פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לMineraL על ניהול הפורום לאורך תקופה ארוכה וההשקעה הרבה הכרוכה בכך ומאחלים לו המון בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז ובכלל.
נשמח אם גולשים הרואים עצמם מתאימים לניהול הפורום והינם מעל לגיל 16 ימלאו את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות יינתנו בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. בהצלחה!

Orange Sky

New member
אני מעל הגיל=]

בת 17, אבל לא יודעת ממש במה כרוך ניהול הפורום והקישור הזה הוא רק טופס מילוי בקשה, לא הסבר....ככה שאם לא יסבירו לי אני לא ארשם למשהו שאני לא יודעת מה הוא...(בטח גם ככה לא ארשם, אבל סתם רוצה לדעת מה זה אומר להיות מנהל פורום
)

Gilliana

New member
בגדול? שוטר בגן ילדים ../images/Emo13.gif

וברצינות עכשיו - בניגוד למנהלים הקודמים, שלא טרחו לקדם את הפורום במאום - תפקידו של מנהל פורום הוא בראש ובראשונה לדאוג לקידום הפורום שבניהולו, להעלות נושאים לדיון ולהביא מידע עדכני לגולשים. מעבר לכך כמובן ישנו האלמנט של שמירה על הסדר וחוקי הפורום והאתר.

Orange Sky

New member
../images/Emo13.gif אז מה את אומרת?

כדאי לי לנסות? מישהו אחר בטח כבר ביקש במילא לא?

Gilliana

New member
זה תלוי בך

אם מעניין אותך התפקיד ואת מוכנה לקחת על עצמך את ההתחייבות והאחריות. אם התשובה חיובית, אז בודאי שכדאי. אז מה אם אחרים ביקשו? זה לא צריך להרתיע אותך.

Orange Sky

New member
בסוף החלטתי

לא להגיש בקשה. למרות שהייתי מאוד רוצה לנהל את הפורום. אבל אני בדיוק עוברת דירה עוד שבועיים ולא יודעת אם אוכל להיות על המחשב הרבה כמו שאני עכשיו....עוד כמה שבועות בטוח הייתי יודעת, אבל עד אז כבר יהיה מנהל...לא נורא
אני עדיין חלק מהפורום
תודה רבה לך

למעלה