פרל ג´אם

DannyZ

New member
פרל ג´אם

קראתי שהם מצלמים עכשיו קליפ.. מקווה שיראו אותו באמטיוי או VH1... ומשהו יודע משהו על הדיסק החדש שיוצא השנה? קראתי גם שיש שם אורח, איזה חבר של אדי שקוראים לו Boom.. מנגן על כל מיני קלידים..

Cheezus

New member
בדיסק החדש

אמורה להיות הרבה מאוד עבודה עם קלידים.. וכל הקטע הזה טיפה מזכיר לי את תיסמונת spoonman משום מה.. לא יודעת

star lili

New member
אממממ....

קליפ? אתה בטוח שאתה מדבר על פרל ג´אם? איפה קראת את זה?
לא נשמע לי הגיוני... ולא שמעתי כלום על יותר קלידים. מאיפה אתם מביאים את המידע הזה? (*תוהה*)

Jam Head

New member
מוזר...

הם לא עשו קליף כבר 5 שנים בערך , מאז Do the evolotin בכל זאת אני עדיין מאוד מצפה לדיסק שהסינגל שלו יוצא בארה"ב בסוף ספטמבר , הדיסק יגיע לארץ בסביבות נובמבר לפי השמועה ואתרים באינטרנט. למרות שאישית אני לא חושב שהוא יהיה טוב כמו קודמיו ואני חושש שהוא יהיה האחרון שלהם :( בעניין הקלידן למי אכפת!!!

DannyZ

New member
מידע..

באתר של פרל ג´אם יש קישור נראה לי מקום שנקראRumor Pit אני מידי פעם נכנס לכל מיני פורומים של פרל ג´אם וכל כמה זמן הם משוחחים על מידע כל שהוא משם.. לפני חודשיים הייתה כתבה ארוכה שם ומשם אני יודע על Boom.. אתמול ראיתי שמדברים על הקליפ אבל עוד לא טרחתי להכנס לבור השמועות.. גם יוצא סינגל בקרוב.. הנה בדף החדשות של http://www.pearljamnetwork.com "Friday, September 6, 2002 "I Am Mine" video shoot Pearl Jam is shooting the "I Am Mine" video at Chop Suey in Seattle tonight. Thats right, video. " אומרים שבקליפ הזה יש הרבה עבודת קלידים/פסנתר אבל זו רק שמועה

DannyZ

New member
עוד מידע על הדיסק..

לדיסק קוראים Riot Act השם נשמע קצת פאנק רוקי.. וזה הורס את רצף שמות הדיסקים כי זה האלבום הראשון שיש בו יותר ממילה אחת..

Sickman

New member
אבל מה לא הבנתם?

העטיפה שקישרת היא בכלל של הסינגל של איי אם מיין שיוצא עוד איזה שבוע שבועיים.. הם עוד לא פרסמו את העטיפה של הדיסק..

למעלה