פריקה...

MeWithoutU

New member
פריקה...

אני ממש אוהבת בעלי חיים... יש מקרים שאני אוהבת אותם יותר ממה שאני אוהבת בני אדם! הרי הם לא מזייפים רגשות ותחשות... הם לא משחקים אותם נחמדים ואז תוקעים לכם סכין בגב! וזה כמובן אומר שאני לא ממש מחבבת (אפשר להגיד אפילו שונאת) אנשים שקונים בגדי פרווה ועור... או כל מיני דברים למיניהם שעשויים מחיות! ולאמא למרות שהייתה אישה אוהבת חיות... לא כל כך הזיז לה לקנות מעילי פרווה... וכל מיני חצפים שעשויים מחיות וזה משגע אותייייייי! מצד אחד... נו באמתתתתתת.........לא מספיק אנשים מתעללים בחיות?ובמקום לנסות להפסיק את זה אז פשוט קונים מוצרים כאלו????? אין לאנשים לב??????מה קרה לבני אדם?????? חיות צריכות לסבול בשביל שמישהי תקנה איזה מעיל "מדהים" מפרווה??? אי אפשר לקנות משהו מזוייף?משהו שדומה ל...אבל זה לא באמת הדבר האמיתי? אנשים אחרים שעושים את זה...שיחיו אם המצפון שלהם!...בעיניי זאת אכזריות! ומצד שני.......זאת הייתה אמא...אמא שלי...איך אני יכולה לכעוס עליה?אפילו שעשתה אחד מהדברים שבשבילי זה נקרא - אכזריות ורוע לב כלפי חיות תמימות! אני לא יודעת מה לחשוב... אני נפגעת מהמחשבה הזאת שהיא קנתה דברים כאלו! וכל כך כועסת!!!!!!! מצד שני זאת אמא שלי...
אני מבולבלת!

אשבל1

New member
היי

אני מאוד מבינה את הכעס שלך, אבל, אני חושבת שבעבר לא הייתה מודעות לדברים האלו כמו היום, אני לא חושבת שאת צריכה לשפוט את אמך, דווקא בגלל שהיא כבר לא כאן, לדעתי אפשר לסלוח לה ולנהל את המאבק נגד אלו שחיים ומזיקים.

MeWithoutU

New member
יכול להיות...

אולי אני לא צריכה לשפוט את אמא שלי... זה פשוט מציק()=

את שונאת רק את אלה

שתוקעים סכין מאחורי הגב? אני שונא גם את אלה שלא מסתירים אבל כוונותיהם רעות. ואת? אם כן אז את שונאת חיות טורפות? ואם את שונאת אותן? זאת אומרת שלא אכפת לך שילבשו את הפרוות שלהן. ומה זה משנה זם את שונאת או לא את האופי של החיה? מגיע לה שיהרגו אותה בשביל הפרווה? ד.א. היום אנשים הורגים אנשים בשביל האינטרסים הכספיים שלהם אז חיות זה קטן עלינו.

MeWithoutU

New member
מה???????

לא אמרתי רק את אלו שתוקעים סכין מאחורי הגב!!!! אולי תקרא טוב לפני שאתה מגיב!!! כתבתי שהם לא משחקים אותם נחמדים ואז תוקעים בגב... כלומר... אם זאת חיית מחמד...היא תיתנהג נחמד...אבל היא לא פתאום תבוא ותכניס לך סכין בגב... ואם זאת חיית טרף - אז החיה לא תתנהג אליך נחמד...כי הרי בטבע שלה לתקוף!!!!!!!!...זה לא שהיא תשחק משחקים ותעשה פרצוף אוהב שתיתקרב ואז היא תאכל אותך!!!!!....היא פשוט תיתקוף ישר אם היא רוצה!כי כזאת היא! לזה התכוונתי!!! אני מאוד אוהבת חיות...גם חיות טורפות...בעיקר ממשפחת החתולים יש לי 2 חתולים בבית...ואם הייתי יכולה לגדל שני נמרים...הייתי מגדלת אותם!... לצערי אי אפשר...כי הם חיות טורפות...ובכל זאת אני מאוד אוהבת אותם! אז בבקשה ממך...לפני שאתה מגיב...תקרא טוב... יום טוב!

אני משתתפת איתך../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

באהבתך לחתולים..יש לי 2 פרסיים נסיכים אמיתיים . וכל מה שחשבתי כשקראתי זה שאת מתוקה נגעה לי לב הדאגה שלך. אל תכעסי על אמא זה מאמת לא היה במודעות פעם....ואת צודקת צריך להמנע מגרימת סבל לבעלי חיים. קבלי חיבוק ליזה

למעלה