פרישה לגמלאות

מירי ג1

New member
פרישה לגמלאות

רציתי להתייעץ איתכם מי שכבר מנוסה, אני לקראת יציאה לגמלאות. איך מסתדרים? איך גומרים את החודש? האם בגיל 60+ יש אפשרויות הכנסה אחרות? אשמח לקבל מידע תודה רבה ושבוע טוב מירי

מלכה 5

New member
מירי, צאי לגמלאות בשעה טובה

ובמצב רוח נפלא. האם תקבלי פנסיה או ריבית מחסכונות? לא מסרת את הנתון החשוב, כך שקשה לי לענות לך. מי שמעוניין יחפש וימצא עבודה כלשהיא, תלוי מה המקצוע שלך. לא מסרת מספיק פרטים כדי שאפשר יהיה להתייחס באופן אישי. יציאה לגמלאות, בעיני דבר נפלא, פתח לחיים חדשים. הכל תלוי בבן אדם. אם תרצי תשאלי שאלות ואשמח לענות לך. ב ה צ ל ח ה.

../images/Emo96.gifבוקר טוב../images/Emo39.gifשלום../images/Emo82.gif,,,,,,

אנפה,,תהני מביקור יקירייך
חיניה הנסיעה לזיקוקים היא סיבה טובה לבילוי,אם יש פקקים,אז
, מלכה, אני תמיד ממליצה לטייל,אם ב-
ואם ברגל
מירי,, מאחלת לך שתהני מהיציאה לגימלאות

י מ י ת 2

New member
../images/Emo24.gifבקר טוב לכם יקירי

את הזיקוקין ראיתי בטלויזיה וגם מהמרפסת היה יפה, לא יותר מזה. מי שנתקע בפקקים בטח נהנה מהחברה. אני בדרכי לקוסמטיקאית. לאנפה תיהני מנכדייך הנסיכים הקטנים והפרטיים שלך. טיילי אתם והעיקר שגם הם ייהנו, איך אפשר שלא, אתך. ולכלם יום טוב ונעים.

erika6

New member
מירי ממליצה בחום לצאת

לגימלאות. יש מה לעשות בחיים. הכל פונקציה של ההכנסה הכספית. לדעתי אפשר להסתדר בכל סכום. כשיוצאים לעבודה יש הוצאות שאינך צריכה לעשותם שכאת בגימלאות לאומת זה יש הוצאות אחרות כמו חוגים השאלה מה דרכי ההובי שלך

בוקר טוב תודה לכול המברכים

מאז שאשתי יצאה לגמלאות אין לה זמן לשום דבר. כשאדם קשור למקום עבודה אין לו ברירה, אלה להקדיש את רוב זמנו לעבודה. ברגע שנפתחת האפשרות לבחור תעסוקה, פתאום מצטברים המון דברים שתמיד רצה לעשות.

sitvaniyot

New member
תודה שאישרתם לי שאני נורמלית../images/Emo45.gif

לא הלכתי אתמול למופע הזיקוקים וגם לא תיכננתי ללכת. מי שנוסע שעה לכל כיוון ויושב בפקקים כדי לראות מופע של 20 דקות, מגיע לו. מה לא היו לכם זיקוקים לפני כמה ימים ביום העצמאות?
למירי ג. הגימלאית החדשה, ברכותי על הצטרפותך לשורותינו. מאחר שלא היית כאן עד עכשיו אינך מכירה את הכלל שהזכרתי לא פעם, כי אין חלל ריק בטבע. אל דאגה, ימייך יהיו מלאים ותהיי עסוקה ועוד איך. דבר ראשון יהיו ה"סידורים". לא תביני איך הצלחת לעבוד כל כך הרבה שנים כשיש לבן אדם כל כך הרבה סידורים לעשות. בקשר לעבודה, רבים מחברי ואני בינהם עובדים. כל אחד לפי טעמו וההזדמנויות שהוא מוצא לו. בכלל, גימלאות זה זמן נהדר, שחבל שלא הגיע הרבה קודם. זה הזמן להגשים חלומות שלא הספקנו מסיבות שונות. בוודאי גם לך יש כמה כאלה. והעיקר, אל תחפשי חברת גימלאים אחרים. זה רק יצעיד אותך אל הזיקנה ולכך יש לך עוד הרבה זמן. המשיכי ללכת למקומות של גיל מעורב. היום תוחלת החיים התארכה, הבריאות השתפרה, אין סיבה לחפש פעילויות לקבוצת גיל מסוימת. מה שכן חשוב הוא לארגן ענינים כספיים ואת הבית כל עוד אנחנו בריאים ועם כוח לכל ה"סידורים". בהצלחה.
יעלי, אני נהנית לקרוא את חוויות המסע שלך. את מוכיחה את הכלל שלא צריך לסוע לארצות אקזוטיות כדי לזכות במנה גדושה של הרפתקאות. כשענינים לא מסתדרים כצפוי, אני מוצאת זאת מעניין וגם משעשע. גם אם קר. נו ממתי יש לנו חוזה עם הריבונו של עולם בקשר למזג האוויר? אבל, פוגשים מקומיים, מטיילים ברחובות שאחרת לא היינו מגיעים אליהם וסופגים חוץ מרטיבות גם הרבה אווירה מקומית. גם אני לעיתים נרטבת, אז מה? בקיצור, המשיכי לתאר את הטיול.

הודה 77

New member
לפורומיסטים החביבים

"לחם ושעשועים" זו היתה הסיסמא של השליטים הרומים להחזיק את העם שלהם במצב רגיעה. ככל שהזמן עובר -כפי שגידי גוב טוען בתכניות בבוקר בטלביזיה "שגעון או טימטום" אכן ,מרבים אצלנו בשעשועים. וגם בבתי תמחוי. מה השיגעון הזה? -עם ישראל יוצא מדעתו לראות כמה ניצוצות? איזה בזבוז:זמן, דלק,עצבים, פרסום ,ובעיקר המון כסף על מופע זיקוקים ,שנמשך מעט יותר זמן מיום העצמאות. נכון ,קבלנו מתנה מממשלת צרפת .יופי .הם כבר סימו לטפל בבעית האנטישמית.אנחנו והם חברים טובים. מדוע לא הצענו לגידמק לקנות את המופע ,ובכסף זה להקל במשהו על מצוקת האלפים ,שנזקקים לתרופות , שאינן בסל הבריאות? במחשבה שניה הכסף לא יגיע, אלא אל תקציב המפלגות לבזבוזי הניר בבחירות ,לתגמול בחירים בבנק ישראל ,או הוצאות ענק ביום העצמאות להפעלת במות, שההפקרות והברבריות שליטים בהם. אין דבר, שנהיה רק בריאים ,כפי שיעלי אומרת, ונשרוד את הטימטום הזה.

אכן שעשועים בלי לחם. זה מה שעירית

תל-אביב החליטה שצריך לתת לאזרחיה. במקום להוריד מנטל המיסים של האזרחים, לפטור אותם מדמי חניה בעיר אחרי המיסים הגבוהים שהם משלמים.

בוקר טוב../images/Emo24.gif

חברי הפורום היקרים. תודה לכל מי שאיחל ברכות החלמה לבעלי. ביום שלישי לפני שבוע הוא עבר ניתוח כריתת כיס מרה שהיה אמור להיות בלפרוסקופיה אבל הסתבך לפתיחת בטן וזה היה מאד קשה. תודה לאל לאחר הרבה תלאות שעברנו במחלקה המחורבנת (כירורגית ב' בבילנסון) חזרנו הביתה ביום ראשון. הוא מאד מתקשה בכול הפעולות הכי בסיסיות ואני עוזרת לו ככל יכולתי.(בבקשה אל תכתבו לי לבקש עזרה מהילדים).סליחה שלא נכנסתי לכתוב בפורום אבל, מצאתי לי כל יום כמה דקות לקרוא ומאד ריגשתם אותי. לענין הזיקוקים אתמול בערב. אני החלטתי שאני רוצה להגיע לפגישה רוחנית שמאד עוזרת לי. עליתי על אוטובוס ממשטרת ר"ג ועד רמה לקח לו רבע שעה רציתי לרדת וללכת ברגל וזה היה בלתי אפשרי. משם אני צריכה לקחת אוטובוס לכוון החלק היותר דרומי של ר"ג. אין אוטובוס ואין כלום. בסוף התיאשתי וחזרתי ברגל הביתה ושום אוטובוס לא עקף אותי בדרך.נכנסתי למטה באפיסת כוחות וראיתי בטלויזיה את הזיקוקים. עם ישראל משוגעים עם קבלות, בשביל דבר כזה להוציא כל כך הרבה זמן ואנרגיה ולסגור את כל האיזור, מסכנים אנשים עם תינוקות שרצו להגיע לביתם ולא יכלו. לא היו גם מוניות שירות ןלא מוניות ספיישל. אז מי שנהנה שיבושם לו. בהזדמנות אם יתחשק לי אשתף אתכם בחוויות שעברו עלי ועל בעלי בבית החולים. יום טוב לכולם.

אדזה

New member
היי ציפי

כבר מזמן אמרתי לך שאת אישה חזקה ולא קל לך עם הניתוח של בעלך.יש לקוות שהדברים ישתפרו והוא יחזור לעצמו.את המוצאות אותך בבי"ח דווקא טוב לשמוע כי מכך כולנו לומדים.אנחנו כאן כדי להאזין לך וגם כדי להשכיל.לא תיארתי לעצמי שיהיו כל כך הרבה אנשים בשביל כמה דקות של זיקוקים שישבשו לכולנו את החיים.ביום העצמאות התחבורה לפחות היתה זמינה כל הזמן.כנראה שיצטרכו להפיק לקחים מן האירוע הזה להבא.

לומילה1

New member
תודה לאל שבעלך כבר בבית.

הי ציפי ב היחידה, עם כל איחולי בריאות טובה לבעלך וגם לך. תודה לאל שאת "נמצאת שם" כדי לעזור. אני שמחה שיש לך עניין ב"פגישות רוחניות". את צודקת שזה ממש עוזר אישית. טוב ויפה שאת מודעת לכך של"לדאוג לעצמך" יש חשיבות רבה. ואיך את כזו ספורטאית, שעשית כזו הליכה רצינית, כדי להגיע ליעדך, לבית הטוב שלך.אני מאחלת לך הרבה פגישות רוחניות כאילה עוזרות.יישר כוח. לומילה

yaely2

New member
מנהל
למירי, החברים כבר אמרו הכל, ../images/Emo140.gif

לא נותר לי אלא לאחל לך, שתהיינה שנותייך הגמלאיות טובות מן הקודמות וכל שתבקשי לו יהי.

לומילה1

New member
איזה כיף נפלא כזה לחזור שוב לביתנו

ב"ה איזה כיף לחזור שוב לביתנו היפה בפורום. כל כך התגעגעתי אליכם. ובכן המחשב שלי שוב "עובד", תודה לאל. אז שיהיה לילה טוב, ליל מנוחה לכולם, כך גם הבקר של מחר. ובהצלחה לכל מגשימי החלומות כולם, בכל גיל ובכל נתון, כולל כמובן גם את מירי ג1 שהצטרפה אלינו. ואנו ממש אוהבים אורחים-מצטרפים כאילה בדיוק.ברוכה הבאה!!! הי הודה 77, כמה שאת צודקת בדבריך, אלא ש"זה מה יש", וטוב ורצוי לנו בהחלט, שנשרוד כולנו את כל הטמטומים וה"פשלות" שרואות עינינו, ותודה לאל שאין לנו חלק בהם. נתפלל ונקווה לטוב, ובע"ה יתברך נחווה ביחד הרבה "חדשות טובות" לעם וארץ ישראל שלנו. הי מלכה 5, אני שמחה להכיר אותך. והמון תודה על השיר היפה, עם מבט כזה אופטימי להווה האביבי-קייצי של עכשיו. הי עמליה 3, אני שמחה שהצלחתם להשתלב בדרככם חזרה הביתה, בלי "להנות" מהפקקים שאחרי הזיקוקים. אני גם מצטרפת לברכות שיהיה ערב ולילה מצויין ל-כו-לם. אני אוהבת את התמונה היפה שהבאת לנו, "וברשותך" צרפתי אותה ל"אוסף" שלי, אבל לפני כן "הרבצתי" חיוך לבבי לתמונה החביבה הזו. באיחולי חיוכים רבים לך וליקיריך. הי אנפה 2, תודה לך על ה"קובץ", וגם על שאת משתפת אותנו בחוויה שאתם עומדים לקבל אורחים יקרים כאילה, כאשר הבעת זאת בשיר יפה של ממש משוררת כמוך. איזו חיובית את עם הרצון לפנק את כל היקרים. שיהיה לכם בהצלחה של שמחה גדולה. מי ייתן. הי חיניה, אני שמחה שידעת לא לקטר למרות אכזבה כזו, אפילו שהיא די קטנה. ויופי שנהניתם ביחד. כן יירבו לכולנו כאילה שמחות חביבות עם יקירינו, לכולנו. הי yaely2 החמודה והטובה, אני מה זה אוהבת את האימרה שאת כותבת לפורום: "חייך, והעולם יחייך אלייך, אהוב, ויאהבו אותך". אז בערב ולילה חדש זה אני מחייכת אלייך ואל כולנו כאחד, חיוך לבבי ממש מכל הלב, ואני אוהבת אותך ואת הפורום היפה אשר את מנהלת בכזו התמדה ואיכפתיות אוהבת עבורנו כולנו. כל הכבוד !!! (לך וגם לצה"ל שלנו) לומילה

למעלה