פריקי9-ולא אחר D=

impale

New member
פריקי9-ולא אחר D=

המקום: חנות פריק, רח' ויצמן 14 תל-אביב (מרכז ויצמן), קומה -1. איך להגיע: אוטובוסים- 66 של דן, עוד כל מיני קווים וזה לא רחוק מרכבת ישראל (15 דקות הליכה מעזריאלי ואני לא הולך לפרט מה מגיע לעזריאלי כי בערך חצי מהקווים הבין-עירוניים בארץ מגיעים לשם). רכבת ישראל-די זולה, יעילה לאנשים שגרים בחיפה, ברחובות, בלוד וכו' (עלות מת"א לרחובות היא 12 שקלים) טיסות לישראל-די זולות, 300$+500$ על ארוחה מעפנה ועוד 200$ קנס על כבודת יתר. או שאתם יכולים לשלם 100$ טיסה ו3000$ הוצאות על ארון ולוויה. תאריך: 11/12/07 יום שלישי, ג' בחנוכה! התאריך עלול להשתנות ובמידה ויהיה מצב כזה אנחנו נתריע בכל פורום, בהודעה פרטית כללית ובפס הרץ למעלה. תדאגו בשבוע שלפני הטורניר להיכנס לפורום לחיפוש על הודעות! שעה: 10:00 פתיחת הרשמה, 11:00 סגירתה הרשמית. אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות להאריך את ההרשמה אם צריך מבלי לשמוע תלונות. תאמינו לנו שאנחנו לא מאריכים את ההרשמה כי אנחנו נהנים להישאר שם ושמפנים אותנו בכוח (יהודי לא מגרש יהודי!). מארגנים: עידו מרקוס (ישמש כHead Judge וכTournament Organizer), יובל חייטמן (ישמש כFloor Judge), מיכאל שכטר (ישמש , כScorekeeper ועל כן יוותר על השתתפותו, כך שתמיד יהיה מישהו זמין ליד המחשב) המחשב יהיה בחסות עמרי (Computer Bringer). עלות הטורניר: 30 ש"ח. הטורניר ידווח לUpper-Deck. על כן יש להצטייד במספר הUDE שלכם, ולמי שאין-שלא ידאג. בעת ההרשמה אנחנו נחלק כרטיסים חדשים לאנשים ש-א-י-ן ל-ה-ם מ-ס-פ-ר-י-ם. אם יש לכם מספר, ואיבדתם אותו, נסו לשחזר אותו דרך שימוש באתר www.ude.com/op וצפייה בטורנירים מדווחים דרך Tournament Locator בהנחה ואתם יודעים מה היה הדירוג שלכם באותו טורניר. אל תנסו ליצור מספר חדש כי לא ינתן מספר חדש לאנשים שכבר יש להם מספר. בעת מילוי הטופס של כרטיס UDE, אנא מלאו את כל הפרטים-גם מקדימה וגם מאחורה. מי שלא מלא את כל הפרטים וכרטיס ההרשמה שלו עדיין אצלנו יוכל למלא אותו. מי שהכרטיס שלו לא מלא, כולל החתימה מאחורה-לא יוכל להיות רשום בשמו בטבלה המופיעה באתר www.yugioh-com, וכדי להירשם שם יהיה עליכם לעבור הליך ארוך ובעיקר משעמם. בטורניר תהיה כמות סיבובית בהתאם לחישוב המקסים הבא: 4 אנשים או פחות-צוחקים עליכם ושולחים אתכם הביתה 8 אנשים או פחות-צוחקים עליכם פחות ושולחים אתכם הביתה 16 אנשים או פחות-4 סיבובים 32 אנשים או פחות-6 סיבובים 64 אנשים או פחות-7 סיבובים 128 אנשים או פחות-נדהמים ועושים 8 סיבובים. הפרסים: בוסטר על כל משתתף. הבוסטרים יהיו מהסטים: CRV, EEN, EOJ, STON, CDIP, POTD TAEV, PP1, DP05 ויתכן שגם GLAS. פורמט הטורניר יהיה "למתקדמים". כלומר, ע"פ הרשימה שפורסמה לאחד בספטמבר שניתן למצוא ממש כאן: http://www.yugioh-il.org/forum/index.php?showtopic=7479 שימו לב שנוסף לרשימה הזו קלף נוסף שלא נמצא ברשימה הרשמית. הקלף הוא "גונב הצורה" והוא אסור למשחק בטורניר (באנגלית "Shapesnatch"). הזמן לכל סיבוב הוא 40 דקות. לאחר 40 דקות יגמר הזמן והשחקנים יואלצו להפסיק לשחק ולעבור ל"הליך סיום משחק". הליך סיום המשחק הוא פשוט למדי וכך הוא עובד: אם בזמן ההכרזה על סיום הזמן לשחקן אחד יש יותר נצחונות (כלומר, הוא מוביל 1:0) והשחקנים הם בין משחקים, הוא מנצח במאטץ'. אם בזמן ההכרזה על סיום משחק שני השחקנים נמצאים בין משחקים ובעלי כמות נצחונות שווה, אם הם עוד לא התחילו שימוש בסייד-דק נאסר עליהם להשתמש בסייד דק והם יאלצו לעבור למשחק השלישי מיד. אם הם באמצע שלב סייד דק, הם רשאים לסיים, ולאחר מכן לעבור למשחק השלישי. בהנחה שהם היו בין משחקים ופותחים במשחק השלישי, יבחר מי שהפסיד במשחק השני מי יפתח במשחק השלישי. המשחק הזה ישוחק 4 תורות אשר בסופם מי שלו כמות חיים קטנה יותר מפסיד את המשחק (ואת המאטץ'). אם לשני השחקנים כמות שווה, הראשון שיגיע למצב שהוא עם פחות חיים מליריב יפסיד את המשחק. בהנחה שהם במשחק: התור שבו הוכרז על תחילת ההליך הוא התור הראשון. השחקנים ישחקו 3 תורות נוספים אשר בסופם, למי שיהיו פחות נקודות חיים יפסיד את המשחק. אם השחקנים היו ב1:0 ובאמצע משחק, המשחק יגיע ל1:1 או ל2:0 (ובכך המאטץ' יוכרע). אם הגיע ל1:1, יש להמשיך לדיול השלישי מבלי להשתמש בסייד דק ולנהוג בו במשחק של 4 תורות (כמו במקרה הקודם). פרישה: שחקן יכול לפרוש בכל זמן נתון מהתחרות. כאשר הוא עושה זאת, הסיבוב שבמהלכו זה נעשה יחשב, אך בהנחה שיתחיל הסיבוב הבא תוצאות פרישתו יחושבו כנצחון ליריבו. במהלך פרישה השחקן נמחק מהתחרות, הסיבובים שהוא שחק נחשבים, הסיבובים שלא שחק לא יחשבו לו כהפסדים. הוא לא יקבל את כספו בחזרה לאחר שנרשם. רישום דק: דק ליסט הוא חובה. יש לדייק בו, שכן על דק ליסט לא נכון יש לקבל הפסד בדיול ומיד לתקן אותו. השופטים קבלו הנחיה לנהוג בתקיפות כלפי דקים לא חוקיים או דק ליסטים לא חוקיים. במקרים בהם סייד לא חוקי נצח בעליל את המאטץ', השחקן יקבל מאטץ' לוס. שימו לב כי מדובר במשהו שנשים עליו את הדגש בגלל אירוע מסוים שקרה בטורניר שעבר (שלא שינה הרבה אך היה אירוע שנשמח שלא יחזור על עצמו) ולבשורה לא כ"כ טובה: לכל הנקלים שחושביםשהם יכולים ללכלך, מי שיתפס מלכלך את איזור הטורניר, יזהם אחרי ששחקנים כ"כ רבים טורחים בשביל להגיע לפני כולם וללכת אחרי כל השאר כדי לסדר את איזור הטורניר, ירשם לו מאטץ' לוס ולא יעזרו תחנונים ו"אני ינקה נו באמת!" השמורים לערסי ארצינו החביבים. אין שום סיבה שבפעם המיליון בערך אני אגיד שאני לא עוזרת שלכם ואני לא מקבל 50 לשעה (תעריף מוגזם!!!) וכשאני אקבל 50 לשעה אני אנקה כל מה שצריך. אין שום סיבה שתמנעו מנקיון כי בתאכלס אתם גם מרוויחים מזה, וכמו שאתם מקבלים סביבת טורניר נקייה אני מצפה שתחזירו אחת כזו. זה גם תקף למקרה של הזזת כסאות. כשהמארגנים ועוזרים טורחים לסדר את הכסאות ומבקשים להתרחק מהם, יש להקשיב להם ולעשות כמצוותם. הם מנסים לארגן את הסיבוב בסופו של דבר, להגביר נוחות ולמנוע מצב שלאנשים אין איפה לשבת או שהסביבה שלהם מלוכלכת. אני גם מקווה שבמידה ויהיו איחורים לא תאשימו את המארגנים ולא תלחצו עליהם, זו התנהגות נבזית שמטרתה היחידה היא להרוס את הטורניר. אף אחד לא מאחר כי הוא נהנה מזה, אף אחד לא חושב לעצמו "המ מה נעשה היום כשבדיוק סיימנו פסיכומטרי? הא! נגרום לאנשים שאנחנו שונאים להישאר יותר ממה שצריך כדי שנפגוש אותם ליותר זמן!" אז בחייאת, אל תעכבו אותנו ואנחנו מבטיחים להשתדל שלא להתעכב. ולבשורה יותר משמחת! הסטים שיהיו חוקיים למשחק עד התאריך הזה: Structure Deck-11 Gladiator's Assault והקלף Light and Darkness Dragon ! הנה שימו לב כי לשחקנים הבאים אסור להשתתף בתחרות "פריקי טורנמנט 9" או להימצא בקרבתה. יש לנו אישור מפריק לסלק מטרדים וגנבים מאיזור הטורניר וכך נעשה. ראו הוזהרתם: -רותם וטורי (מטרד) -גיא גרנות (גנב) -גל זוננפלד (גנב) מובטחת תחרות מעניינת, מרתקת, מפוצצת בזומבים. הגענו פעם אחרונה ל65, אין סיבה שלא נעבור את זה הפעם. אז שחקו הרבה, שחקו פייר, ונתראה בתחרות!

impale

New member
לאלו שמחפשים אותי

נכון שאני לא כאן המון.. זה פשוט כי אני בבית רק בסופי שבוע וגם לפרק הזמן הזה נפחסים חברים טורנירים יציאות ושאר ירקות... אני בכל זאת משתדל להמשיך ולענות על כל שאלה הקשורה למשחק. לטורניר הנ"ל אני מקווה להגיע,תלוי בעד כמה יהיו נחמדים וישחררו אותנו XD *שימו לב ששייפסנצ לא באמת בבאן.. זה סתם הומור D= (על כתיבת המגילה זכויות שמורות לעידו מפורום יוגיהו אי אל)

magicannn

New member
דרך אגב יסמין את תבואי?../images/Emo190.gif

כי אולי נוכל לנסות לעשות שוב מפגש פורום אם לא יהיו לימודים וכאלה...

Witchcrafts

New member
אין לי מושג, האמת.

זה תלוי בצבא. אדע יותר לקראת סוף החודש. ^^;

למעלה