פריקיות
!

ODana

New member
מה ההגדרה המדוייקת?../images/Emo23.gif

אני בטח לא. אבל מה הרשימת תכונות של פריקיות?

ואני מה?!../images/Emo143.gif

עז?! הבת של השכנים ממול?! טוב בעצם אני הייתי הבת של השכנים ממול.. בשבילך שיר אבל חדשות טובות! זוכרים את "המתעלם"? חברים! אנחנו חברים! יש לי חבר! טרלהלהלהלה!!!! אוי נו קצת התחרפנתי.. טוב לא נורא.

p r u d e n s

New member
את...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

לא פריקית. יאייייייייי! עכשיייייייייייייייו כולם יודעייייייייייייייים שטל ובלה בלה חבריייייים! אוי טל טל טל טל טל! סו האפי פור יו! עכשיו אין צורך לנחם את טל יותר, והיא שמחה!

הא?!../images/Emo143.gif

שקר וכזב! אני מבקשת! אני כן פריקית! אני הכי לא נורמלית בכל השכבה שלי! אולי חוץ מכמה...

p r u d e n s

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אולי את לא פריקית רק בהשוואה אליי... אבל את כל כך נורמאלית! טוב, את לא, אני מודה. את חכמה מדי מוכשרת מדי דיאנדיאית מדי וטלירית מדי. פריקית

אני מסמיקה!../images/Emo143.gif

ייייייייייייייאייי! תגידו מישהו עיכל בשבילי את העובדה שיש לי חבר...?!?!?! אני לא!

p r u d e n s

New member
לא, לא ככה../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

זה יאייייייייי לא ייייייייאי. אולי את פריקית, אבל כדי להיות תפוזית יש לך עוד דרך ארוכה. לא נורא, נתגבר על זה ביחד.|קיטש|

shooshoo2

New member
פריקית זאת...

זאת מישהי ששמועת רק רוק ורוק כבד
שמתלבשת כל הזמן שחור
יש פה מישהי כזאת

אני שומעת רק ../images/Emo77.gif |פרודו|

רוק כבד אני חצי פריקית כי רוב החולצות שלי שחורות וזה אני בדרך...

the bitch grl

New member
נראה לי שאנחנו דומות...

גם אני אוהבת רוק כבד ויש לי מלא בגדים שחורים.
תספרי לי עוד משהו על עצמך...

shooshoo2

New member
אני....

אני למשל מנגנת על גיטרה בס
אנילובשת רק בגדים שחורים ומתאפרת רק בשחור ושומעת רק מוזיקת רוק ורוק כבד
לינקין פארק שולטים

p r u d e n s

New member
הא, פק"צות.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אני יודעת שזה לא משורשר נכון, מכפת לי. כל מי שרוצה להשמיד את כל הפקצות עם אמצעי עינויים קשים הכוללים נייר וקשית וסגירת כל הקניונים בארץ לשבוע שיגיד "הן"! (או שיגיד "מרי", "רוהאן"... לא! שיגיד "אאומר בן אאומונד"! כן! זה משפט מאגניב!)

Roniii

New member
ולי יהיה אופנוע עוד מעט../images/Emo61.gif

מה זה אומר עלי?

p r u d e n s

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

נוטה לחוסר הסכמה. פריקית לא שומעת סגנון מוזיקה מסוים או מתלבשת רק בשחור. פריקית היא, פשוט מאוד, אחת ששונה מהאחרים בקיצוניות במשהו מסוים, למשל, כולן לובשות חצאיות מיני והיא הולכת עם ג'ינס, או שכולם רואים "המופע של סטיב" והיא קוראת ספרים במקום. ההגדרה שלך היא לבלקרית, לא לפריקית.

shooshoo2

New member
מה שאמרת זה...

מה שאמרת זה נראה להיות "שונה"... פריק זה מוזר ולפי מה שמכנים אותי כל הפקצות השכבה שלי אז קוראים לי פריקית ואני גאה בזה... אני יודעת שאני גם בלקרית כי אני לובשת כל הזמן רק שחור ואני מתאפרת רק בשחור ואני שומעת רק מוזיקה רוק ורוק כבד..... אבל כל הפקצות מהשכבה שלי לא יודעות מה זה בלקרית אז הם קוראות לי פריקית והאמת היא שאני קצת מוזרה!!!! במובן של.... שאני כל הזמן חושבת מחשבות כחולות!! אין מילה אחת בעולם שיגידו לי שאני מיד לא יחשוב עלייה שמובן של סקס

מותק לא נעים לי לומר לך ../images/Emo77.gif|פרודו|

אבל פריקים לא בעיקרון לא צוחקים פריקים הם אנשים דיכאוניים לרוב ...
ואני יודעת מניסיון אני פריקית

דנוש10

New member
אבל פריקים הם אנשים חמודים והם

לפעמים מצחיקים בלי שהם שמים לב!!!!!

למעלה