אני לא חושבת שיש לי בעיה..
עם התאריכים האלו,אבל אישית הייתי מעדיפה יום שלישי וחמישי בין 8 וחצי לתשע וחצי.(אגב,זה ממש תלוי במבחנים שלי ובהכל..) והנה הדמות שלי(יש לי כבר דז'ה וו מרוב הפעמים ששמתי אותה)- שם: אריאן אנווארוּניה (Arien Anwarünya ) גיל:19 וחצי,כמה זה בשנים אלפיות?.. גזע:חצי אלפית,(אבא אלף,אימא בת אדם) תיאור חיצוני:שיער מתולתל ארוך בצבע חום-בערך עד המותן,עיניים ירוקות עם גוון אפור,היא לובשת שמלה לבנה עם עיטורים בזהב מלמטה,גובה-היא לא ממש גבוהה,לא יודעת כמה.. רקע,ההיסטוריה של הדמות:היא חיה בבועה ורודה משלה,טוב למה ציפיתם מנערה צעירה שחיה את כל חייה בתוך טירה מסוגרת?!אבא שלה הוא בן מלוכה באחת מהממלכות האלפיות ברחבי קרין. אביה שומר עליה כמו ששומרים על יהלום יקר ערך,היא תמיד שמעה מהמאג שלימד אותה את אומנויות הכישוף על העולם שמחוץ לטירה,על ההרפתקאות שהוא חווה,וגרם לה לרצות לצאת החוצה בכל דרך שהיא. היא חייתה את כל חייה כמו נסיכה,היא מפונקת ולפעמים אפילו אנוכית!היא החליטה לברוח מהבית כשהגיעה למסקנה שאביה חונק אותה יותר מדי באהבה,והיא לא יכולה יותר ככה!היא רוצה לראות את שאר העולם! היא ברחה בלילה כשהיא רוכבת על סוס לבן בשם סער,אותו היא שיחררה ברגע שיצאה מהממלכה. אימא שלה הייתה כוהנת האל פלאדין. עיסוק,מקצוע:היא מאג לבנה.(אויש..איך זה הולך בנקבה?..) חפצים וכלי נשק:מכיוון שהיא מיהרה לברוח מהבית,אין לה כ"כ הרבה דברים. יש לה תליון זהב של האל פלאדין שנמצא מתחת לשמלה שלה-מזכרת מאימא שלה,יש לה מטה כישוף,ופגיון. יכולות ותכונות:יש לה חוש ראייה ושמיעה טובים,אחרי הכל היא חצי אלפית. היא טובה בכישוף יחסית למישהי שרק התחילה ללמוד =]