פרישה מהפורום

TheOneFromWork

New member
פרישה מהפורום

סליחה על כל מי שהעלבתי, ירדתי וכו'. "השכנים לא טובים בעיניי". במקרה יש פה ריכוז של גברים שרואים בחורה אז הם התרפסים. זה המשך ישיר לתגובות שלך על הפוסט של סוג החברים שלכם והתוצאה שלא משתמעת לשני פנים : "אינטרס!". מקווה שתצליחו להשכיב את 2 הנדחפות כי אחרת יצאתם על הפנים לשווא. עיצה : כאשר אתם לא מכבדים את עצמכם ומבטלים את עצמכם, אל תתפלאו שיתנהגו אליכם באופן דומה. שוב אנלוגיה לאח הגדול: יש את אביב שביטל את עצמו מול איילה ולכן ערכו היה אפסי לעומת סער.

טוב, אתה בטח לא תקרא את זה...

אבל אני חייבת לומר משהו, לסיום יחסינו הסוערים... לטובתך אני מקווה שאתה די צעיר, כי אתה לוקח את עצמך יותר מדי ברצינות, וזה במילים עדינות. מה קרה, את הראש פותחים רק על ידי אינטרקציה עם אנשים שונים ממך- ולראיה, אני כאן. מוקפת חבורה של גברים מהסוג שנשים כמוני אוהבות לשנוא, מהסוג שהופך נשים כמוני למרושעות ועוינות, מהסוג שהופך נשים כמוני לבלתי נסבלות- ובכל זאת... אבל בעצם, מה אני מקשקשת, לפתוח את הראש זה בדיוק ההפך מלהציב מסנן בכניסתו. משעשע שהפרעה כל כך קטנה ומינורית כמוני גורמת לך לעזוב את הפורום. טוב, לא רק אני, אני והשניה... תהיה בריא.

זיקן

New member
מנהל
../images/Emo88.gifתגיד אתה לא מיתבייש

ניכנסות לפה 2 בחורות מהסוג שאנחנו אוהבים לשנוא כמו ש1 מהם אמרה ואתה שם זנב בין הרגליים ומיסתלק מה יש אתה לא גבר שיכול להיתמודד איתם כמו גבר ? סתם מתקיף ומשחק אותה נעלב וניפגע אפשר להיתמודד איתם במילים חכמות ולצאת בכבוד זה פורום וכל 1 יש לא דעה משלו ומותר להגיד אותה כל עוד אתה לא פוגע במישהו, זה לא בגלל שאני צריך גבר לצידי שיתמודד איתם אלא שאתה עלול להדביק עוד כמה ובסוף ישארו פה רק בודדים מצד 2 אם אתה גבר תחזור ותצא גבר ולא 1 שבורח מהמציאות. אתן לך דוגמא 1 הבנתי שאתה מיסתכל בפח הגדול ומביא דוגמאות משם לפה זה שווה לתחת ולא מוסיף רייטינג לפורום ודווקא זה מתאים לנשים אבל לא לגברים חשבת על זה ???

פנומן 72

New member
מאחל לך שתמצא פורום שיהיה מוכן לסבול אותך

כי חלאה כמוך מזמן לא פגשתי בוירטואליה. סע ואל תחזור (או לכל הפחות לא לפני שגלעד שליט חוזר). ביי.

xcalibur

New member
אף אחד לא "ביטל את עצמו" בעייני אף אחד

מה זה פה? מאטריקס?! תלמד קצת נימוסים, לא יזיק לך.

למעלה