פריקי 7-תוצאות.

impale

New member
פריקי 7-תוצאות.

ביום רביעי האחרון חלף עלינו פריקי טורנמנט השביעי והאחרון לחופש ובכלל-לבאן הזה. הגענו בבוקר,היה מצחיק ומשעשע(כרגיל) ישבנו בקבוצה של אנשים מאשדוד (אני גלעד ליאור דר ומיכאל) והתחלנו לסדר דברים לטורניר כאשר לפתע אופק (המארגן) הודיע לי כי הגיע מישהו מתפוז! אז כן,עוד מישהו מלבדי הגיע מהפורום הזהל טורניר!(שמו יונתן,אני לא מכיר את הכינוי בפורום). אני בעצמי שחקתי בדק משין באזו מוזר שבניתי באותו היום ושלא טרחתי לבדוק איך הוא עובד בכלל... שני משחקים ראשונים הפסדתי לאחר מכן נצחתי 4 משחקים רצופים (שחלקם מול שחקנים טובים-מה שנתן לי סיכוי לעלות לטופ 8) ואז יצאתי מול מיכאל חברי מאשדוד בכללי ידעתי שאני לא יכול להגיע לטופ 8 ביום השני (הייתי צריך להסתפר ולעשות כמה סידורים נוספים) לכן נתתי לו נצחון והמשכנו הלאה... בהמשך השגתי עוד נצחון ובמשחק האחרון הפסדתי(למי שיצא מקום שני בסוויס),לא משנה XD היה כיף XD יצא לי גם לשחק מול יונתן במהלך הטורניר...יונתן קח בחשבון שלאף שחקן מתחיל לא הולך טוב על ההתחלה.... צריך להתמיד ולהשקיע על מנת להתקדם במשחק. טוב זהו.. היה אחלה... תכננתי לקנות גלידה במסוף 2000 אבל מכונת הגלידה לא עבדה XD מידע על הטורניר יש בדף הזה: http://www.yugioh-il.org/other/24.html (ניתן ללמוד מהקרבות שם לפעמים XD)

magicannn

New member
היי חח

זה אני ודרך אגב איזה בוסטרים נראה לך שאני צריך לשים בחבילת לוחמים שלי כי אני רוצה שתהיה לי חפיסה טובה (כמו כל אחד אחר.... ) ותודה בכל מקרה אתה ממש עוזר לי

impale

New member
בוסטרים?

אניח ושב שעדיף לך לקנות יחידים... פשוט יותר משתלם. בכל אופן- אם אתה רוצה עזרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנגר [email protected] או בפורום.

למעלה