פריצת דרך

זה כדי שהיא תוכל לראות אותך טוב יותר

("כיפה אדומה" - האחים גרים)

מצטערת זה בלתי נמנע אני רגילה לניתוח מראה

במיוחד מאז שגיליתי שרב המפורסמים בהוליווד טרנסים ומשקרים לציבור שהם לא ואפילו מפרסמים כתבות שקריות שהם בהיריון וכולי.
למשל שאקירה הטרנס כשהיתה צעירה הבטן שלה עברה בערך (למרות שגם פה למי שבקיא בהבדלים אפשר לראות שזה שונה), עכשיו כמו רב הטרסניות שבוגרות היא פיתחה וואחד שרירים בבטן ורואים בקליפ שזו בטן שרירית של בחור ולא של בחורה/רקדנית בטן ומאחר ששאר הציבור שטוף מוח רק אני ועוד כמה בודדים רואים שהלמעלה עובר בערך כנשי עד שמגיעים לבטן שכאשר נחשפת היא בולטת ושרירית בטירוף
https://m.youtube.com/watch?v=6Mgqbai3fKo

זה אפילו יותר גרוע אני רואה כמה

הרבה "שחקניות" כל כך מכוערות.
צופה בסוד הגן הנעלם והשחקניות מסביב הפנים שלך כל כך גבריות שלא טרחו אפילו להעביר אותן נישוי כמו שעושים
וזה נראה כמו בחורים עם שיער ארוך ושפתון.
אין אפילו טרנס נשית אחת בסרט הזה
ואפילו הילדה הפנים שלה זועקות ילד
עצוב

נשמע כמו סֵבֶל, קוסמת.

בא לי שתניפי את מטה הקסמים ותפוגגי את מחזה האימים הבלתי נעים הזה. את תישארי עם אוסף של תחושות לא נעימות שלא יהיה להן יותר צידוק בעולם הסובב אותך, אבל לפחות תישארי איתן כמו שהן באמת ולא כשהן מחופשות לכיעור וזדוניות המשתקפים מהעולם הסובב אותך. זה יהיה בלתי נעים, אבל אמיתי יותר... ונעים יותר מעכשיו. העולם הזה, כמו שהוא, נראה אחרת לגמרי.

לא הבנתי כלום:)

אני לא באמת סובלת אני פשוט רואה את האמת כפי שהיא זה רק קצת מפריע לי כי אני אוהבת אסתטיקה ופנים גבריות עם איפור פחות אסתטי .
וגם כי נמאס לי לראות שקרים בעולם וזה שקר אחד מיני רבים.
ודבר אחרון הנה למשל
מגהאן פוקס אומרת בראיון שהיא טרנסית ושהיא גבר
https://m.youtube.com/watch?v=J_W6nNG-Lns

ופה יש כתבה על ההיריון שלה שלא יכול מבחינה ביולוגית לקרות כי היא פאקינג טראנסית עכשיו מזעזע לחשוב מאיפה התינוקות מגיעים כי רב המפורסמות בהוליווד לא באמת יכולות להביא ילדים לעולם!
כתבה על ה"היריון" שלה
[URL]https://www.google.com/amp/s/www.etonline.com/news/189682_exclusive_megan_fox_opens_up_about_babymoon_with_bryan_austin_green%3famp[/URL]
ואתה יודע מה זה מזעזע אותי שמילדות מכריחים אנשים לשחק תפקיד של מין אחר מזעזע אותי שמזייפים היריון והכי מזעזע אותי מאיפה הילדים מגיעים!

הסתכלתי בכל הקישורים שצירפת.

אני חושב שאת טועה, אבל לא במידה שונה מכפי שכולנו טועים.
כבני אדם, אנחנו מאמינים בשטויות רבות, זה מובנה, זה טבעי (כרגע).
לדוגמה, אנחנו מרגישים את ה"מטריקס" של החיים ומייחסים אותו לדברים הלא נכונים. זה נפוץ מאוד ויש לזה המון צורות וסגנונות שונים ומשונים, כולל זה שבטאת.
אין לי עניין מיוחד להפריך את התיאוריות שבהן שיתפת, נדמה לי שהן לא מזיקות יותר מתיאוריות רבות אחרות, ככה שהכל בסדר. אם הייתי יכול להניף מטה קסמים ולאפשר לך לראות שטעית, אני לא חושב שהייתי עושה את זה, מפני שאז אותה אנרגיה היתה עלולה ללכת למקומות עוד פחות טובים, מה גם שהיית זקוקה להסבר כלשהו לעצמך, של איך-יכולת-לטעות-כל-כך. שוב, אני לא חושב שאת שונה בכך - אני חושב שכולנו טועים באופן מגוחך, מבוקר ועד ערב, במגוון דברים... ומאמינים במציאויות שאינן קיימות וב"נכונותן המוחלטת" של תיאוריות כאלה או אחרות.

אני צודקת אבל לא מתכוונת לפתוח את הנושא זה לא נושא הפורום.

בכל אופן כל שנה יותר ויותר אנשים נחשפים לזה ככה שזה רק עניין של זמן עד שזה יגיע למודעות של הכרה

מצטערת העולם הסובב לפחות

בחלקים מסויימים ממנו זדוני ואני מעדיפה לראות אותו כמו שהוא בהוליווד וגם במקומות אחרים הורגים ואונסים ילדים כל יום בנוסף ללהכריח את השחקנים מילדות להפוך למין אחר
ג'סטין ביבר התראיין על זה רק לאחרונה וסיפר כיצד הציעו לו להתקדם בדרגה בתמורה שירצח ויתעלל בילד.
וכל זה קרה במסיבה חשאית כמו שיש מסיבות סקס בהוליווד יש מסיבות בהן רוצחים ומתעללים בילדים.
למה לי לשקר לעצמי ולומר שזה טוב
הראיון עם ג'סטין ביבר על התקרית אגב לדעתי זו הסיבה שהוא לקח הפסקה מתעשיית המוזיקה
[URL]https://yournewswire.com/justin-bieber-pedophiles/[/URL]
אני בהחלט רוצה לראות את החרא הקיומי הזה במיוחד שהוא משווק לאנשים ברחבי העולם

והודעה אחרונה בנושא ה"שחקנית"

ג'סיקה אלבה נשאלת מה הרבה אנשים לא יודעים עליה והיא מספרת את האמת שהיא נולדה גבר כמובן שאף אחד לא מאמין אבל זו לא בעיה שלה
[URL]https://m.youtube.com/watch?v=y0yx9NThEXE[/URL]

lightflake

New member
ההתעסקות הזאת בנושא הזה

תורמת לך ?
תורמת למישהו ?
&nbsp
&nbsp

חייבים להתעסק בנושא מסיבה פשוטה

מעגל הסבל נמשך וכל עוד יעלימו עין הוא ימשך.
כמו שאם היו מעלימים עין מהשואה היא היתה נמשכת גם בישראל עושים זאת
ישראלי בדק מהשמעת השיר הפוך של נועה קירל מסרים והתגלה שהיא תוצר מק אולטרא ושרה במסרים על שטן, עידוד לשתית אלכוהול וכולי
במילים פשוטות זו ילדה שמילדות עברה התעללות ומה שאתה רואה על המסך זה תכנות כי זה מה שמק אולטרא עושים.
למה לתת לזה להמשך?
גם עדי ביטי בטוח כזאת מצפייה בקליפים שלה למה לאפשר לתת להתעללות להמשך?
כדי שתישן טוב בלילה?

lightflake

New member
למה לבכות בכלל? גם התעסקןת יומיומית בשואה אני רואה כשלילית

במקום זה אולי תומדי לרפא את עצמך ואחרים?
הבחירה היא שלך, להתבוסס בסחי או לרחוץ באור.
את אולי מדברת נגד ההתנהגויות שאת מוצאת בחוץ, ועבודה לשטן, ואונס ורצח ילדים.. אבל כל מה שאת מביאה (מבחינתי כאן) לעולם זה בדיוק את הדברים האלו... זה לא משנה שאתה אומרת לפני זה שאת מזועזעת מזה, העובדה היא שאת לא מפסיקה לדבר ולהתעסק ולהפיץ את זה, וזה לא באמת מועיל לאף אחד, את הופכת בעצמך לעובדת החושך ומפיצה שלו בלי שאת שמה לב.... אם מישהו כמו ג'סטין ביבר היה עד לדבר כזה, הוא יכול ללכת ולהגיש תלונה במשטרה, אם הוא לא עושה את זה, אולי זה בכלל לא קרה? מאיפה לנו לדעת? ואם הוא בעצמו לא עודה דבר בנדון אז את כן תצליחי ? רק לשבת ולמלא את המוח האומלל שלך במידע השטני הזה ולהפיץ אותו הלאה... ועוד להאמין שאת עושה טוב בזה.... את חיה בשקר ופוגעת בעצמך ובאחרים ברמות שאת עדיין לא מבינה.
&nbsp
תהי בריאה.

lightflake

New member
יש כל כך הרבה מה להתעסק בו, ואיך

אני לא רואה איך בהתעסקות שלך בבוץ הזה את מביאה אור לעולם, אהבה, ריפוי, משהו חיובי, כבר הרבה זמן שאת באובססייה הזאת ואני שואל אותם אם את באמת תורמת בזה משהו לך או למישהו אחר? או אולי רק מזיקה לעצמך?

כמו שאתה קורא חדשות אני מתעדכנת בזה

לא רואה בזה אובססיה זה נשמע לך אובססיה כי זה נושאים קשים זה הכל

למעלה