פרי רקוב שכמוך....

שרי 43

New member
פרי רקוב שכמוך....

מאחר ואני יודעת שאתה עוקב אחרי מה שאני כותבת בפורום הזה, אני מנצלת את ההזדמנות לומר לך את מה שנשארתי חייבת לומר ולו בגלל העובדה שאתה לא מספיק גבר להרים טלפון ולומר......" אני מתנצל " אבל ממישהו כמוך אני לא מצפה לגדולות. האם באמת חשבת שאפול לידייך כפרי בשל בגלל מילים יפות כמו אני אוהב אותך ומתוקה שלי? באמת ...זילזלת באינטלגנציה שלי ובאינטואיציה הנשית. הפלת את עצמך כל כך הרבה פעמיים בכל כך הרבה דברים פעוטים, שאצלי הראש עבד שעות נוספות. יש לי כמה דברים לומר לך: 1. אם הייתי מניאקית כמוך, בזה הרגע הייתי צריכה להרים טלפון לאישתך ולספר לה בפרטי פרטים מה קרה ביננו (משהו שעדיין לא החלטתי אם אני חייבת לעשות למען שלומן של נשים אחרות) אני בטוחה שהיא היתה מעלימה לגמרי את "הקטן" שממילא יש לך........ 2. גברים כמוך גורמים לנשים לאבד את האמון הבסיסי שצריך להיות בכל מערכת יחסים בין גבר לאישה. רק גבר חסר בטחון, טיפש ואומלל מסוגל להתנהג כך. 3. אני לא רוצה לחשוב על הנשים האחרות שעשית להן את אותו התרגיל שניסית לעשות לי. אני רוצה לקוות שלא היו כאלה, ואם כן, אני מקוה בשבילן שהן התברכו בחברות קרובות ויקרות כמו אלה שאני בורכתי וגם להן היה המזל שלי לתפוס את זה תוך זמן קצר ביותר. חשוב לי שתדע שמכל הקטע הזה יצאתי מחוזקת וגאה. אני ממשיכה להאמין שפרי רקוב אחד, אם מוציאים אותו בזמן, לא יקלקל את כל הארגז.

אפרת.א

New member
יקרה שלי....לטעמי...את מה זה עדינה

בכל מה שכתבת! תגידי - ואצל אחד כזה שאין לי מילים לכנות בשם...חשבת שאפשר למצוא גבעול?!? איך?? איך בדיוק??? למה לא תתני לדודה בלה לחפש? היא בעלת ותק בנושא... אגב, אולי נמאס לה לחפש ובגלל זה הוא יצא לחפש קורבן ? אתה, שאין לי מילים לכנותך,...זוכר , כשדיברתי איתך בטלפון אמרתי לך "שמור , שמור, שמור על האוצר שיש לך בידיים" אמרת לי שאתה לא בדיוק מבין על מה אני מדברת...ולמה אני חוזרת שלוש פעמים על המילה שמור...עכשיו ברור לי למה לא הבנת - כי לא התכוונת לשמור, התכוונת להרוס עד היסוד מבלי לחשוב פעמיים! הראש שעל הכתפיים לא עבד אצלך בכלל באותם רגעים... לספר שאתה גרוש 10 שנים ולמצוא שיש לך אישה ושלשה ילדים בבית?!? צריך (סליחה על הביטוי) "ביצים" בשביל זה - מסתבר, שזה הדבר היחיד שהיה לך... איך יכולת לחשוב שזה לא יתגלה??? יקרה שלי, אני גאה בך!!! וכמו שאמרנו ונאמר תמיד: אחת בשביל כולן וכולן בשביל אחת חחחחח עד בית האבות! שלא לדבר על מה נעשה שם...ועל זה כבר כתבתנו רבות:)) בנות - - - נא להזהר!!! (למען ההגינות אספר שהאיש לשמחתינו לא מצוטט איתנו! אם כי לצערי אני מניחה, שיש אחד או שניים כאלה גם בצאט...) ואכן שרי - אמנם פה ושם אנו נתקלים בפרי בעושים - אבל יקירתי - בדיוק כפי שאמרת "פרי רקוב אחד, לא יקלקל ארגז שלם..."! אוהבת אותך - מחבקת חזק חזק ................!

הקשתית*

New member
פינוקיו...דודה בלה קוראת לך ../images/Emo8.gif

ואחרי כל זאת בנות , לא נותר לי אלא לחזק אותכן ולשלוח את "פינוקיו" שלנו ( מה שנקרא תרתי משמע...האף בטח ארוך בגלל שקריו)
ואולי דודה בלה באמת תוכל לעזור לו,להאריך לא רק את האף... אוהבת אותכן...לנצחחחחחחח

softy

New member
היי

אם בפירות רקובים עסקינן אז קראתי אהבתי... ועשית לי חשק עז להשאר כאן. הולך להביא את כל המטלטלין שלי לכאן, שזה לא הרבה הכל נכנס בעגלת סופר אחת. סופטי
פרי בשל עם פוטנציאל להרקב.

שרי 43

New member
היי סופטי

ב-ד-ר-ך (מתנגן) תביא גם איזה שניים קולה ומקופלת אחת. בזמן האחרון חוטפים לי את עוגת המוס ולא משאירים ממנה פירור. עזוב אותך מפוטנציאלים של רקבון......אני דווקא קראתי שיש לך פוטנציאל על צמתים של החיים. שרי (שעדיין חושבת אופטימי)

softy

New member
שניים קולה

עם קצת שיבס וקרח בדרך אלייך. את החטיפים אני משאיר לשעות הערב אז שורה עלי אוירה יותר רומנטית ואינטימית. אולי אוכל להחליף לך את החוויה הריקבונית בחוויה מרעננת וטריה. סופטי
לא מצאתי אף מקופלת אחת.

softy

New member
מותק, אני צריך את הזמן שלי

מותק, אני יודע שזה לא הוגן, אני גם יכול לתאר לעצמי שאת מתגעגעת, ובאמת, למה שלא תתגעגעי, גם אני במקומך הייתי מתגעגע. אבל באמת, את לא צריכה להגזים, אי אפשר שנפגש יותר ממה שאנחנו נפגשים. לא, אני לא יכול להקדיש לך יותר זמן, את הרי יודעת שלוח הזמנים שלי נורא צפוף, אפילו אם אני מאוד רוצה ( ואני לא) , פשוט אין לי זמן. כן , בגלל הזמן ( שאין לי ) אני גם לא יכול להשאר אצלך עוד קצת, את יודעת, חייב לרוץ. ( אני כבר באיחור) אני חושב שאת צריכה להודות לי שאני בכלל מוצא זמן לבקר אותך מדי פעם, אפילו שזה קצר, ואפילו שלא יוצא לנו לדבר כמעט, אבל אין ברירה יש דברים יותר חשובים שאנחנו צריכים להספיק. לא, לא, לא, אי אפשר שנפגש רק לדבר, הרי לדבר אנחנו מדברים בזמן שאני מתלבש, ואנחנו גם מדברים בטלפון , מה שמזכיר לי, אל תתקשרי אלי את, חכי בסבלנות עד שאני אתקשר אליך! את יודעת הרי שאישתי עלולה להיות בסביבה כשאת מתקשרת, את הרי לא רוצה שהיא תגלה את הקשר בניינו, הרי אחר כך נאלץ להפרד. את חייבת להבין, אני באמת מתכוון לעזוב את אישתי, אבל אני חייב את הזמן שלי, אני אעשה את זה בדרכי, לאט לאט, ואז נוכל לבלות יותר יחד. אני יכול להבין שאת בודדה, אני יכול לנחש שאת מתגעגעת, אני אפילו יכול להבין שאת זקוקה לחיבוק מעודד מדי פעם, אבל מותק, אל תישכחי שאני עושה את כל המאמצים, בשביל מי אני עושה, הרי אני דואג לשנינו, למה את לא מסוגלת להעריך את המאמצים שאני משקיע בקשר הזה שלנו. את מאוד חשובה לי! שלך סופטי

שרי 43

New member
ציפיות? אני? חחחחחחחחח

הגינות, געגועים, זמן, לוח זמנים, צפיפות, טלפונים, אישתך, רצונות, מאמצים, קשר, חשיבות....אוףףףףףףףףףף על הבוקר....רגע, רק התעוררתי, תכין איזה קפה שחור .....

שרי 43

New member
זהו..התעוררתי....

בעזרת אפרת חברתי שתחיה חחחחחחחחחחחחחח סופטי למה רק שבעה תרוצים..בדרכ´ יש עשרה לא? מהר להשלים את החסר

ישששש....סופטייייייי....

הנה בא הוא החתול... הרי בעבר אפרת...בקשתי אותך בהול... להזמין אותו לקפה...ועוגה... והנה הוא בא... והחגיגה תהיה גדולה... כי דרכו מאירה... את הלב מרחיבה... אז... ברוך בואך...אלינו...לקפה... פורשת השטיח...ומזמינה את הקצפת... ואולי...מי יודע...אולי אצלי במיטה...חחחח... מכורה לאהבה.

שרי 43

New member
בשבילי...בלי קרח

אותו אהיה מוכנה לסבול רק בטיול לאנטרטיקה. דברים קרים הופכים אותי מיד לאפורה ואני, כמו ששמת לב, צריכה עכשיו איזה מקום גבוה, עם נוף מהמם ושמש זורחת. תראה אם נשאר איזה קרמבו שאין לו דורש.......

אפרת.א

New member
אפשר להתפרץ או שזה מועדון סגור?!?

אחרי פינוקיו של דודה בלה אני דואגת לך נשמה, תרגיעי אותי! אנטארטיקה עניינים וכזה.עגלה עמוסה. זהו? משאירים אותך שתי דקות בלי רצועה ואת ???מעכשיו אין דקה לבד! ...חלאס אין יותר יציאות בלי אישור המטבחון . איזה קרמבו את רוצה אחרי שחיסלת את כולם בכזאת יסודיות אה?!? שאדאג או אפשר להמשיך לישון בשקט? הקפה על חשבון הבית אפרת שלא נשארה לה ציפורן אחת לרפואה

שרי 43

New member
שעות של מניקור .......

ובשניה אחת את חייבת להרוס הכל?????????? תרגעי נשמה... אנטרטיקה...זה בשביל החלום העתידי קרמבו..... בא ביחד עם כוס הקפה העכשווי עגלה עמוסה.....בשביל שאני אשכח את העבר הרקוב וסופטי....בשביל הפרובוקציה יאללה...אפשר להודיע רישמית על פיזור המטבחון

שרי 43

New member
עדינה עדינה אבל....

בכל זאת בא לי לקמט אותו קימוטים קימוטים לזרוק אותו על הרצפה ולדרוך לו על ה"ענבים" כמו שאומרים הגשש. ובמחשבה שניה...... למה לבזבז אנרגיה על דברים רעים?

למעלה