פרל ג'אם בארץ

yuli28

New member
דאמט

http://www.articles.co.il/article/4469/%D7%A4%D7%A8%D7%9C%20%D7%92'%D7%90%D7%9D:%20%D7%A0%D7%91%D7%95%D7%90%20%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%20%D7%91%D7%A1%D7%95%D7%A3%20%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91%20%D7%94%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%AA

Jagged chaos

New member
שטויות במיץ

והנה הרישמיות - הודעה לא התפרסמה באתר שלהם, וזה מספיק

הוד11

New member
אחושילינג שטויות במיץ

אנשים צריך לצאת מהזרט שהם מגיעים לארץ ואגב פגשתי לפני כמה זמן איזה איש אחד שהיה בהופעה שלהם פה עם ניל יאנג, הוא אמר שהיה אחלה

Aerogirl

New member
פרל ג'אם לא יבואו לפה כ"כ מהר

היי. אני עוברת וקוראת מדי פעם ולא תמיד מגיבה. יש לכם פורום נחמד ואינטימי. אני אוהבת את פרל ג'אם מאז האלבום הראשון, ומעולם לא ראיתי אותם (שזה פוגם לי משמעותית בדימוי של מעריצה אמיתית). האמת שכולנו צריכים לספוג בחוסר רצון היא שלפרל ג'אם יש מודעות פוליטית מפותחת ומגובשת מאד. הם לא יבואו לישראל כל עוד יש כאן כיבוש. ב-95 הם באו כי הם סברו שהכל הולך להשתנות בעקבות הסכם אוסלו, אבל מאז כולנו גדלנו והתפקחנו והכיבוש עודנו. לכן, בצער רב אני אומרת שזה נראה לי כמו פנטזיה, חלומות באספמיה או משהו כזה.הם לא יבואו לכאן. אני חושבת שאני אחכה שפרל ג'אם יחזרו מאוסטרליה, ינוחו, יצאו לסיבוב נוסף ואז אני אסע לראות אותם. אין כמו לנסוע לחו"ל לראות להקה אהובה. מניסיון!

an li shem

New member
מז"א אף פעם לא ראית אותם?

כאילו במציאות או בכלל? אם במציאות אז יצאתי דפוקה :\

וחבל שכך

יש להם מודעות פוליטית, אבל מה עם מודעות הגיונית?! מה הקשר בין הממשלה והמצב הפוליטי שהם לא תומכים בו למעריצים שלהם שרק אוהבים תמוזיקה שלהם ויחסית לא אחראים למצב בארץ? הם לא יודעים תהבדל? מאוד טיפשי לדעתי אם זאת הסיבה, כי יכול להיות שזה לא הרי בטח הם הופיעו בעוד ארצות שהם לא מרוצים מהמצב הפוליטי שם או שיש שם הפרות זכויות אדם או נשים או חיות או וואטאבר.

עינת?../images/Emo12.gif

למה שאני אגיד *לך* את זה?

yuli28

New member
מה אתה מעפן?

איזו הרגשה כייפית זו להכנס לפורום שאף פעם לא הייתי בו ולנסות להשתלב פתאום הודעה כ"כ נחמדה. תודה,אני באמת מעריכה את זה.

אה אגב,

זה בגלל שכבר חודש בערך כל פעם קופץ מישהו, שואל אם פרל ג'אם באים לארץ, והולך. זה קצת נמאס, חשבתי שגם את תעשי את זה :X

J92

New member
../images/Emo54.gifבוא נאכל סרטים ביחד

אני סומכת על האתר הראשי שבו לא מופיע דבר. שטיות.. לבסוף שנהיה מדינת עולם שלישית,נגור במעברות,נלך יחפים ויהיה לנו ע' מודגש. אז פרל ג'אם יקחו את המטוס הפרטי שלהם ויבאו לבקר ולהרצות כמה ששלום יועיל לכולנו.

למעלה