פריצות דיסק

• פותח הנושא calc
  • פורסם בתאריך

calc

New member
פריצות דיסק

שלום לכל המומחים,גילו אצלי פריצות דיסק ובלט בעמש צווארי,הבדיקות התבצעו בגלל כאב ראש וסחרחורת,מה עושים ?מפסיקים להתאמן?איזה תרגילים אפשר לבצע?ועל מה כדאי לוותר?,אני חייב לציין שכרגע אני נמנע מלהגיע לחדכ ומרגיש טוב יותר כמעט ללא כאב ראש.הבלט הוא ב c2-3 והפריצות הן ב c3-4 וב c5-6

אימון אחרי פריצת דיסק

אני מציעה לך להתאמן עם מאמן אישי וכמובן אחד שמבין עניין על מנת שיתן לך תרגילים בהתאם לבעיה שלך.

bodycore

New member
אני דווקא הייתי ממליץ

להתייעץ עם אורטופד/פיזיותרפיסט ולשאול אם יש מניעה לביצוע תרגילים ספציפיים, זוויות וכו׳
דעתי האישית היא שמאמן אישי הוא לא פיתרון אם אין הכוונה רפואית ספציפית
בכל זאת, כמעט כל חוליות הc שלך פגועות.. מהניסיון שלי עם מטופלים בבעיה קצת פחות חמורה, היתה הגבלה רפואית בכפיפות גו ותרגילים במנח זוויתי, אבל שוב, הייתי ממליץ לפנות לייעוץ רפואי/פרא רפואי מקצועי לפני.

באופן אישי מעניין אותי לדעת איך זה קרה? אם היה מעורב מקרה ראומטי?

oriel29

New member
אני עם בודי קור!

ולגברת עינת שם טוב - זו עם ההודעות המקודמות של תפוז

בתור בעלת מקצוע, תגיבי לנושאים שקשורים אלייך, ככול שכן עם תשובות מטעות (ומסוכנות).
לפי הדף שלך את מעסה,
השאלה פה היא רפואית גרידא!

וההמלצה צריכה להיות חד משמעית - "אנחנו לא רופאים, אנא גש להתייעץ עם אחד!"

אחר כך יכול להתפתח דיון פורה, על איזה רופא/פיזיוטראפיסט, איפה, וכמה יעלה...

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון

התכוונתי שאחרי התייעצות עם פיזיוטרפיסט/ רופא, אם הוא ממשיך להתאמן עדיף שיעשה זאת תחת פיקוחשל מאמן אישי והדגשתי מאמן שיודע לעבוד עם אנשים עם בעיות בסגנון ולא סתם אחד שרק עכשיו סיים לימודים, ולא להתאמן לבד על מנת שלא יעשה טעויות ודברים שלא טובים לו.
מקווה שעכשיו הייתי יותר ברורה..
אחלה סופש..

calc

New member
תודה על התגובה

לא קרה שום דבר חריג.
אחרי תחילת אימונים בחדכ החלו אצלי כאבי ראש עזים,
לא ייחסתי לזה חשיבות בתחילה,אך כשהם לא פסקו נוירולוג שלח אותי לסיטי מוח,בן משפחה שלי ביקש שאתעקש גם על סיטי צווארי,ושם התגלו הפריצות והבלט
איו לי שום תסימנים של מוגבלות בתנועה ,אך לאחר הרמה של משקל (גם את אחת הבנות שלי) אני חווה תקף של כאב ראש רציני
מתשובותייך אני יכול להבין כי אין מניעה לבצע פעילות אירובית?
שוב תודה על העזרה

oriel29

New member
למה אתה מתעקש על עצות סמי-רפואיות בפורומים?

אם כול הכבוד לכולם פה,

פה לא מדובר באיזו שאלה על תזונה/חלבונים/האם אני עושה סקווט נכון

אתה מדבר על עמוד השדרה שלך!! (וכן, יש לך רק אחד, וגם ככה הוא פגוע)

פנה לאורטופד/רופא ספורט מוסמך, שאל אותו את כול השאלות

הוא יתן לך תשובות מוסמכות על סמך מצבל הרפואי הנוכחי.

למעלה