פריקה ותהייה

dream1111

New member
פריקה ותהייה

לפעמים יוצא לי לחשוב אם אני מוזר בעיניי עצמי או שאני מוזר בצורה נורמאלית.
בקבוצה לקהילה בפייסבוק (חמ״ח) אני רואה כמה לפעמים אני בסדר ויש לי גם אותם פאקים. זאת אומרת, לשקר בגיל באטרף, להתלהב מצעירים יותר, או היו למשל דיונים על מה לא עושה את זה אז נגיד מישהו כתב על הקול או כל אחד כתב דברים שאני יכול להבין. עכשיו יש דיון על מה כן עושה את זה.
יש לי גם פחדים די גדולים ויכול להיות שאני מתמודד איתם לא לבד, אני מכיר מישהו שגם מתמודד עם זה אבל בעיניי זה חנאג׳יות ואני לא רוצה לכתוב פה מה.
גם כל העניין של גיל 16 בהסכמה, אומרים לי שזה בסדר ואני עדיין חושש ומעדיף ללכת על 19.

כל העניין של האסתטיקה וכו׳ בקהילה זה נפוץ תלוי על ידי מי. אצלי זה לא פרופרציונלי ואני עדיין נאבק עם עור הפנים כי הרי איזה בחור אז בן 20 (וגם כיום) ירצה טיפול אנטי איגינג? שנראה צעיר ורוצה להראות צעיר יותר...

הרבה פעמים הקבוצה ואנשים שאני פוגש מוכיחים לי שהמילה הזוי תקפת לא רק לגביי.

עם כל הפאקים האלו שאני קורא ... זה מחזק כי באיזשהוא מקום הבלבול בזהות המינית לא לגמרי בלבול . כלומר כן, אני נמשך לגברים . אם עומד לי? כן!!! אבל לאחרונה משהו קצת לא מסתדר לי עם המשיכה ועם הנטייה שגורם לי לפקפק ולהתרחק מסקס.והרי לשכב עם מישהי זה לא יקרה בזמן הקרוב מהסיבה שאני מתוסבך..

ItsikH

Member
תשובות
לשקר בגיל אפשר להבין בגיל מאוד מסוים, בגילאי העשרים או השלושים - זה רק אומר שהמשקר לא מבין את מצבו האמיתי כלל.
בענין גיל ההסכמה - החשש לא צריך לעצור בעדך אם יש לזה חשיבות עבורך, לפגוש צעירים ממך עד כדי כך, אבל בהרגשה שלי - לא ממש. גיל 16 הוא המגבלה החוקית עבורך, אפשר לשאול אם יש ספק [אם הוא משקר לך בכוונה אתה לא נושא באחריות].
פחדים הם חלק בלתי נפרד מהחיים, חלקם מופרכים וחלקם מוחשיים ביותר. אתה יכול וצריך לשתף בפחדים שלך, לפחות חלקם, אחרת תתקשה מאוד להתמודד איתם לבדך.

dream1111

New member
אתה רואה

אתה וכולם אומרים שזה בסדר וחוקי ואני עדיין מפחד.
נגיד עם אמא תתלונן או הוא יגיד שזה אונס ואפילו שזה לא נכון וזה בהסכמה , יותר יטו להאמין ולסייע לו בגלל שהוא קטן ..

ItsikH

Member
אין בעיה מבחינת החוק, גיל 16 הוא גיל ההסכמה ולכן האם לא יכולה עוד להתלונן, ולטעון לאונס שלא היה קשה מאוד - מעשית זה לא סביר.
אבל אתה יכול לעשות כמוני למשל ולקבוע לעצמך סף מחייב את גיל 18, לא רק מטעמי בטחון, אין סיבה להניח שיש צורך לאפשר פחות מזה, גם להעדפות שלך.

ItsikH

Member
הסתייגות חשובה מגיל ההסכמה נוגעת ליחסי מרות אם מתקיימים יחסי מרות, גיל ההסכמה הוא 18 ולא 16. עמדתי בענין חריפה עוד יותר, בהתקיים יחסי מרות עדיף להמנע מכל קשר רומנטי ללא קשר לגיל.

רגע

היה לי חבר לפני שנים שגדל בפנימייה, ואמר שהפעם הראשונה שעשה סקס הומואי זה כשמנהל הפנימייה מצץ לו. הוא היה באמת בן 18, ר"ל אם מורה שוכב עם תלמיד שלו בכיתה יב כשהוא בן 18, זה כאילו בסדר?

ItsikH

Member
ראשית החוק הנוכחי לא מבחין הומואי או לא אמנם הניסוח הפרטני כן - יש סעיפים נפרדים - אבל ניסוח הסעיפים בפועל שקול.

במקרה יחסי מרות יש בחוק ניסוח ספציפי שאיני זוכר בדיוק, נדמה לי שבמקרה המורה רק עד גיל 18 אבל יש אחרים למיטב זכרוני.

חשוב להזכיר ולציין שניסוח החוק מציין במפורש שעשיית מעשה או הרשאת ביצוע מעשה הם היינו הך, כלומר אין לו חשיבות מי עושה מה למי.

בפועל חוקים כאלו קשה מאוד לאכוף ללא תלונה מפורשת מצד כלשהו - המקרה הזכור לי הוא ההורים האיומים של הנערה בפלורידה שניצלו את הגעת חברתה ה"מבוגרת" לגיל 18 בכדי להגיש תביעה נגדה על סמך חוק אמריקני כלשהו בענין.

אנחנו יודעים לכן שבפועל היחס למבצע המעשה ולמרשה המעשה שונה - מקרה ידוע הוא האישה שהרשתה לנערים לזיין אותה בחוף תל אביב - לפי הגדרת החוק אינה שונה מגבר שהיה מזיין שם חבורת נערות, עדיין יחס החברה שונה ולכן איש לא הגיש תלונה בנוסח זה.

המורה המפגר שלי לא שכב אתי מפחד

אמר לי רק כשתעזוב את בית הספר. אבל אז כבר לא רציתי.

איציק רק לאחרונה שמעתי על מאמן שתקף מינית

כמה נשים, או ניצל את יחסי המרות לקיום יחסי מין. כלומר, אם מורה שוכב עם תלמיד גם אם הוא, התלמיד, בן 18 יש ני ל יחסי מרות בכל מקרה. אז זה לא כלכך "תמים".

ItsikH

Member
יש בחוק פרוט של יחסי מרות וההשלכות, לא התעמקתי יותר מדי, יש מקרים שמוגבלים עד 18 ויש שלא.

למעלה