פריקי...

Magical me

New member
פריקי...../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

היום הייתה לי אסיפת הורים, להלן הציונים (אלו פחות או יותר הציונים שיופיעו בתעודה עוד כמה שבועות- פסח, למרות שיכולים להיות עוד הרבה שינויים (אני מקווה שרק לטובה)): תנ"ך- 100 (לא לרדת! ;;) ספרות- 90 (כאן אני מקווה לעלות) כישורי שפה- 100 (חס וחלילה שיירד!
) ג"ג- 90 (אני מקווה שזה לא ירד... אני לא אוהבת ג"ג ;;) אזרחות- 90 (מקווה מאוד שיעלה) מורשת עם- 95 (מקווה מאוד שיעלה גם) אנגלית- 100 (רק שלא יירד עם השטויות שלי...
) צרפתית- 100 (טפו, טפו, טפו! שלא יירד! ;;) היסטוריה- 100 (הרבה הרבה טפויים...! שיישאר!) לשון- 95 (לא נראה שיש מצב שיעלה... אז שלא יירד! אף פעם!
) מדעים- 95 (עלייה יכולה להיות דבר מועיל ^__^) מתמטיקה- 92 (זה ציון נורא מוזר, כי אצלנו זה הולך בחמישיות. כלומר, או שהיא תיתן לי 90, או 95. אין 92. אני מקווה שאני לא אוריד את הציון הזה ורק אעלה אותו... מאוד מקווה!
) ספורט- עדיין לא קיבלנו ציון, אבל אני בטח אשאר עם השמונים הטוב והישן שלי... אני חושבת שיש לי שמונים בתעודה בספורט מאז כיתה ו'
הציון הכי נמוך עד כה- 90 (הלוואי שיישאר ככה! הלוואי! ;;) הציון הכי גבוה עד כה- 100 (ואני מקווה מאוד שכולן יישארו, ושיתווספו עוד. לפחות בספרות...
) ממוצע- 95.454545 (לא זוכרת כמה 45 היו אחרי הנקודה, ואין לי ממש כוח לברר
)

HuGo Hell

New member
אני. שונא. אותך... ../images/Emo1.gif

אלוהים! ואת אומרת שאת טיפשה ולא חכמה! בושה וחרפה.

prophecy girl

New member
יפה לך!../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif../images/Emo144.gif

כל הכבוד!! תגידי, ראית כבר את המעריב לנוער החדש? משום מה נראה לי שאת מאוד תאהבי אותו...

Magical me

New member
לא. לא קוראת מעריב לנוער.../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אהובי הצבוע אמר פעם שמי שקורא ראש1 ומעריב לנוער הוא לא באמת מעריץ שלו... והוא התראיין והצטלם לשם הרבה, כמובן. הוא אמר בעבר שזה רק בשביל הפרסום (מה שאני לא מפקפקת בו, אגב). אני תוהה מה הוא מנסה להעביר למעריצים שלו *נאנחת במלודרמטיות*. זו אגב, כמובן לא הסיבה שאני לא קוראת מעריב לנוער/ראש1. פשוט אף פעם לא מצאתי את זה מלהיב מי-יודע-מה
אבל את העותק הזה נדאג להשיג... ביום חמישי כבר יהיה עותק חדש, או שזה יהיה אותו עותק?

למעלה