איזה כיף נפלא כזה לחזור שוב לביתנו
ב"ה איזה כיף לחזור שוב לביתנו היפה בפורום. כל כך התגעגעתי אליכם. ובכן המחשב שלי שוב "עובד", תודה לאל. אז שיהיה לילה טוב, ליל מנוחה לכולם, כך גם הבקר של מחר. ובהצלחה לכל מגשימי החלומות כולם, בכל גיל ובכל נתון, כולל כמובן גם את מירי ג1 שהצטרפה אלינו. ואנו ממש אוהבים אורחים-מצטרפים כאילה בדיוק.ברוכה הבאה!!! הי הודה 77, כמה שאת צודקת בדבריך, אלא ש"זה מה יש", וטוב ורצוי לנו בהחלט, שנשרוד כולנו את כל הטמטומים וה"פשלות" שרואות עינינו, ותודה לאל שאין לנו חלק בהם. נתפלל ונקווה לטוב, ובע"ה יתברך נחווה ביחד הרבה "חדשות טובות" לעם וארץ ישראל שלנו. הי מלכה 5, אני שמחה להכיר אותך. והמון תודה על השיר היפה, עם מבט כזה אופטימי להווה האביבי-קייצי של עכשיו. הי עמליה 3, אני שמחה שהצלחתם להשתלב בדרככם חזרה הביתה, בלי "להנות" מהפקקים שאחרי הזיקוקים. אני גם מצטרפת לברכות שיהיה ערב ולילה מצויין ל-כו-לם. אני אוהבת את התמונה היפה שהבאת לנו, "וברשותך" צרפתי אותה ל"אוסף" שלי, אבל לפני כן "הרבצתי" חיוך לבבי לתמונה החביבה הזו. באיחולי חיוכים רבים לך וליקיריך. הי אנפה 2, תודה לך על ה"קובץ", וגם על שאת משתפת אותנו בחוויה שאתם עומדים לקבל אורחים יקרים כאילה, כאשר הבעת זאת בשיר יפה של ממש משוררת כמוך. איזו חיובית את עם הרצון לפנק את כל היקרים. שיהיה לכם בהצלחה של שמחה גדולה. מי ייתן. הי חיניה, אני שמחה שידעת לא לקטר למרות אכזבה כזו, אפילו שהיא די קטנה. ויופי שנהניתם ביחד. כן יירבו לכולנו כאילה שמחות חביבות עם יקירינו, לכולנו. הי yaely2 החמודה והטובה, אני מה זה אוהבת את האימרה שאת כותבת לפורום: "חייך, והעולם יחייך אלייך, אהוב, ויאהבו אותך". אז בערב ולילה חדש זה אני מחייכת אלייך ואל כולנו כאחד, חיוך לבבי ממש מכל הלב, ואני אוהבת אותך ואת הפורום היפה אשר את מנהלת בכזו התמדה ואיכפתיות אוהבת עבורנו כולנו. כל הכבוד !!! (לך וגם לצה"ל שלנו) לומילה