פריקה- קצת ארוך..
קשה לי בתקופה האחרונה ואני ישמח לעידוד
בזמן האחרון יוצא לי המון לחשוב על אמא ועל המחלה (סרטן) שהיא היתה חולה בה. אני נזכרת כל הזמן בתקופה האחרונה והלא נעימה בכלל של אמא, וכל פעם מתחילה לבכות.. אני מרחמת עליה ועל מה שהיא עברה!! כל הסבל הזה שהיא עברה כל כך לא פייר!! זה לא הגיוני שאני מרחמת עליה, ואני מרגישה מצחיקה כי זה כבר נגמר.. ואני בוכה בהיסטריה כאילו שזה עכשיו מרוב רחמים... העניין הוא שכבר הייתי בטיפול אחרי שאמא נפטרה ועל זה לא דיברנו בכלל, ועכשיו אין לי כוחות להתחיל טיפול חדש! אתמול באמצע הלילה פתאום התחלתי לבכות ולהתגעגע לאמא.. לא היה לי קשר הכי טוב עם אמא לפני שהיא נפטרה (כבר כתבתי על זה פעם- שהיא נפטרה בדיוק בתקופה שלא היה לי איתה קשר טוב- גיל ההתבגרות...) וכל פעם שאני בוכה אני מרגישה שזה מזוייף ושאני עושה את עצמי בוכה.. ופתאום אתמול לא הייתי מסוגלת יותר!! דמיינתי מה יהיה עוד כמה שנים ולא יכולתי לחשוב שעוד כמה שנים אמא לא תהיה איתי שוב!! אני מתגעגעת אליה!! כל כך!! איך זה הגיוני שהיא לא תחזור אף פעם?! ככל שעובר הזמן אני יותר מתגעגעת ורוצה לראות אותה שוב, כי הזמן שלא ראיתי אותה גדל. אני פשוט מתעצבנת מזה שאני לא יראה אותה לעולם!! זה פשוט מחרפן אותי לחשוב על זה!!! (אני מרגישה שפתאום אני מתאבלת על אמא שוב, ואני לא מבינה.. כבר עברתי את השלב הזה.. או שזה פשוט לא נגמר אף פעם?! אבל בכאלו רמות מטורפות של בכי??) ב"ה שיש את הפורום המדהים הזה, שאני יודעת שרק בו יבינו אותי.. תודה למי שקראה עד פה!! אתן מדהימות!!
קשה לי בתקופה האחרונה ואני ישמח לעידוד