פריצת דיסק l5-s1

lobaum

New member
פריצת דיסק l5-s1

היי, אני בן 22 ובבדיקת CT גילו בלט בגובה L5 S1 ההקרנה היא לרגל שמאל שכואבת מאדבעיקר באזור התאומים אני גם מוגבל בתנועה עם הרגל הזו כלומר קשה לי מאד (וכואב) "למשוך" אותה אחורה הייתי מאושפז בבי"ח חולים כשבוע ונתנו לי שם "קוקטייל" מעבר לזה כששחררו אותי נתנו לי משככי כאבים אופאואידים (פרקוסט5) אני עדיין הולך צולע ועדיין יש כאבים למרות שיש שיפור קל השאלה: האם כדאי להתחיל בטיפולים משלימים כמה שיותר מוקדם כל עוד זה "טרי"? או שכדאי לחכות ולהתאושש קצת יותר? איזה טיפולים אתם ממליצים?

כאבי גב

שלום, מהתיאור שהבאת אל הכתב, עולה כי טופלת בתרופות חזקות מאד בשל כאבי גב. לא פירטת מה הומלץ לך בעת שחרורך מבית החולים. כמו כן לא פירטת האם קיימת חולשת שרירים כלשהי, הפרעה תחושתית או הפרעה בשליטה על סוגרים. אם מדובר בכאב בלבד, במרבית המקרים הכאב יחלוף עם מנוחה וטיפול תרופתי. במידה ומופיעים אילו מהתופעות האלו, עלייך לפנות מיד לרופא. בברכה,

lobaum

New member
חולשה רצינית ברגל

הומלץ לי בשחרור מבית החולים על מנוחה בלבד . יש לי חולשה רצינית בשריר התאומים במיוחד , התנועה שלי מאד מוגבלת עכשיו עם הרגל כאילו שאני לא מצליח "למתוח" את הרגל התחושה ברגל היא דיי רגילה למרות שמדיי פעם אני מרגיש את האצבעות נרדמות לי... אין הפרעה בשליטה על הסוגרים. הביקורת הבאה שלי היא בעוד שבוע, האם כדאי להגיע מוקדם יותר? מה עליי לומר להם? הרי שחררו אותי באותו מצב וידעו על החולשה ברגל.

למעלה