פרישה מהפורום:

0פי7

New member
פרישה מהפורום:

עקב כל הקריאות, היציאות והתוכחות הרבות לעברי אני עוזבת פורום זה... רק דבר קטן לסייום- מראה חיצוני לא קובע מה הבחורה בעצמה, וזה שאני לא מתלבשת הכי "צנוע" שיש עדין לא הופך אותי ל"פרחה"... כן, כן לירון זה לא הופך אותי לפרחה!! ותאמינו לי עדיף להתלבש כמוני מאשר להתלבש "צנוע וחסוד" ולהגדיר את עצמך "חרדי" אך להתנהג בדיוק ההיפך מההגדרה. ולירון דבר אחד אליך- הרבה ליפני הצניעות יש מצוות כמו "ואהבת לרעך כמוך" או "אל תלבין פני חברך ברבים" שעכשיו ליפני ראש השנה כדאי שתעשי תיקון בהם. היה נעים להכיר אתכם, להתראות חברים!

Liron1005

New member
אני מצטערת שנפגעת,

אבל מה לעשות?! המראה שלנו זה הדבר הראשון שמקטלג אותנו עוד לפני שאנחנו בכלל פותחים את הפה. אם נלבש חולצה ארוכה מכופתרת וחצאית פליסה - יקראו לנו דוסיות, אם נלבש חולצות בד וחצאיות מרושלות עם וגמאות ונעלי ריבוק - יקראו לנו מתנחלות, ואם נאבזר את עצמינו באקססוריז אובר-נוצצים ויהיו לנו ציפורני בנייה ענקיות שצבועות בלק מנקר עיניים - יקראו לנו פרחות. כל אחת בוחרת את המראה שלה ובוחרת בעצמה את האסוסיאציה הראשונה שתעלה למי שיראה אותה לראשונה. פרחה זה לא קללה - זה תיאור לבחורה עם יותר מדי "בלינג בלינג" ושולעסת מסטיק בראש חוצות כמו גמל שמעה גרה ועוד שלל מאפיינים אישיים שמיותר לדבר עליהם, כי אין לי מושג איך את מדברת ומי את באמת. אז לגבי המסטיק אין לי מושג, אבל לגבי ה"בלינג בלינג", חוששני שכן. בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע, ואני מצטערת שנפגעת. שיהיה בהצלחה בהמשך.

גם אם את צודקת וגם אם לא..

לא משתלחים בכינויים כאלו בראש חוצות, יש מסרים אישיים, שם ניתן לסדר את העניינים יפה, בלי לפגוע בשום צד..

את צודקת,

זה לא הופך אותך לפרחה. לאף אחד כאן לא באמת משנה מה את לובשת, או איך את מתאבזרת. אני חושבת שבעולם הוירטואלי הכי אפשר לראות את האופי של הבנאדם כי בעצם לא רואים אותך ולא מקטלגים אותך ע"פ איך שאת נראית לפני שאת פוצה את הפה. פה את בגדר אנונימית ויכולה להידמות בכל ראש של בנאדם בצורה אחרת. בצורה האמיתית שלך בפנים, בלב. אני יודעת שאני כזו. אני מאוד אשמח אם תחליטי להישאר, רק כדי להראות לכל מי שחושב שאת פרחה – שהוא טעה. בדיוק כמו שאני חושבת. את ערך מוסף לפורום. למרות שאת לא כותבת הרבה (
) אוהבת אותך

sara89

New member
על מי את שמה?

זה פורום, כל אחד אומר את דעתו. את לא חייבת להתייחס לכל מילה שזורקים לך.
בכל מקרה, אני מתנצלת אם כן נפגעת מהדברים שלי, אבל תדעי לך שכל הדיבורים היו ברוח טובה בלי כוונה להוכיח או לפגוע...
שתהיה לך שנה טובה , ואני אסלח לך אם תשני את דעתך ותשארי איתנו...

קiבי אא

New member
בעיה קשה

אז מה נעשה עכשיו אם תעזבי? אווי זה אסון, איך נחיה בלעדיך?

למעלה