פריק

offspringer

New member
?

מה זה פריק או לאיזה משמעות של המילה םריק את\ה מתכוון\ת?

TimBuck2

New member
שיאו!

אני כזה מה-זה פריקית! חבל"ז! אז קודם אני לובשת שחור ויש לי גם מוהיקן ואני שומעת מרלין מנסון כי הוא כזה מאגניב! וגם מוניקה סקס כי הם חמודים... אבל אני באמת פריקית! תראו תראו! אני גם בלאקרית! אין דבר כזה פריקים... מקסימום זה האלה מהאומן 17 או משהו....

voodoo

New member
עכשיו רק חסר השיר של פרט שולי ...

על פריקים
ובאמת צריך להיות איזה תפוזון עם מוהיקן...פריקים קשוחים, בלה..

TimBuck2

New member
טא דא!

פריקים/פרט שולי הם לובשים חולצות שחורות הם באים בחבורות הם רוצים להתאבד ונגד ההורים להתמרד oi oi oi oi פריקים מסריחים oi oi oi oi נהרוג אותכם oi oi oi oi נזיין אותכם oi oi oi oi נשרוף אותכם הם נורא מתלהבים כל היום בסנטר יושבים משחקים אותה עניים אבל בעצם הם עשירים פזמון חוזר חלילה שומעים להקות של מפגרים גם של היפים מסריחים הם לובשים חולצות קרועות ויש להם פירסינגים בגבות פזמון חוזר חלילה נ.ב- מצורף בזאת תמונה שהופיעה עם הקישור לפרט שולי (דרך האתר של tom.co.il ) לא יודעת אם זה הם אבל...

Sham 69

New member
חחח.. זה לא הם

למה לעזאזל פרסמתם תמונה של קאז´ואלטיס בתור תמונה שלכם? כל מיני פריקים מתבלבלים ומתלהבים ממכם.. או יותר נכון מהתמונה..

TimBuck2

New member
הרי לך!

קבל! ככה אני מצאתי את זה... די נחשתי שזה לא הם, אבל תמונה מגניבה.... אנשים עם מוהיקנים הם אנשים מעניינים... חח... עכשיו לשאלה מטרידה- באנגלית זה מוהוק, מאיפה הנ´ צצה?

TimBuck2

New member
אוי איכס!

הלינק לא עובד... פשוט תכנס לישראלי ואז לפרט שולי ו--- עינך הרואות!

ּpine appleּ

New member
לא יודעת קשור

אבל נראה לי שכן המוהיקנים הם (יותר נכון היו) שבט אינדיאני..... בהתחשב בתסרוקות שלהם זה בטח קרוי על שם זה או משהו

^NB^

New member
היי!

זה העבודה של להדביק את השירים הרלוונטים של פרט שולי זה לא בסדר אנשים פה לוקחים לי את המשמעות לחיי :((

pikitup

New member
לפריקים יש מוהייקן?!

חחח.. אני לא חושב שיש מישהו בעולם שעונה לתיאור הזה. גם לובש שחור, גם עם מוהייקן וגם מקשיב למרלין מנסון... חחח

Sham 69

New member
בטח שיש..

הנגנים של מרלין מנסון.. ראיתי כמה תמונות שלהם עם מוהיקנים.. הם עושים כל מיני חרא עם השיער.. והם גם לובשים שחור.. ומן הסתם מקשיבים למרלין מנסון..

TimBuck2

New member
באמת?

חחח.. משעשע, כנראה שצדקתי עם חרבושי... הם לא מקשיבים למוניקה סקס במקרה??

ERAN303

New member
אני פריק בדם

יה בן זונה פריק מזדיין אני שונא פריקים הם בני אדם מסריחים הם כמו רוסים שאוכלים חזיר הם נולדו עם עגיל בתחת ושיער אדום הם שומעים מרלין מנסון יה חנון מזדיין מה אתה עושה צחוק איזה דפוק אתה מה זה השאלה המתומתמת הזאת ועם אני יגיד לך שאני פריק מה זה יעזור לך לך תעשה קקה אני פריק אני חולה על פריקים הם בדם שלי אני אוהב את השירים שלהם הם שומעים סקס פיסטולס הם מסריחים אני שונא אותם הם אנשים מגעילים אבל אתה ילד טוב אני אוהב אותך איזה יה בן זונה יה מסריח אחד פריקים זה הדבר שאני הכי שונא בוא רד לי ליום כייף יה הומו אמן אמא שלך תמות בפיגוע לך לך תשמע עברי לידר וברי סחרוף

למעלה