פריקי 12 !

impale

New member
פריקי 12 !

לינק לאשכול(שם הכל מסודר וצבעוני) http://www.yugioh-il.org/forum/index.php?showtopic=13162 ולמי שאין חשבון בפורום השני- מארגנים: אופק ומרום. שיטת הטורניר: סוויס + נוקאווט לטופ 8/16. פורמט הטורניר: אדוונסד. יהיה ניתן לשחק אך ורק לפי ההגבלות ברשימת האדוונסד שניתן למצוא בwww.yugioh-card.com. מיקום: סניף וייצמן של "פריק", חנות המד"ב, פנטזיה, משחקי תפקידים וודיאו בין המצליחות בארץ: רח' וייצמן 14א', ת"א, קניון "מרכז וייצמן", קומה 1-. הטלפון בחנות: 6961826 - 03. תאריך: הסוויס יתקיים ביום שלישי, 29.07.08, והנוקאווט (טופ 8/16 בלבד!!!!) יתקיים או בהמשך היום הראשון או ביום השני, 30.7, על פי התנאים המופרטים בהמשך. שעות ההרשמה: מתשע עד עשר וחצי בבוקר (09:00-10:30), תתכן הוספה של עד חצי שעה למשך ההרשמה, ובכך עשוייה להיות דחייה של כל אשר אחרי ההרשמה בחצי שעה. עלות ההרשמה: 40 שקלים חדשים אותם יש למסור בקופה בחנות. תנאי לטופ ולחלוקה ליומיים: אם מגיעים פחות מ80 איש יהיו שבעה סיבובי סוויס ביום הראשון ולאחריהם נוקאווט של טופ 8. אם מגיעים 80 איש ומעלה יתקיימו שמונה סיבובים וביום השני (30.7) יתקיים נוקאווט של טופ 16. דברים שחובה להביא: דק ליסט (רצוי מודפס, מי שרוצה לינק לדק סטודיו שיבקש בפרטי) - נא לכתוב שם מלא של כל קלף, ובאנגלית - כפי שאותו שם מופיע על הקלף תודה. כלי כתיבה (רצוי עט). מספר UDE. כל מי שאין לו יקבל, כל מי שיש לו שיביא אנחנו לא נעשים חדשים. פרוטקטורים. בעיקרון לא משנה אילו, אבל פרוטקטורים במצב גרוע לא יתקבלו. ***לשחקנים רותם וטורי, גיא גרנות וגל זוננפלד אסור להשתתף בטורניר זה ובכל טורניר נוסף בעתיד בפריק עד להודעה חדשה***

impale

New member
מי מהפורום מגיע XD?

אני כמובן מגיע.. אני רק לא יודע אם להגיע כשופט או כשחקן (הציעו לי להיות שופט שלישי כי 2 זה לא מספיק)

למעלה