פריקי טורנמנט!
שלום לכולם! בשניים ביולי יתקיים הטורניר השני בסדרת Freak
Tournament, שככל הנראה תחליף את המפ"טים הידועים. הטורניר הראשון היה מאוז מוצלח, חולקו שני בוסטרים, הרבה אנשים באו והיה מאוד מעניין. כך צפוי להיות גם הטורניר המדובר, כך שיש הזדמנות להשלים, לכל מי שפיספס בפעם הקודמת, והזדמנות לחוות מחדש, לכל מי שהיה בפעם הקודמת. הפרטים הטכניים: מידע כללי: מארגן: אופק. שיטת הטורניר: סוויס + נוקאווט לטופ 8/16. מיקום: סניף וייצמן של "פריק", חנות המד"ב, פנטזיה, משחקי תפקידים וודיאו בין המצליחות בעולם: רח' וייצמן 14א', ת"א, קניון "מרכז וייצמן", קומה 1-. הטלפון בחנות: 6961826 - 03. עלות ההרשמה: 30 שקלים חדשים. שעות ההרשמה: מעשר בבוקר עד אחת עשרה בבוקר (11:00-10:00), תתכן הוספת חצי שעה למשך ההרשמה, ובכך ידחה כל אשר אחרי ההרשמה בחצי שעה. דברים שצריך להביא ושלא ברורים מאליו: דק ליסט (רצוי מודפס, מי שרוצה לינק לדק סטודיו שיבקש בפרטי), כלי כתיבה (רצוי עט), UDE#. הפרסים: בוסטרים שיחולקו ביחס של כמות להצלחה (מקום גבוה מקבל יותר ><) לכל הטופ שעולה לנוקאווט (כנראה 8, ייתכן 16. תלוי במס' השחקנים). דברים נוספים: כאשר יהיו 32 משתתפים ומעלה יחולקו בוסטרים באקראי למשתתפים, ועוד מתנות קטנות אחרות, ככה שכולם יכולים לזכות! ***לבקשת פריק, אנשים שלא משתתפים בטורניר יתבקשו לעזוב את המתחם. עמכם הסליחה.*** ***לשחקנים אודי בן חמו ויגאל גולדמן אסור להשתתף בטורניר זה ובכל טורניר נוסף בעתיד בפריק עד להודעה חדשה*** מהלך ההרשמה והטורניר עצמו: ההרשמה תבוצע בדרך הבאה: תשלום בחנות "פריק" לטורניר, הבאת קבלה אל עמדת הארגון שמשמשת לאישור התשלום כדי שנוסיף אותכם למחשב. לאחר ההוספה למחשב, השחקן יקבל בו במקום כרטיס שחקן שישמש אותו לאורך כל הטורניר. בכרטיס השחקן יש לסמן את הניצחון/הפסד בהתאם לבעל הכרטיס, ולא ליריב. משמע אם הפסדתי במטצ' נגד X אני מסמן הפסד ולא ניצחון כי זה מיוחס אלי. כל מי שאין לו UDE# יבקש ויירשם במקום. בסוף ההרשמה, ההפסקה ובסוף כל סיבוב נודיע על תחילת הסיבוב הבא. בתחילת כל סיבוב יודיעו בעמדת הארגון על ארגון הזוגות המשתתפים בו, לכל בירור בנושא יש לפנות לעמדה. משך סיבוב 45 דקות. בכל סיבוב יוצגו העמדות הנוכחיות של המשתתפים, הכוללים את מספר הנצחונות/הפסדים ואת ניקוד שוברי השוויון. ערעורים בנושא יתקבלו אך ורק לפני הגרלת הסיבוב שאחרי, לא יתקבלו ערעורים לאחר הגרלת הסיבוב, כך שעל אחריותכם לבדוק האם ישנו דיווח שגוי. במידה ולא דיווחתם בזמן, בעיה שלכם. לא יהיו תיקונים אחרי המועד. הדיווח על תוצאה יערך באופן הבא: הזוג המתחרה יבוא עם כרטיס השחקן שלו, אשר מלא בפרטים הנכונים, לאחר בדיקה התוצאות יעודכנו במחשב. היחס לאדם שיבוא עם כרטיס לא מלא, מלא חלקית, לא מלא כראוי או ללא כרטיס הוא אחד מהבאים: אם הוא המנצח, התוצאה לא תחשב ויהיה הפסד כפול. אם הוא המפסיד התוצאה של המנצח תחשב ולא יתקבל ערעור. אם לשניהם אין יהיה הפסד כפול. יש אפשרות למארגן להתחיל הליך סיום קרב החל מתום 40 הדקות של הסיבוב ואם הוא רואה שאין צורך אין הוא חייב לחכות לתום 45 הדקות. חוקי הטורניר יהיו ע"פ חוקי אפרדק אשר ניתן למצוא כאן: www.yugioh-card.com אני ממשיך לעדכן. ההגרלות: בתנאי שיהיו מעל 32 אנשים בטורניר, יוגרל לפחות בוסטר אחד בין המשתתפים. יתכן וינתנו מרצ'נדייס, כגון סיכות יוגיהו. . אתם מוזמנים להגיע (עד כאן מועתק על פי בקשת אופק) מכאן: אני מתכנן להגיע =P אם עוד אנשים מתכננים להגיע שיודיע כאן! אם יש שאלות נוספות ניתן לשאול בנושא זה,במקרים פרטיים שלחו לי הודעהפ רטית ואתן לכם ICQ או מסנגר.
שלום לכולם! בשניים ביולי יתקיים הטורניר השני בסדרת Freak