פרל ג´ם

untitled

New member
פרל ג´ם

ראיתי שאתם מדברים הרבה עליהם, ועל כן אני אסיק שהם באמת טובים, אבל לצערי אני לא מכיר אותם והייתי רוצה לשונת מצב נתון זה מה אתם ממליצים לי לשמוע

JOE KALIBER

New member
ALIVE

BLACK FADE AWAY JEREMY (או איך שלא כותבים את זה) ובעיקרון כל שיר מהדיסק TEN

הכל נכון....

אבל ששכתם שירים אדירים כמו ONCE ,corduroy,Porchועוד רבים וגם שווה מאוד לקנות את NO CODE,VS המעולים השיר האהוב עלי שלהם הוא גרמי איוון פלוו ואלייב המעולים אדי ודר המלך

כולם לראות....

לכל מי שיש לווין עם MTV2 יש ספיישל של המהומה(התוכנית הכי טובה בטלויזיה) על פרל גם אמור להיות אדיר שעה של פרל גם

BlackShadow

New member
הקול של הסולן שלהם דומה מאוד

לקול של הסולן של קריד, דומה מאוד!

ההפך

הקול של הסולן של קריד דומה לקול של הסולן של פרל ג´אם. קריד כל מטרתם זה לחקות את פרל ג´אם, יש מעין גל של להקות "בואו נעשה תחרות מי מחקה את פרל ג´אם הכי טוב" בארה"ב.

פלונטר

New member
גל להקות?

מי עוד? היה את סטון טמפל פיילוטס, אבל הבנתי שבאלבום האחרון סקוט ווילנד שינה את קולו...

יש גם את פיול

ועוד להקות ששמעתי שם בראדיו שאני לא מכיר את שמן, במשך שעות על גבי שעות איזה ערוץ רוק אלטרנטיבי שם עוד ועוד ועוד חיקויי פרל ג´אם, מדהים.

ed547

New member
קריד הם החקיינים הראשיים..

הסולן שלהם ממש מעוות את הקול כדי שישמע כמו אדי ודר..

kirk hammet

New member
סטון טמפל פיילוטס עומדים בזכות עצמם

להקה מצויינת שלא צריכה השוואות לשום להקה אחרת , ובהחלט עומדת בפניי עצמה , ובהחלט היה נחמד אם היו מביאים אותם לארץ.

פלונטר

New member
אולי, אבל בכל זאת

בתחילת דרכם אמרו עליהם (ובצדק) שהם מחקים את פרל ג´אם. אבל plush שיר גדול.

ed547

New member
חח.. באודיו גאלאקסי בפורומים יש ..

ממש מלחמת עולם שלישית בין המעריצים של קריד לבין אלה של פארל גאם..

kirk hammet

New member
אני לא ממש מבין את האנשים

שכותבים שם. כאילו , מה יש להם לעשות שם ?!

חולוני

New member
דווקא זה אחלה..

זה ממש סבבה שיש פורום לכל להקה באודיוגאלאקסי, ככה אתה יכול לדבר עם אנשים שאוהבים את אותה מוזיקה כמוך, וגם להתעייץ איתם ולעשות סקרים כמו "מה השיר הכי טוב" או "מה האלבום הכי טוב". זה דבר אחלה, אני נמצא הרבה בפורומים של אודיוגאלאקסי.

פלונטר

New member
נכון

גם כשאני רוצה להוריד משהו שאני לא מכיר, אני יכול לבדוק ולראות מה השירים הכי מומלצים...

נמאס מהר

למשל בפורום הרשמי של אופת´, שאני גם שוהה בו, הם כבר עברו על אלבום אהוב, שיר אהוב, שיר אהוב מכל אלבום, חבר להקה אהוב (כשיש לך חבר להקה אחד שכותב כמעט את כל המוסיקה ואת כל המילים, אין הרבה תחרות) עטיפה הכי יפה, מילים הכי טובות לשיר ועכשיו הם הגיעו לאיזה חבר להקה הכי סקסי והאם מיקאל אקרפלדט צריך לשמור את השפם....

חולוני

New member
אז אל תקרא מה שלא מעניין אותך.

נראה לך אני קורא את כל ההודעות בפורומים שאני נמצא בהם ? אני נכנס רק להודעות שמעניינות אותי, וכאלה שעושות סקרים בקשר לשירים הכי טובים. וזה אחלה דבר. אם נמאס לך ממיליון הסקרים, פשוט אל תכנס אליהם. תכנס רק למה שאתה צריך.

אני לא אוהב את קריד כי....

א הם חקיינים ב השיר היחיד שלהם ששמעתי היה הייר והוא גרוע ופשוט שיר משעמם שלא מתקרב לקרסול של פרל גם האדירים

למעלה