פריצת דיסק ברגל.

WhiteBear

New member
פריצת דיסק ברגל.

שלום. לרופא השיניים שלי הובחן פריצת דיסק ברגל. הוא טס היום לחו"ל, אבל חשבתי לברר עבורו פרטים כשהוא יחזור לארץ. אז מי מוכן להציע: הסבר במה מדובר (בשבילי, לא בשבילו). והצעות לסוגי טיפולים/מטפלים רלוונטיים. בתודה, טל.

יש דיסק ברגל ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo132.gif

וואי לפעמים אנשים זורקים פה הברקות שאני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות מצחוק . תגיד ARE YOU FOR REAL
. את זה עדיין לא שמעתי פריצת דיסק ברגל פחחחחחחחחח תסלח לי על הלגלוג והצחוק פשוט שפכת אותי אותי פה מצחוק למרות שניסיתי לשמור על ארשת פנים רצינית .

טל,

כפי שכבר הבנת - הדיסקים נמצאים רק בחוליות הגב - יכול להיות שהכוונה הינה לפריצת דיסק שמשפיע גם על עיצבי הרגל. נסה לברר אצלו בדיוק על מה מדובר ונוכל לתת לך יותר פרטים, חג שמח יעל

רפי עשת

New member
או שהכוונה היא באמת לברכו של הנ"ל

ומצחיק, שרופאים לא מבינים בתחומים סמוכים לשלהם. אפילו יש קיצוניות בין רופאי השיניים - רובם לא מבין ולו מעט בחניכיים.

WhiteBear

New member
נו, מה אני אגיד לכם.

ראשית, חבל למהר ולשפוט את הרופא. את התיאור קיבלתי מאישתו, ויכול להיות שהבנתי אותה לא נכון, או שהיא הבינה לא נכון. אני יודע שהכאבים את הרגל (שמאל). אני יודע ששמעתי אותם מדברים על פריצת דיסק. גם אני יודע שדיסקים יש בחוליות בגב. אבל הרבה יותר מזה אני לא יודע. אוקיי

למעלה