פרל ג´אם אנפלאגד...

פרל ג´אם אנפלאגד...

נתקלתי בתמונה של העטיפה של אלבום "פרל ג´אם MTV אנפלאגד" איפושהו ברשת, אבל לא ראיתי את האלבום הזה אף פעם בשום חנות... זה ממש מוזר, האם הוא בכלל יצא באופן רישמי, או שזה רק היה BOOTLEG? האזרח כן (אלי)

Cheezus

New member
קרוב לוודאי שהוא יצא

להקה כזאת גדולה בזמנה ולא יעשו לה אנפלאגד?

badphish

New member
כן יש לי את רובו על המחשב

וראיתי את ההופעה באמטיוי.... זה קיים... פשוט לא כל דבר יש בחנויות דיסקים במיוחד לא בארץ...

s0uljacker

New member
מתכון לריבת פנינים:

זה התרגום של pearl jam לעברית, לא? * את רשימת השירים מאתר mtv * את השירים מ-קזה * מכינים דיסק לצריבה * את העטיפה מורידים מהאינטרנט גם כן - ומדפיסים * מכניסים לתנור - צורבים על אש קטנה בתיאבון באותו אופן הכנתי גם את אנפלאגד של cranberries (פשטידת אוכמניות)

TimBuck2

New member
לא כל כך רחוק מהאמת

פרל ג´אם נקראים על שם הריבה שסבתא של אדי (כמדומני) הכינה. להלן- הריבה של פרל (כלומר, שם פרטי), או ריבת פרל. אז אם כבר, גנבת ממנה את המתכון...

s0uljacker

New member
הריבה של פנינה?

פנינה זאת אמא של סבתא שלו אם אני לא טועה

tofy

New member
אני דווקא שמעתי סיפור אחר

האגדה מספרת שסבתא שלו הייתה מכינה ריבה מקאנביס (או משהו כזה) וקראו לה גם פרל אז ה"ריבה של פרל"-הסיפור האמיתי (ממה שידוע לי)

ספתא של אדי..

סבתא של אדי וודר הייתה מכינה ריבה עם קנאביס שהייתה ידועה בכל השכונה שלהם לכן הם קראו ללהקה פרל גאם = הריבה של פרל הידעתם שקראו להם פעם מוקי בליילוק על שם שחקן האנ.בי.איי ושTEN זה המספר של מוקי ולכן הם קראו כך לאלבום המופלא

tofy

New member
ואת הסיפור שאני כתבתי שמעתי ממנו!

מ-BAD MOTOR FINGER התכוונתי.........

בדקתי וחקרתי...

לא הדיסק לא שוחרר אף פעם באופן רישמי. לרשת אמטיווי יש את הזכויות הבלעדיות (כמובן) אבל היא רק יושבת עליהן... מישהו כבר חיבר עצומת מחאה בעניין (אמצא את הלינק אם זה רלוונטי). באתר איביי מוצעים למכירה בוטלגים של ההופעה, במיטב הגדלים, הצורות והאיכויות, אבל המחירים מוגזמים כולם, וזה גם יהיה כמו לקנות חתול בשק. עדיף כבר לנצל את ה"מתכון" שמישהו כתב.

PORCUPINE

New member
הדיסק לעולם לא שוחרר, אבל...

יש לי את כל האנפלאגד... גם בוידאו וגם ב - CD, כולל זמן הפרסומות, שבהם החבר´ה שותים תה ומזיינים ת´שכל לקהל. גשו לאינטרנט... קאזה... תורידו הכל... אם לא נותנים לך... תיקח בכוח...

PORCUPINE

New member
אה, והנה הפלייליסט לאנפלאגד...

Track List: 1. Oceans 2. State Of Love And Trust 3. Alive 4. Black 5. Jeremy 6. Porch 7. Even Flow 8. Rockin In The Free World

פרל ג´אם אנפלגד

לגבי האנפלאגד שלהם אז ככה: רוב השירים מהדיסק הם מהדיסק 10 הכנתי דיסק של האנפלגד דרך הורדת שירים ובנוסף יש את ההקלטה של ההופעה באמ טי וי בתקווה שהם ישימו אותה פעם אני הספקתי להקליט...

chinchila

New member
בואנה, אני מצאתי איפה שהוא...

לפני איזה חמישים שנה, בוטלג של האנפלגד עם עוד כמה שירי בונוס... האנפלגד הזה הוא אחד מהטובים שהיו... נראה לי למדתי לתופף איתו!

Cheezus

New member
לא בעיה להשיג בוטלגים של זה

זה לא מסמך נורא נדיר :) לי, למשל, היה את הקליפ של זה של state of love and trust, ואחר כך, כשרציתי להוריד את זה באודיו אפילו לא הצלחתי למצוא את הגרסא שרציתי אלא רק את האנפלאגד.... ובאמת בלתי מובן למה זה לא יצא לחנויות... אני אשלח להם אימייל ואשאל.

למעלה