פרישה באמצע השנה

mo500

New member
פרישה באמצע השנה

שלום אני מעוניין בעצות או פתרונות למקרה הבא אני מתנדב דרך השירות הלאומי אצל קשיש נכה משותק בצד שמאל של הגוף במשך החמישה החודשים האחרונים אני מתנדב אצלו ואני לא נהנה מהשירות אצלו הרבה פעמים אין לו מה לעשות והוא סתם מושך את הזמן והדברים שהוא נותן לי לעשות הם לא דברים מעניינים וחשובים וגם האוירה אצלו בבית היא לא אוירה נעימה רציתי לשאול האם זה מוסרי לעזוב אותו כך באמצע השנה? מה עלי לעשות? תודה על העזרה!!!!!

איזה מצב מורכב..

מצד אחד, העבודה כל כך חשובה ועקרונית, מצד שני-זו באמת נשמעת עבודה סזיפית!! אז דבר ראשון קבל ח"ח על העבודה שעד עכשיו עשית במשך 5 חודשים, אבל נסה לחשוב על עצמך. נסה לשים את השיקולים שלך מול זה.. אתה חושב שאתה יכול להמשיך להתמודד עם זה או שהכוחות נגמרים? העבודה חשובה-אין בזה ספק. לעזוב אותו בכזה מצב-זה בעייתי מוסרית, גם בזה אין ספק אבל אם זה גדול עלייך(ואני יודעת שעליי זה היה גדול) אני הייתי אומרת לך לעזוב, ולחפש מקום יותר נח. כי אחרי הכל זו באמת עבודה קשה..

mo500

New member
מה לעשות במקום

תודה רבה אני חושב שזה תשובה ממש לעניין וזה מה שאני אעשה יש לך אולי רעיונות מה אפשר לעשות במקום? מה את עושה?

אני שמיניסטית,שנה הבאה אעשה בעז"ה:)

ומבררת לכל מיני כיוונים, הדרכת מחשבים, משרדי ראש הממשלה וכו'. אבל כל אחד והתחומים שמתאימים לו, לא כל מה שמתאים לך יתאים לי ולהפך. אני מציעה לך לדבר עם האגודה בה אתה נמצא ולברר על אופציות אחרות שיש לך.. (וכמובן שאתה מוזמן לעדכן פה:)

שלחופה2

New member
לדעתי

קודם כל דבר עם הרכזת שלך. יכול להיות שאפשר להוסיף לך עוד עבודות, כלומר שתהיה איתו חצי יום ובחצי השני תעשה עוד משהו. חוצמזה יש דברים שאסור לקשיש לבקש ממך לעשות (עבודות סיעודיות שונות) אז תברר גם לגבי זה.

mo500

New member
לפי דעתי

לפי דעתי אני כבר לא רוצה לשרת אצלו הוא משגע אותי כל הזמן למשל מתקשר אלי גם לפאלפון וגם לבית בזמנים שאני לא אצלו ומבקש ממני לבוא אליו בגלל שהוא צריך עזרה ואני לא מוכן לזה יותר.הוא מטריד אותי ואני לא יכול לסבול את זה יותר ולכן ארגנתי לי שיחה עם הרכז שבוע הבא שבה אני יבהיר לו שאני לא מוכן לזה יותר ושאני רוצה לעזוב אותו אני מקווה שאני יצליח עדכונים בהמשך. מי שמעוניין נא להגיב

צול1

New member
זה ההבדל בין צבא לש"ל

בצבא אתה חייב לעשות ובש"ל אתה רוצה לעשות, אתה מתנדב. אם הוא גרם לך להגיע לקצה הסבלנות שלך ולכך שאתה לא רוצה אותו יותר, אז תלך. הוא צריך להבין שאתה מתנדב, ושיתנהג בהתאם.

mo500

New member
מה זה?

מה זה אמור להביע? לא הבנתי מה רצית ילדת דבש אבל יש לך שם מדליק!!!

Honey girl17

New member
חתימה

גולשים רושמים חתימות משלהם ככה שזה מופיע בכל פעם שהם כותבים הודעות. בתחתית ההודעות. החתימה אינה חלק מן הטקסט. ויתכן שהתבלבלת בין הטקסט של הכותבת לחתימה שלה. ותודה

mo500

New member
תודה!

את נשמעת כמו בחורה נחמדה מאד. באיזה עוד מקומות אתרים או פורומים את פעילה?

Honey girl17

New member
../images/Emo9.gif

פעילה...בכל מיני פורומים, אחד מהם רשום בכרטיס האישי שלי. יומטוב!

M o n a L i s a

New member
תראה,

אני חושבת שנטישה זה אף פעם לא הפיתרון. אם התחלת את התפקיד, זה אומר שפחות או יותר ידעת למה אתה נכנס. אם תעזוב אותו, יהיה קשה למצוא לך מחליף והוא יישאר לבדו לתקופה ארוכה. אני מציעה, כמו שאמרו לפניי, לעשות שיחה משותפת עם הרכז ואיתו כדי לעשות תיאום ציפיות בינכם. אל תדבר בצורה כזו קיצונית, מכיוון שאחרי הכל הוא אדם מבוגר אשר נמצא במצב קשה ושמח שיש מי שיעזור לו, הרי הוא מתקשר אלייך כי הוא מרגיש בודד ולא מסוגל לעשות בעצמו את הדברים שאתה עושה בשבילו. תשבו, תדברו ותנסו להגיע לעמק השווה. תעדכן אותנו
.

mo500

New member
לא קיצוני

אני לא קיצוני. לא הסבירו לי והבהירו לי מה התפקיד עד הסוף. אני מתנדב אצל עוד אדם שחולה בניוון שרירים ואצלו אני מאד נהנה והוא ממש אדם נפלא מיוחד וטוב לב. אצלו אני נמצא שלושה ימים בשבוע והציעו לי את התפקיד להתנדב אצלו ועליו הסבירו לי. על השני לא הסבירו לי כל כך ולא ידעתי מיהו או מהוא עד שנכנסתי לתפקיד. כמו שאמרתי אני לא רוצה להמשיך לשרת אצלו וזה לא מתוך קיצוניות. אני יודע שהוא אדם נכה ומבוגר אך יש גבול גם אם אתה נמצא במצב כזה. אני אשמח אם תגיבי וכמובן עידכונים בהמשך

למעלה