל או מה שלא יהיה. לדעתי הרגיש להם נכון להוציא אלבום נותן בראש וזה מה שהם עשו.. זה לא שהשירים באלבום הכי קליטים גם ככה. אם כבר, לדעתי בשנים האחרונות הם עוברים תהליך של התרחקות מהמיינסטרים ביחד עם התקרבות לקהל שלהם.. לא בכיוון של לרצות אותו ע"פ דרישתו אלא בלעשות את מה שהם עושים הכי טוב.

nothingman1

New member
לדעתי הבחירה לעשות אלבום קצת כבד יותר

לא נבעה משיקולים מסחריים, פשוט כי לא מתאים להם לעשות את זה והם גם לא צריכים את זה מה שכן, גרמו לזה להיראות כצעד שנובע ממסחור עם כל עניין השיווק של "חזרה לשורשי הגראנג'" בכל מקום שקראתי על הדיסק בחרו להשתמש במושג "חזרה לשורשים", כי זה מה שהכניסו לתודעה של אנשים (זה לא צירוף מקרים שכולם השתמשו בלשון הזו), וזה נראה כאילו הם מנסים לרכוש מחדש את כל מי שנטש אותם אחרי האלבומים הראשונים אז בהתחלה חשדתי שזה נובע ממניעים לא טהורים, אבל בסוף הגעתי למסקנה שזה כמעט ולא ייתכן

hitchhiker218

New member
אני נאלצת להודות שלא

יצא לי להאזין לאלבום היחסית חדש.... כך שאין לי מה להגיב על זה..

Anuerysm

New member
לפני כמה זמן הייתי בהופעה של ערן צור

הוא ראה שאני עם חולצה של הסטונס אז הוא שאל אם הייתי בהופעה ואמרתי כן אז הוא אמר "הייתי בגרייטפול דד" אז אמרתי את כל ההופעות שהייתי בהן ובין השאר בטח הזכרתי גם את פרל ג'אם

hitchhiker218

New member
אפילו על ערן צור אתה מנסה לתפוס תחת?

חחחחחחחחחחחח מגניב לך!

למעלה