פריקים שליטע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

yarou

New member
דבר ראשון, זה דווקא כן אומר שזה

נכון... חוצמזה... פתחתן את הפורום הזה במטרה שאנשים יירדו עליכן? מה הרעיון? איפה פורום ערסים?

Lital 941

New member
דרלינג..

זה שאת חושבת ככה זה לא אומר שכולם חושבים ככה..זה נורא תלוי מאיזה צד אתה מסתכל בעניין הזה.."על טעם ועל ריח אין להיתווכח" וגם..זה שאנשים יורדים עלינ לדעתי זה נורא משעשע..כי רובם כותבי 'פריקים שליטע' או 'אני פריק אפל וקשוח' או'פאקצות זה חטא לאנושות' וזה רק הופך אותם לוואנאביז מתלהבים..וזה נורא מצחיק בכמה מובנים אני חושבת שהפורום הזה ניפתח כי פה אנחנו מדברות כאן עם בנות אחרות שמבינות אותנו ואצלי אישית אני חיפשתי הרבה זמן איזה פורום שיהיה לי נוח לכתוב בו. וזה המקוום היחיד שמצאתי חח ואין פורום ערסי אני חושבת שזה בגלל שאף בחור לא יודה בזה שהוא ערס או שכן..אבל ליד אנשים אחרים לא.. יום-טוב לך^^

yarou

New member
חח מה?!! את יודעת אנגלית?

הצלחת לקרוא לי דרלינג? התקדמת.

Lital 941

New member
תביני..

אני לא אענה לך על זה כי זה רק יוריד אותי לרמה הכל כך נמוכה שלךך.. וד"א..אנשם שבאים לפה לרדת עלינו רק מראה שכקשהלהם בחיים או שהם משועממים בקשר לסיבה הראשונה-תחייכי לעולם והעולם יחייך אלייך!! ובקשר לסיבה השנייה- מאמי'לה..תמצאי לך חיים במקום להציק לאנשים תמימים.. וד"א..XDD את בכל לא מכירה אותי ולא יודעת את רמת האנגלית שלי בשביל לומר לי שהתקדמתי!!..עוד אחת שחושבת שהיא יודעת הכל...

yarou

New member
תביני את (למרות שבתור טיפשה יהיה לך

קשה) אין לי כוח להגיב לך לשאר, כי זה ממילא מטומטם, אבל לא הבנתי מה קשור זה : "תחייכי לעולם והעולם יחייך אלייך!!" אני באמת רוצה לדעת מה זה קשור..

Lital 941

New member
זו עצה לחיים! אמרתי את זה כי..

בדרך כלל אנשים שיורדים בכוונה על אחרםי בכוונה הם אנשים שגם להם קשה אז הם מוציאים את התיסכול שלהם על אחרים ומאיפה לך שאני טיפשה?

d00sh

New member
למה את ישר הולכת על סטיגמות?

כל פאקצה היא מטומטמת בגלל שהיא פאקצה? אין דבר כזה פריק מטומטם? רואים שאת לא מבינה שום דבר בחיים .

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאל-אלוהים,

די לחוש. ודי עם הסטיגמות המפגרות האלה, אם מישהי פה יצאה טיפשה זו את.

כא*לו די

אז למה אתם נכנסים לפו כאילו אם אתה "פריק" אז לך לפורום פריקים {אם יש כזה כי כאילו זה דפוק} אז וואט עבר

למעלה